Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ.
Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην ανοίξετε
κανένα μήνυμα με τον τίτλο "invitation", ανεξάρτητα με το ποιος το
στέλνει, πρόκειται για ένα ιό ο οποίος "ανάβει" μια ολυμπιακή δάδα που
καίει το σκληρό δίσκο του Pc.
Αυτός ο ιός θα σας σταλεί από ένα άτομο που έχετε ήδη στη λίστα επαφών
σας, για αυτό θα πρέπει να ενημερώσετε όσο το δυνατό περισσότερους.
Εάν λάβετε μήνυμα με τον τίτλο "invitation" μην το ανοίξετε και κλείστε
αμέσως το Pc.
Είναι ο χειρότερος ιός που ανακοινώθηκε από το CNN και αξιολογήθηκε από
τη Microsoft ως ο πιο καταστροφικός ιός που έχει υπάρξει ποτέ.
Ο συγκεκριμένος ιός ανακαλύφθηκε χτές από το MCAfee και δεν υπάρχει
ακόμα "λύση" για αυτόν. Απλά καταστρέφει τον Τομέα Zero του σκληρού
δίσκου όπου βρίσκονται οι σημαντικότερες πληροφορίες. Αποστείλετε αυτό
το mail σε όσους γνωρίζετε, στους φίλους και γνωστούς σας και θυμηθείτε
πως αν το αποστείλετε σε όλους αυτούς, θα επωφεληθούμε όλοι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο το μηνυμα ειναι φαρσα αυτος ο ιος δεν υπαρχει καν και η ολη φαρσα ειναι παλια απο τους χειμερινουσ ολυμπιακους του Τορινο αν θυμαμαι καλα
Και γιατί να κάνουν μια τέτοια φάρσα; Σε τί θα τους οφελήσει;
Εσύ πού ξέρεις ότι είναι φάρσα;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατι το οποιο δεν αληθευει.

Πρεπει να ελεγξεις τα συνημενα αρχεια, αν περιεχουν κατι βλαβερο για τον υπολογιστη.
Αν κανω λαθος διορθωστε με.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Επίσης Νιάου όταν ρωτάς κάποιον τη πηγή του καλό είναι να αναφέρεις και τη δική σου, κάτι που δεν βλέπω πουθενά στο κείμενο σου να το κάνεις. Εκτός εάν έγραψες εσύ την ειδοποίηση οπότε παίρνω πίσω την αρχική ερώτηση και ξαναερωτώ "Και εσύ πως το ξέρεις"

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
το κακο ειναι οτι υπαρχουν καποιοι που τα πιστευουν και γιαυτο συνεχιζουν να υπαρχουν!!!
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαιλ ήταν. Να, ατόφιο, αν το θες έτσι:
Ειδοποίηση για επικίνδυνο ιό
[FONT=tahoma,sans-serif]
----- Original Message ----- From: Andreas
To: Aris Ploumis ; Pantelis Astrantinis ; Athina Rapitou ; babis ; Harry ; Vasilis Iliadis ; Vasilis Iliadis ; Papageorgiou Lazaros ; Mihalis Solanakis ; Kostas Makris ; Nikos Sarris
Sent: Monday, May 07, 2007 6:50 PM
Subject: Fwd: FW: Προώθηση: Ειδοποίηση για επικίνδυνο ιό
Get news, entertainment and everything you care about at Live.com. Check it out!Connect to the next generation of MSN Messenger Get it now!
Ειδοποίηση για επικίνδυνο ιό
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ.
Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην ανοίξετε
κανένα μήνυμα με τον τίτλο "invitation", ανεξάρτητα με το ποιος το
στέλνει, πρόκειται για ένα ιό ο οποίος "ανάβει" μια ολυμπιακή δάδα που
καίει το σκληρό δίσκο του Pc.
Αυτός ο ιός θα σας σταλεί από ένα άτομο που έχετε ήδη στη λίστα επαφών
σας, για αυτό θα πρέπει να ενημερώσετε όσο το δυνατό περισσότερους.
Εάν λάβετε μήνυμα με τον τίτλο "invitation" μην το ανοίξετε και κλείστε
αμέσως το Pc.
Είναι ο χειρότερος ιός που ανακοινώθηκε από το CNN και αξιολογήθηκε από
τη Microsoft ως ο πιο καταστροφικός ιός που έχει υπάρξει ποτέ.
Ο συγκεκριμένος ιός ανακαλύφθηκε χτές από το MCAfee και δεν υπάρχει
ακόμα "λύση" για αυτόν. Απλά καταστρέφει τον Τομέα Zero του σκληρού
δίσκου όπου βρίσκονται οι σημαντικότερες πληροφορίες. Αποστείλετε αυτό
το mail σε όσους γνωρίζετε, στους φίλους και γνωστούς σας και θυμηθείτε
πως αν το αποστείλετε σε όλους αυτούς, θα επωφεληθούμε όλοι.
--
[/FONT]
Express yourself instantly with MSN Messenger! MSN Messenger Download today it's FREE!
Συμμετέχετε τώρα στο μεγαλύτερο δίκτυο ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων σ΄ όλο τον κόσμο. Κάντε κλικ εδώ!

