Εθελοντές σε διάφορες πόλεις για επείγοντα

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Σκεφτηκα μιας και στη θεσσαλονίκη πολύ συχνα βοηθαω κόσμο απο εδω να κανω ενα ποστ που να γραφουν το ονομα τους και τι μπορουν να προσφερουν:
2288940.gif

Οποιοι θελουν να βοηθανε για επειγοντα
( συμβουλες, πληροφοριες, μεταφορα, φροντιδα, φιλοξενεια)
ετσι ωστε να ειναι
συμμαζεμένα τα ονόματα και τα τήλ η τα εμαίλ, ανα πόλη.

2288940.gif

Ετσι εαν κανεις χρειαζεται πχ μια πληροφορια ενα βραδυ κυριακης η καποιος να παει με αυτοκίνητο να μαζεψει ενα γατακι απο καπου να μπορει ευκολα να επικοινωνήσει μαζί με καποιον που
θα τον βοηθησει ο ιδιος ή θα τον κατευθύνει προς έναν φορέα
,
απο αυτο το ποστ αντι να τον ψαχνει και να απελπίζεται.
Αλλα και αναλογα την πολη, για να ειναι πιο ευκολα τα πραγματα.
Πολλόι απο το σαιτ εχουμε αρχισει να δραστηριοποιούμαστε απο εδώ και να ξερουμε αρκετά πραγματάκια πια

Λοιπον αρχίζω πρωτη, αντε πείτε κι εσείς:

Θεσσαλονίκη Yasmin1gr

Προσφερω:
  • Πληροφοριες για φροντιδα κα εκπαιδευση γατας μερικες φορες και αλλων ζωων (ξερω για σκυλακια ποντικακια, χαμστερ και σκιουρακια). Ξερω και καλο εκπαιδευτη σκυλων.
  • Ξερω πολλα για τα φιλοζωικα και μπορω να σας πω που να πατε ανα περιοχη για να βοηθεισετε η να δωσετε ενα ζωο. Εξισου δικηγορους φιλοζωους.
  • Μπορω να βοηθεισω να βρεθει ενας μικρος αριθμός σπιτιων φιλοξενειας στη θεσσαλονίκη ( εφοσον δεν ειναι γεματα τίγκα)
  • Κατα καιρους εαν εχω χρόνο μπορω να ασχοληθω με μια διάσωση η να σας πω πως να την κανετε οι ιδιοι ή σε ποιον να απευθυνθείτε.
Επικοινωνία:
Αν δεν βιαζεστε πολύ:
με ΠΜ εδω,
Εμαιλ : yasmin1gr@hotmail.com
Αν ειναι επείγον πραγματικά
Στο τηλέφωνο του psychanimal 6979780445

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eπειδή θεωρώ πολύ σημαντικό να είναι πάνω αυτό το θρεντ και επειδή θα μπορούσα κι εγώ να βοηθήσω κάποια γατάκια. Θα μπορούσα να αναλάβω κάποια γατάκια αν χρειάζονται τάισμα με μπιμπερό κτλ και να τους βρω μετά σπίτι (πιο μεγάλα δε μπορώ γιατί ο γάτος μου δεν είναι ιδιαιτέρως φιλικός, αλλά τα μικρά μπορώ να τα απομωνώσω). Στην περιοχή της Αττικής φυσικά. Αν λοιπόν κάποιος χρειαστεί βοήθεια με νεογέννητα ας μου γράψει στο aquagr0808@yahoo.com ή ας αφήσει κάποιο πι-εμ εδώ, μπαίνω κάθε μέρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ αν χρειαστεί μπορώ να βοηθήσω μικρά γατάκια ή να τα φιλοξενίσω για να πάνε κάπου οι γονείς τους στα Ιωάννινα !Δυστυχώς απο σκυλάκια και άλλα ζώα δεν γνωρίζω πολλά οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω!
αφήστε Π.Μ. ή στείλτε μου e-mail στο evaggeliki@gmail.com.

Πολύ ωραια εχουμε μια σε αθήνα και μια σε ιωαννινα ε? Κανείς στη Λάρισα?

εθελοντές

καλησπέρα!
Ζωή απο Θεσσαλονίκη.:)
Και γω θα ήθελα να βοηθήσω, συμβαίνει συχνά να βρίσκουμε ζώα ταλαιπωρημένα και να μην ξέρουμε που να απευθυνθούμε.
Θα μπορούσα να φιλοξενήσω για κάποιο διάστημα κάποιο ζωάκι , να τρέξω μαζί του σε κτηνιατρο κτλ. να προσφέρω όση βοήθεια χρειαστεί.
e-mail: elmaira22@yahoo.gr και 6937693530

Α πολύ ωραια χαιρομαι πολύ που γραφετε κι αλλοι, ελπιζω να μαζευτούμε , θα κανω λιστα στο τελος τα ονοματα οσων θελουν και θα το βαλουμε καπου να το βρισκουν ευκολα οσοι μπαίνουν.. Strayhelp??? που εισαι??

To επαναφέρω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back