moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
το κάνουν και σε εσένα..... πρέπει να σπάνε πλάκα με την αντίδρασή μας δεν εξηγήτε αλλιώς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
ή στο μαγουλο? βεβαια και αυτο πιανει οταν δεν ξυπναει η μαμα να μας δωσει σημασια/να μας ταισει/ να μας βγαλει στο μπαλκονι ή απλα να ξυπνησει!!! 
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Σας συμπονώ αφάνταστα. Εγώ τη γλύτωσα βασικά χάρις στον άντρα μου, ο οποίος, αν τον ξυπνήσει κανείς πριν από την κανονική ώρα εγέρσεως, τον πιάνει εχθρό. Τη συμφωνία που κάναμε για να πάρουμε τη γάτα, μόνο που δεν την υπογράψαμε στο συμβολαιογράφο: Δεν θα με ενοχλεί στον ύπνο, μην τυχόν και νιαουρίζει έξω από την πόρτα!! Είναι αλήθεια, ότι και εγώ δεν ξέρω αν θα άντεχα τις παρεμβολές στον ύπνο, γιατί λόγω των παιδιών μου, έξη χρόνια δεν κοιμήθηκα νύχτα χωρίς να ξυπνήσω από τρεις φορές και άνω, και το πρωί η δουλειά, δουλειά. Έτσι, εμείς την κοιμίζουμε στη βεράντα από την πρώτη στιγμή που τη φέραμε, αλλά, είναι αλήθεια, ότι είναι ένας πιτσιλωτός άγγελος. Δεν μιλά καθόλου, μόνο αν για πρωινό της δώσω μόνο κροκέτες, νιαουρίζει πολύ ευγενικά, δείχνοντάς μου το πιατάκι της (σε σχήμα αχιβάδας) ,να της δώσω γαλατάκι. Κάνω το σταυρό μου, που ,τουλάχιστον το γατί μου, ο Θεός με λυπήθηκε και μου το έστειλε ήρεμο και γλυκό . Όπως και νάχει, τα γατσατσόνια μας, είναι υπέροχα πλάσματα, να είστε πάντα καλά, και όσες δεν έχετε παιδιά ακόμα, να ξέρετε, ότι , όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, θα έχετε εκπαιδευτεί από τα γατιά σας καταλλήλως .Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Βαζεις διπλα τζαμια!!!!!!Ελένη Π. απορία.. όταν την βγάζετε την γατούλα σας στη βεράντα δεν γκρινιάζει; Όταν εγώ κλείνω τον δικό μου έξω από την κρεβατοκάμαρα πάει η γκρίνια σύννεφο... Κλείνω τα αυτιά μου όταν το κάνω αυτό... Πώς το καταφέρατε;

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
Από κει και πέρα συνήθως γύρω στις 11 είναι μισο ξύπνιος.. οπότε κλειδαμπαρώνομαι και κάθομαι ήσυχα μετά πριν με πάρει είδηση... αλλά το πρωινό ξύπνημα δεν το γλιτώνω.. μόλις το γατήσιο ρολόι χτυπήσει πρωί έχουμε γκρίνια..
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Κοιμάται στη βεράντα του καθιστικού, όχι στου υπνοδωματίου . Την πρώτη μέρα που τη φέραμε σπίτι νιαούρισε ελάχιστα μόλις την κλείσαμε και μετά, μοναχούλα της πήγε και κοιμήθηκε στη φωλιά της. Έκτοτε, τις πιο πολλές φορές, βγαίνει μόνη της κατά τη μία τη νύχτα στο μπαλκόνι να παίξει και στη συνέχεια αποκοιμιέται .Π Ο Τ Ε δεν έχει γκρινιάσει όταν την βγάζουμε. Βέβαια, συνήθως πέφτουμε πολύ αργά για ύπνο (2 ή 3 τη νύχτα).Το πρωί, εγώ το αργότερο μέχρι τις 8 έχω ξυπνήσει. Ποτέ δεν έχει νιαουρίσει , πάντα τη βρίσκω να κοιμάται. Μόνο μια φορά που ξύπνησα στις 9, καθόταν στο τζάμι και έκανε τα παράπονά της , σιγανά και ευγενικά και ούτε μου κράτησε κακία. Π Ο Τ Ε , δεν έχει πάει έξω από τις κρεβατοκάμαρες των παιδιών ή του άντρα μου να γκρινιάσει, ακόμα και όταν λείπω εγώ από το σπίτι. Είναι θέμα γατιού νομίζω, αλλά, παίζει στην περίπτωσή μας ρόλο και ότι δεν μένει πολλές ώρες έξω μόνη της ,το πολύ 5-6.Ελένη Π. απορία.. όταν την βγάζετε την γατούλα σας στη βεράντα δεν γκρινιάζει; Όταν εγώ κλείνω τον δικό μου έξω από την κρεβατοκάμαρα πάει η γκρίνια σύννεφο... Κλείνω τα αυτιά μου όταν το κάνω αυτό... Πώς το καταφέρατε;
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Edge
Νεοφερμένο μέλος
Μπορεί το Μπαστετάκι να είναι διάολος τις νύχτες μέχρι τις 4 τα ξημερώματα αλλά (εδώ θα φτύσω τον κόρφο μου) δε με έχει ενοχλήσει ούτε μια φορά όσο κοιμάμαι.Ακόμα κι αν ανέβει στο κρεβάτι θα κάτσει σε μια μεριά και θα κοιμηθεί. Αν σηκωθεί δεν παίζει καν με τα μπιρμπιλόνια που έχει για παιχνίδια.
Νιαούρισμα απαιτητικό δεν έχω ακούσει ποτέ. Μόνο κάποιες φορές κάτι λέει σιγά σιγά όταν της μιλάω τρυφερά.(και να σκεφτεί κανείς ότι μου αρέσουν οι γάτες που μουρμουρίζουν )
roulsydney
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool