Εδώ τσακωνόμαστε!

Δυστυχώς Ουρανία μου, αυτή είναι η Ελλάδα μας. Έτσι μας διαπαιδαγώγησαν γενιές και γενιές (πλατεία Κλαυθμώνος). Για να αλλάξουν αυτά, χρειάζεται άλλη δομή η κοινωνία μας και άλλες κυβερνήσεις!!!!!!
Χρειάζεται η νέα γενιά να μπεί μπροστά. Η εξέγερση του Δεκέμβρη, για μένα, είναι μια ελπίδα. Η νέα γενιά αντέδρασε με πολιτικά και όχι με κομματικά κριτήρια και αυτό για μένα είναι ελπίδα. Γιατί, πιστεύω όλοι μας, αγαπάμε την Ελλάδα, όχι όμως και το Ελληνικό Κράτος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

... κι επειδή όλα πηγαίνουν πολύ καλά:mad: άκουσα κι αυτήν την είδηση μόλις, να έρθει να συμπληρωθεί η καλή διάθεση:
δέκα χιλιάδες γάτες καταλήγουν καθημερινά στα κρεοπωλεία της Κίνας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περνω τηλ μια κυρια απο Αθηνα για μια αγγελια για γατα.Την ρωταω αν ισχυει ακομα μου λεει "φυσικα!!" Της λεω οκ τοτε Σαββατο στις 9 το πρωι θα ερθω Αθηνα να την παραλαβω.Με περνει τηλ την Παρασκευη και μου λεει "Στειλε μου ενα λογαριασμο τραπεζας να σου στειλω τα λεφτα για το εισητηριο που εβγαλες γιατι το μετανιωσα και δεν θα στη δωσω τελικα"
Της λεω τα σχετικα "Μα δεν σας ρωτησα? Τελευταια στιγμη περιμενατε να μου το πειτε? κ.τ.λ." Μου λεει "να απ'οτι καταλαβα μου λεει εισαι μικρη φοβαμαι οτι δεν θα την φροντιζεις καλα" Της λεω "Καλα τι μικρη 18 χρονων ειμαι????" Μου λεει "ΑΑΑΑΑ καλα τοτε εγω ακουσα την φωνη σου και νομιζα οτι ησουν 10.Οκ τοτε θα σε περιμενω το Σαββατο το πρωι"
Ξεκιναω στις 4 το πρωι το Σαββατο και μετα απο 4 ωρες φτανω Αθηνα.Μου δεινει τον γατο και μετα αλλες 4 ωρες ταξιδι για το σπιτι.
Την Κυριακη με περνει τηλ και με ρωταει αν ειναι οκ ο γατος και αν προσαρμοστηκε.Της λεω ολα καλα και τα σχετικα .Και μετα μου πεταει το εξης........"ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΠΙΣΩ":blink::blink::blink::blink:.
Εκεινη τη στιγμη κοντεψα να παθω 5 εγκεφαλικα μαζεμενα,εμεινα με το στομα ανοιχτο και το βλεμμα στο απεραντο κενο,δεν μπορεσα να αντιδρασω απο το σοκ και να της μιλησω..... τελικα ο πατερας μου που ακουσε ολη την συζητηση περνει το τηλ μεσα απ'τα χερια μου της τα λεει αυτος ενα χερακι της ειπε να ερθει να παρει τον γατο και να μας αφησει ησυχους και της το κλεινει.
Του ειπα οτι κανονικα ο γατος μου ανηκει και δεν μπορει να τον παρει πισω αλλα μου ειπε οτι θα ηταν καλυτερα να τον παρει και να μην εχουμε σχεσεις μαζι της γιατι ειναι τρελη.
Εγω τωρα την περνω απ'το πρωι τηλ να την ρωτησω τι θα κανει τελικα και ποτε θα ερθει για να ξερω και γω τι να κανω και δεν το σηκωνει.
Ειμαι χαλια αυτες τις μερες μεσα στην απογνωση και στη συγχηση:(

καλα σοβαρα μιλας ? αχ καλο μου...επεσες σε μουρλη..μηπως να μην της τον δωσεις ? με τοσο ανισορροπο αφεντικο αμφιβαλλω αν περνα καλα ο γατος...:(

Για το αν καλοπερνα δεν ξερω.....:down:.Παντως ηταν καλοφροντισμενος με ωραιο λαμπερο τριχωμα και απαλο και δεν μαδουσε.Καθαρα αυτακια μυτη υγρη λαμπερα ματια...ολα οκ...τωρα δεν ξερω πως τον μεταχειριζοταν ....μου ειπε κιολας οτι εχει ακομα ενα σιαμεζικο.Τι να πω .
Σαν γατος ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χαδιαρης.Οποιον και αν δει οπου και να ειναι θα τριφτει στα ποδια του.Αυτο εμενα μου αρεσε αλλα δεν ξερω αν εμενε πολλες ωρες μονο του στο σπιτι και απεκτησε αυτη τη συμπεριφορα η αν τρεχει κατι αλλο:hmm:

... κι επειδή όλα πηγαίνουν πολύ καλά:mad: άκουσα κι αυτήν την είδηση μόλις, να έρθει να συμπληρωθεί η καλή διάθεση:
δέκα χιλιάδες γάτες καταλήγουν καθημερινά στα κρεοπωλεία της Κίνας.

Δείτε και αυτό: https://www.mypetz.gr/threads/Απανθρωπιές-στην-Κίνα.224221/ να εξοργιστήτε ακόμα πιο πολύ.Μα πως μπορούν;

δε θελω να παω δουλεια αυριο. δε θελω δε θελω δε θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :mad:

δε θελω να παω δουλεια αυριο. δε θελω δε θελω δε θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :mad:

Και ποιος θελεεεεεεειιιιιιιιιιιι????????? :(:(:(

Αφηστε κοριτσια κι εγω εχω μισθοδοσια αυριο...:(:down:

{{{{{... κι επειδή όλα πηγαίνουν πολύ καλά:mad: άκουσα κι αυτήν την είδηση μόλις, να έρθει να συμπληρωθεί η καλή διάθεση:
δέκα χιλιάδες γάτες καταλήγουν καθημερινά στα κρεοπωλεία της Κίνας.}}}}} Από stellak

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω πως είμαι κατά τής κατανάλωσης κάθε είδους κρέατος, είμαι άλλωστε αυστηρά χορτοφάγος εδώ και ένα χρόνο και είχα πάντοτε δυσκολία στην κατανάλωση κρέατος, φυσικά όμως δεν θεωρώ πως πρέπει όλοι να σταματήσουμε να τρώμε, αλλά σίγουρα θα έπρεπε όλοι να το περιορίσουν.
Ωστόσο πως θα σας φαινόταν αν βλέπατε αυτήν την ανακοίνωση σε ένα ινδικό φόρουμ....
"δέκα χιλιάδες αγελάδες καταλήγουν καθημερινά στα κρεοπωλεία της Ελλάδος."
"Επιπλέον χρησιμοποιούν το δέρμα τους για ρούχα παπούτσια και άλλα...."

Όπως και να το κάνεις είναι τραγικό δυστυχώς ή ευτυχώς (το ευτυχώς έχει να κάνει με άλλα θέματα τής ζωής) κάθε λαός είναι διαφορετικός!...Ααααα και δεν εχω καμία σχέση με την Κίνα!

Κορίτσια μη γκρινιάζετε!!! ¨Οταν σας πιάνει αυτό, σκεφτείτε τους άνεργους..... Εμείς που σήμερα έχουμε δουλειά, είμαστε προνομιούχες.......

εμενα μου λες??????? ποιος ταξιδευει αυριο για πατρα και αντεχει και 4 ωρες ξενες γλωσσες?????? οχι δεν ειναι κουιζ αλλα εγω που πρεπει να ξυπνησω παλι στις 5 το πρωι!!!!!:down::down::down:

εγω θελωωωωωωωωωωωωωωωω να βρωωωωωωωωωωωω και δεν βρισκωωωωωωωωωωωωωωω τι να πωωωωωωωωωωωωω???:mad::mad::mad:

τι εστι μισθοδοσια για σενα ? αγγουρέ ????? :hmm:

Κορίτσια μη γκρινιάζετε!!! ¨Οταν σας πιάνει αυτό, σκεφτείτε τους άνεργους..... Εμείς που σήμερα έχουμε δουλειά, είμαστε προνομιούχες.......

εχεις δικιο μωρε αλλα γκρινιαζω γιατι αυτη η δευτερα δεν τρωγεται με τιποτα :/:

εμενα μου λες??????? ποιος ταξιδευει αυριο για πατρα και αντεχει και 4 ωρες ξενες γλωσσες?????? οχι δεν ειναι κουιζ αλλα εγω που πρεπει να ξυπνησω παλι στις 5 το πρωι!!!!!:down::down::down:

αααααα υπαρχουν και χειροτερα..5 δε θα ξυπνησω :happy:

εγω θελωωωωωωωωωωωωωωωω να βρωωωωωωωωωωωω και δεν βρισκωωωωωωωωωωωωωωω τι να πωωωωωωωωωωωωω???:mad::mad::mad:

ααααα αυτα ειναι τα χειριστα...εχεις δικιο τωρα τι να σου πω..μιλανε ολοι, μιλανε και οι κ..λοι.(για μενα το λεω αυτο):P

δαφνη αν γραφεις γρηγορα στον υπολογιστη δεν πας να κανεις μια αιτηση στο 11880???????:)

θα σ'εχω υποψη μου ρε δαφνουλα αν ακουσω κατι ... ;) τι ψαχνεις περιπου ?

εχεις δικιο μωρε αλλα γκρινιαζω γιατι αυτη η δευτερα δεν τρωγεται με τιποτα :/:

Τρώγεται, τρώγεται κάνε θετικές σκέψεις!!!! Ψάξε από τώρα τι θα φορέσεις αύριο, κάνε ένα ντουσάκι για να χαλαρώσεις και διάβασε ένα βιβλίο που σου αρέσει πολύ. Θα δείς αργότερα θα είσαι πολύ καλύτερα.
Καλή δουλείτσα αύριο.Όλα θα πάνε καλά:up::up:
Καλή και δημιουργική βδομάδα:)

δαφνη αν γραφεις γρηγορα στον υπολογιστη δεν πας να κανεις μια αιτηση στο 11880???????:)

Πως μπορει κανεις να κάνει αίτηση για το 11880?:hmm:.Θα ηθελα κι εγω:redface:

Τρώγεται, τρώγεται κάνε θετικές σκέψεις!!!! Ψάξε από τώρα τι θα φορέσεις αύριο, κάνε ένα ντουσάκι για να χαλαρώσεις και διάβασε ένα βιβλίο που σου αρέσει πολύ. Θα δείς αργότερα θα είσαι πολύ καλύτερα.
Καλή δουλείτσα αύριο.Όλα θα πάνε καλά:up::up:
Καλή και δημιουργική βδομάδα:)[/quote]

θα τα κανω αυτα που ειπες, αλλα δουλεια δε θελω να παω :mad: (σαν παιδακι κανω ε ? :P )
βασικα η δουλεια δε με ενοχλει, το πρωινο ξυπνημα δεν αντεχω...εσεις το μπορειτε ρε παιδια ?

Δεν έχω πρόβλημα το πρωί. Εγώ ρεζιλεύομαι όταν περάσει η ώρα μετά τις 12 το βράδυ. Όπου και να είμαι, αρχίζω το χασμουριτό ως ιπποπόταμος:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back