prince
Διάσημο μέλος
Μετά από μία ώρα παραμονή στην πρωινή δροσιά (και ενώ εγώ είχα καταφέρει να ξανακοιμηθώ η γυναίκα από το βάρβαρο ξύπνημα σαββατιάτικα) μπήκε μέσα με την ουρά να αρμενίζει γατότριχες (δεν τον είχα χτενίσει ακόμα) όρμηξε στο κρεβάτι νιαουρίζοντας λές και είχε να με δει μιά βδομάδα και απαίτησε αγκαλιές. Ξαναξύπνησα τον αγκάλιασα, τον χάιδεψα, έπαιξα μαζί του και έγειρα με τον γάτο πάνω μου προς τα πίσω και ξαφνικά με παράτησε πάλι σύξηλη...
Ξανά στο μπαλκόνι... Γραμμένη με είχε. Ούτε να φάει δεν ήρθε...
Ωστόσο πριν λίγα λεπτά όρμηξε εδώ μέσα με ένα παραπονιάρικο νιαούρισμα "που είσαι κακιά μαμά και με παρατάς μόνο κι έρημο σαν καλαμιά στον κάμπο... ή μάλλον στο μπαλκόνι".
Με το παράπονο να στάζει από τα μάτια του κόκκινα χρωματισμένα δάκρυα και το νιαούρισμα να μου επιβεβαιώνει αυτό που μου έλεγαν τα μάτια του, τον σήκωσα πάλι τον κανάκεψα, τον ήρέμισα, και πάνω που άρχισα να λέω επιτέλους έγινε πάλι χαδιάρης, έδωσε ένα σάλτο και έφυγε από το παράθυρο πίσω από το γραφείο μου στο πίσω μπαλκόνι... (το μπροστά το βαρέθηκε για την ώρα).
Τώρα τον ακούω κάτω από το παράθυρο κάθεται και νιαουρίζει παραπονεμένα, γιατί παραφυλάει δύο κίσσες και αυτές δεν του κάθονται. Αντιθέτως κάθονται στο αιρκοντίσιον και μιλάνε με φασαρία και μου το αναστατώνουν το γατούνι. Αλλά το παράπονο, παράπονο... Έχει σηκώσει τους γείτωνες.. (το πίσω μπαλκόνι βλέπει σε κρεβατοκάμμαρες... με εσωτερικές αυλές... με ανοιχτά παράθυρα, με γείτωνες με παντόφλες στο χέρι..). Βρε όρμησα έξω να τον ηρεμίσω τίποτε. Αυτός κοιτάει τα πουλιά στην φωλιά τους και νιαουρίζει που δεν τον παίζουν... Γκρινιάζει...
Εκφράζουν και οι δικές σας γάτες τόσο φωναχτά το παράπονό τους;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
μου το έχει κάνει και ο Μπέκερ... του έφυγε το περιστέρι γυρίζει με κοιτάει μες τα μάτια και μου πατάει μια στριγκλιά... λες και ήθελε να το πιάσω έγώ και να του το φέρω
ήταν πολύ κλαψιάρης και παραπονιάρης παλιά και τώρα κλαψουρίζει που και που αλλά από τότε που ήρθε η Άρια και του κάνει παρέα ηρέμησε αρκετά

οπ νάτος ήρθε και παραπονιέται πάλι μάλον έκατσα πολύ στο κομπιούτερ για σήμερα, γειά σας

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Και καλα οταν παμε για δουλεια αλλα το Σ/Κ μας σπαει τα νευρα!!Καποιος πρεπει να σηκωθει,να τη βγαλει εξω,και μολις αρχισει τα νιαουρητα να την ξαναβαλει μεσα.Μονο τοτε καταλαβαινει οτι ενοχλει και ξαναπεφτει για υπνο.Το ωραιο νιαουρητο ομως το κανει οταν "μιλαει" στα ζουζουνια!!Μπορω να την παρακολουθω για ωρες και να γελαω!!!!!
prince
Διάσημο μέλος
τι ακριβώς κουβεντιάζει;;; Ελάτε να σας γλύψω μία και φυγέτε; Πώς και τα πείθει και κάθονται για κουβεντολόι;;; Μυστήριο αυτές οι γάτες..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
τι ακριβώς κουβεντιάζει;;; Ελάτε να σας γλύψω μία και φυγέτε; Πώς και τα πείθει και κάθονται για κουβεντολόι;;; Μυστήριο αυτές οι γάτες..
"Ψιτ,καλε ζουζουνακι/πουλακι,δεν ερχεσαι λιγο κοντα να παιξουμε που ειμαι μονη η καημενη η γατουλα?Ελα μη φοβασαι δε δαγκωνω!!
"Φανταζομαι οτι κατι τετοιο τους λεει.Και το κανει τοσο σιγα,σαν να ψηθυριζει!!
prince
Διάσημο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
και δως του το νιεεεε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Σήμερα ο μικρός του avatar με ξύπνησε με νιαουρίσματα στις 5.30... Όχι για να φάει όπως υποπτέφθηκα, αλλά για να βγει στο μπαλκόνι.
Δικιά μου είσαι 'συ
Κι εγώ τα ίδια τραβάω...Χαράζει, βλέπεις, νωρίς και με το που βλέπουν φως, δώστου έξω... όταν, δε, δεν της δίνω σημασία, αρχίζει και ξύνει τα νύχια της στο καλοριφέρ για να μου τη "σπάσει". Ξέρεις ότι με ενοχλεί και ότι σηκώνομαι αμέσως και το κάνει επίτηδες, το τέρας... Γι' αυτό δεν έβγαλαν τη λέξη "γκρινιαρόγατα";
Φιντέλ
Νεοφερμένο μέλος

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eμένα ο Φρίξος γκρινιάζει μόνο όταν πεινάει προς το παρόν.
Η μικρή όχι ακόμα, είδωμεν

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Βεβαια τωρα τελευταια εχει παραγινει το κακο. Ο Αλφι με ξυπναει απο τις 6...πηγαινω σαν το ζομπι προς τη κουζινα, προσεχοντας μην κουτουλησω απο τη νυστα στους τοιχους του διαδρομου, του βαζω φαγητο, ανοιγω τη μπαλκονοπορτα - ολα αυτα ειναι πια μηχανικες κινησεις- και μετα γυρναω στο κρεβατι....Αμ δε που θα με αφησει να κοιμηθω.
Ειδικα τα σαβ/κο που δεν καταλαβαινει γιατι δεν σηκωνομαι για να παω στη δουλεια....
Ερχεται λοιπον διπλα απο το μαξιλαρι μου, και αρχιζει ενα πνιχτο γρρνιαουυυυυ συνεχομενο και φυσικα μεχρι να ξυπνησω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Είναι πανέξυπνα τα γατιά... Ο δικός μου επιτέλους πήρε είδηση ότι όταν νιαουρίζει ακούει ένα "Prince πέσε κοιμήσου" και άλλαξε στάση... Σήμερα αξημέρωτα άρχισε να μου γλύφει το χέρι όσο έφτανε από το πλαίσιο που έχει το κρεβάτι τριγύρω. (δεν ανεβαίνει συχνά στο κρεβάτι, εκτός αν θέλει να μου δείξει ότι είναι κακομαθημένο). Όταν είδε ότι δεν κουνήθηκα από τη θέση μου άρχισε να με δαγκώνει απαλά. Χαδιάρικα. Και να νιαουρίζει σιγανά. Κατέβαινε από το πλαίσιο πήγαινε στην μπαλκονόπορτα και ερχόταν ξανά πίσω. Εγώ ακίνητη. Τη βαριά κοιμησμένη... Για κανα τέταρτο... Στο τέλος βαρέθηκε, ανέβηκε στο κρεβάτι και μου πάτησε μια δαγκωνιά 6 παρά το πρωί μου τινάχτηκα μέχρι το ταβάνι. Όλη δική μου ήταν..... αμέσως μετά άρχισε να γρατζουνάει το κρεβάτι... Επι τόπου σηκώθηκα άνοιξα τα μπατζούρια και βγήκε στο μπαλκόνι... Μάλλον έχει τον τρόπο του..
prince
Διάσημο μέλος
Τι ζητάω; Ένα πρωινό χουζούρι μέχρι τις 11....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Η Πισου το κανει αυτο , οταν βλεπει οτι η γκρινια του Αλφι δεν εχει αποτελεσμα....εχω κανει εγω κοιλιακους απο το τιναγμα, γιατι το κανει στην ακρη του κρεβατιου, οπου ειναι τα ποδια μου....
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Τι ειναι αυτο?? τρωγεται?? ακου εσυ μεχρι τις 11.Αντα σε καταλαβαίνω...Τι ζητάω; Ένα πρωινό χουζούρι μέχρι τις 11....
Και το θεμα ειναι, αντε και σηκωνεσαι..μετα απο μιση ωρα, μια ωρα το πολυ, ξεραινονται κ τα δυο στον υπνο και εσυ μενεις με τους μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια σου!! 
prince
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool