Εισφορές για φιλοζωικά σωματεία στην Κύπρο

evelynkar

Διακεκριμένο μέλος

Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
Σήμερα πήγα σε σουπερμάρκετ γνωστής αλυσίδας στην Κύπρο(συγκεκριμένα στην Λευκωσία) και εξεπλάγηκα ευχάριστα, όταν αντίκρυσα πριν την πόρτα εξόδου ένα μεγάλο "καλάθι" για εισφορές σε φιλοζωικά σωματεία σε όλη την Κύπρο! Και το πιο θετικό είναι ότι ήταν γεμάτο μέχρι πάνω με τροφές των 2 kg, κονσέρβες κτλ! Πήρα μια τεράστια χαρά γιατί αυτό είναι ένα βήμα μπροστά για την Κύπρο, τόσο στην ιδέα όσο και στην ανταπόκριση του κόσμου. Ήμουνα με την μαμά μου και την ρώτησα αν έδωσε κ αυτή κάτι και μου είπε ότι δίνει συχνά..Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται και στην Ελλάδα αλλά θα ήταν μια καλή ιδέα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπραβο στα φιλοζωηκα σωματεια της ΚΥΠΡΟΥ που ακεφτηκαν να μαζεψουν τροφες με τετοιο τροπο για να ταισουν τα αδεσποτα τους. ευχωμαι κατι παρομιο να γινει και εδω και απο τα δικα μας φιλοζωηκα σωματεια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back