mimikaki
Διάσημο μέλος
ΘΕΡΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου έστειλαν e - mail ,γιατί:.
1. Σταμάτησα να πίνω Coca Cola, αφού έμαθα ότι χρησιμοποιείται για να καθαρίζουν τους λεκέδες στα WC.
2. Δεν πάω πλέον κινηματογράφο, για να μην κάτσω σε κάθισμα που ίσως να έχει καρφίτσα που φέρει τον ιό του AIDS .
3. Μυρίζω άσχημα, αφού δεν βάζω πλέον αποσμητικό διότι ίσως μου προκαλέσει καρκίνο.
4. Δεν παρκάρω πλέον το αυτοκίνητό μου στα supermarkets, διότι ίσως κάποιος μου δώσει να δοκιμάσω κάποιο άρωμα για να με ληστέψει αργότερα.
5. Δεν απαντώ το κινητό μου, διότι ίσως μετά μου πουν να πάρω σε κανένα παράξενο νούμερο και μου έρθει μετά ο λογαριασμός με κλήσεις σε Ουγκάντα,Σιγκαπούρη ή Τόκιο.
6. Δεν πίνω πλέον ποτά από τενεκεδάκι, διότι φοβάμαι ότι ίσως μου προκαλέσουν κάποια ασθένεια.
7. Όταν βγαίνω έξω σε κάποιο κλαμπ, δεν κοιτάζω καμία, ακόμα και αν είναι ωραία, διότι ίσως μετά μου δώσει ναρκωτικά, με πάρει σε κάποιο ξενοδοχείο καιμου βγάλει το συκώτι για να το πουλήσει στη μαύρη αγορά.
8. Κατέθεσα όλες τις οικονομίες μου στον λογαριασμό της Αmy Bruce, που είναι άρρωστη στο νοσοκομείο, 7.000 περίπου φορές. Είναι αξιοθαύμαστο, αυτό το παιδί είναι 8 χρόνων από το 1995!!!
9. Ήρθε η αστυνομία και συνέλαβε τον κλέφτη που θα μου έπαιρνε τα λεφτά που είχα βγάλει από ΑΤΜ της alphabank γιατί έβαλα το PIN μου ανάποδα.
10. Έγραψα το όνομά μου περίπου 3.000 φορές σε μια λίστα για να σώσω ένα σπάνιο είδος σκίουρου.
11. Έχω μαζέψει περίπου 3.000 χρόνια με καλή τύχη και έχω πεθάνει 67 φορές από τα chain letters που μου έστειλαν.
Υ.Γ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ε-ΜΑΙL ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8.500.000 ΑΤΟΜΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΝΑΣ ΜΠΛΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 17:30!!!

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Αχαχαχαχαχα καλο καλο 17:30 ωρα ελλαδας ? να ξερουμε μην χασουμε το ραντεβου ....![]()

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool