prince
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Να σου ζησει!! ειναι πολυ γλυκουλης...καλα και εγω γκρινιαζω που με ξυπνουν χαραματα, αλλα δεν αλλαζω με τιποτα την υποδοχη που μου κανουν οταν γυρναω απο τη δουλεια!!Είμαστε 7 μηνών πλέον... Ολόκληρα σερνικά... Ο φόβος και ο τρόμος για τις μύγες... Πάντως γκρινιάζω γκρινιάζω μέσα στο σπίτι ούτε μύγα έχω ούτε κουνούπι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σου ζησει!! ειναι πολυ γλυκουλης...καλα και εγω γκρινιαζω που με ξυπνουν χαραματα, αλλα δεν αλλαζω με τιποτα την υποδοχη που μου κανουν οταν γυρναω απο τη δουλεια!!![]()
Και εγώ το ίδιο! Με το που μπαίνω από την δουλειά ξεκινάει αυτομάτως να γουργουρίζει το ζουζούνι μου! Είναι ένας γλύκας και με κάνει να ξεχνάω τον βάναυσο τρόπο που με ξυπνάει κάθε πρωί, δαγκώνοντας μου τα δάχτυλα των ποδιών
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Πρόσφατα του αγόρασα ένα λουράκι (σαμαράκι νομίζω το λένε, αυτό που το περνάς στα πόδια και το δένεις στην πλάτη) του το φόρεσα δύο βράδια που θα πήγαινα στον ωροπό για ουζάκι παραλία και τον πήρα μαζί μου και τό έμαθε... (Την περασμένη βδομάδα του το ψώνισα). Τώρα μόλις με βλέπει βράδυ να ετοιμάζομαι τρέχει και το ξετρυπώνει πίσω από το καλάθι του που το άφησα και το σέρνει μαζί του... Και αν δεν τον πάρω μαζί μου μουτρώνει....
prince
Διάσημο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Απιστευτο!!!Τουλάχιστον εσένα σε υποδέχονται... Εμένα όταν μπαίνω μέσα στο σπίτι με αγριοκοιτάει, είτε για έλειπα 8 ώρες, είτε γιατί δεν του πήρα την άδεια για να φύγω. Είμαι κτήμα του....
Πρόσφατα του αγόρασα ένα λουράκι (σαμαράκι νομίζω το λένε, αυτό που το περνάς στα πόδια και το δένεις στην πλάτη) του το φόρεσα δύο βράδια που θα πήγαινα στον ωροπό για ουζάκι παραλία και τον πήρα μαζί μου και τό έμαθε... (Την περασμένη βδομάδα του το ψώνισα). Τώρα μόλις με βλέπει βράδυ να ετοιμάζομαι τρέχει και το ξετρυπώνει πίσω από το καλάθι του που το άφησα και το σέρνει μαζί του... Και αν δεν τον πάρω μαζί μου μουτρώνει....

Ετσι πηρα και εγω στον Αλφι, που εχει την ταση μολις ανοιξεις την εξωπορτα να το σκασει και αρχιζει να τρεχει στις σκαλες...και φυσικα εγω απο πισω του!! Μολις του το φορεσα...εγινε χαλκομανια, ενα με το εδαφος!! τον τραβαγα και σκουπιζα το πατωμα μαζι του....
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τουλάχιστον εσένα σε υποδέχονται... Εμένα όταν μπαίνω μέσα στο σπίτι με αγριοκοιτάει, είτε για έλειπα 8 ώρες, είτε γιατί δεν του πήρα την άδεια για να φύγω. Είμαι κτήμα του....
Χαχαχαχαχα!

Πραγματικό γατόσκυλο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
. Τι κάνει όμως η πονήρο? Όποτε ακούει τον Μπέκερ να γκαρίζει τρέχει δίπλα του, σου λέει κάτι θα γίνει τώρα ή φαγητό θα μας δώσουν ή μεζεδάκι ή χαδάκια ή παιχνιδάκια, δεν μπορείτε να φανταστήτε τι συμορία έχουν φτιάξει αυτοί οι δύο και πως επικοινωνούν μεταξύ τους
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τουλάχιστον εσένα σε υποδέχονται... Εμένα όταν μπαίνω μέσα στο σπίτι με αγριοκοιτάει, είτε για έλειπα 8 ώρες, είτε γιατί δεν του πήρα την άδεια για να φύγω. Είμαι κτήμα του....

To απόλυτο dog wannabe

Tέλειος είναι, character

prince
Διάσημο μέλος
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γατόσκυλο δεν ξέρω αν είναι... ένα τετράποδο ζωντανό που με κάνει ότι θέλει έιναι.... Αν δεν κάνω κάτι με το κάλό έχει τον τρόπο του...
Γλύκας είναι, να σου ζήσει! Γενικά μήπως η γκρίνια είναι γνώρισμα κυρίως των περσικών? Και εμένα γκρινιάζει και "μιλάει" συνέχεια...
moukelis
Επιφανές μέλος
Ω θεε μου...Συμπεθέρα αλήθεια λες ότι δε μιλάει η κόρη;Γκρινια ? θελετε να πουμε για γκρινια οκ λοιπον .... η προσωποποιηση της γκρινιας ειναι η Ιολη ναι μουκελις καλα σου ειπανε οτι τα σιαμακια ειναι γκρινιαρικα και μενα μου το λεγανε και δεν το πιστευα μεχρι που πηρα την Ιολη ... μην τολμισεις και μπεις σπιτι και δεν της δοσεις σημασια... αν και γκρινιαζει ετσι και αλλιως και οσο της μιλαμε τοσο ποιανει την κουβεντα μιου και μιου οταν την ειχα πατρα σκεφτειτε οτι επειδη αργω πολλες ωρες στο πανεπιστημιο μετα ελεγα που να παω και για καφε ποιος ακουει την Ιολη μετα ... το πρωι οποια σηκωθει πρωτη και αρχισει να ετοιμαζεται γινεται πανικος λες και την σφαζουνε αναμεσα στο χαιδεμα ντυνομαστε κιολας ... ε και το αποκορυφωμα ανεβαινει στο κρεβατι με βλεπει οτι ειμαι γυρισμενη στο πλευρο απο την αλλη πλευρα και κοιμαμαι και οχι να ερθει αυτη μπροστα μου αρχιζει τα μιου να ξυπνησω και να γυρισω πλευρο για να την χαιδεψω στη δε αδερφη μου παει και νιαουριζει οταν κοιμαται για να την βαλει μεσα απο το παπλωμα ... και οχι μονο να σηκωσει το παπλωμα αλλα και να της πει ελα μπες για να μπει να βολευτει και να γουργουριζει ... με λιγα λογια οτι θελουν μας κανουν

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

ο Μπέκερ αν τον μαλώσεις= του μηλήσεις αυστηρά
πάει σε μια γωνιά κάθετε κάτω, τα χεράκια μπροστά, το κεφάλι κάτω πάνω στα χεράκια και μουρμουράει μόνος του--> αου αου αου:cry:
ποιος να ξέρει τι λέει, μάλον μου τα χώνει

αλλά αν τον δεις έτσι δεν αντέχεις να του κρατήσεις μούτρα για πολύ, είναι να μη πω τι είναι.....

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ω θεε μου...Συμπεθέρα αλήθεια λες ότι δε μιλάει η κόρη;![]()
ω καλά προετιμάσου..... θα κοιμάσε και θα έρχετε αθόρυβα... σιγά σιγά..... θα βάζει το μουτράκι της δίπλα στο αυτί σου και θα πατάει μια στριγκλιά.... νιααΑΑααΑααρ!!! και άμα θες μη ξηπνάς μετά

prince
Διάσημο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

νωρίτερα είναι είναι σα να μην υπάρχουν, πάλι καλά

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αυτο οτι ερχεται διπλα απο το αυτι μου που το πας?? δεν ειμαι και γρια γυναικα, κουφη...μια χαρα ακουω...πρεπει να ερθεις διπλα απο το τυμπανο μου για να νιαουρογκρινιασεις?ω καλά προετιμάσου..... θα κοιμάσε και θα έρχετε αθόρυβα... σιγά σιγά..... θα βάζει το μουτράκι της δίπλα στο αυτί σου και θα πατάει μια στριγκλιά.... νιααΑΑααΑααρ!!! και άμα θες μη ξηπνάς μετά![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool