menia
Δραστήριο μέλος
Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα.
14-07-09
00:04
πηγή: www.zougla.gr
Μεθυσμένος ασβός προκάλεσε... κυκλοφοριακό κομφούζιο
10 Ιουλίου 2009, 13:34
Ένας ασβός στη Γερμανία μέθυσε τόσο έπειτα από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας υπερώριμων κερασιών που ξάπλωσε στη μέση του δρόμου και αρνιόταν να κουνηθεί.
Το απίστευτο περιστατικό έγινε στην πόλη Γκόσλαρ. Αποτέλεσμα της... ζάλης του ζώου βέβαια ήταν να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων από εξαγριωμένους οδηγούς, οι οποίοι δεν ήξεραν τι να κάνουν.
Ένας από αυτούς μάλιστα κάλεσε την Αστυνομία και ανέφερε ότι ένας πεθαμένος ασβός βρισκόταν στο οδόστρωμα.
Αμέσως στο σημείο έφτασαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι με έκπληξή τους διαπίστωσαν ότι ο ασβός ήταν μια χαρά στην υγεία του, αλλά μεθυσμένος.
Εκτυπώστε το
Στείλτε το Μοιραστείτε το στο Facebook
Το χρήμα φέρνει ... γκρίνια στους χωρισμένους
Ζώνη… ανασφάλειας
Οι πολλαπλές χρήσεις των CD ROM
Προσοχή στον… κόκορα
Προσοχή στην πινακίδα: Απαγορεύεται η γυμνή πεζοπορία
Έμεινε έγκυος από... την πισίνα
Όταν η τουαλέτα ''πέφτει'' μακριά...
Ακούει... και από το χέρι του!
Άγριο μωρό… πριν καν γεννηθεί
Χαμογελάστε, εργάζεστε σε Ιαπωνική σιδηροδρομική εταιρεία
Νεαρές «έδειραν» μετεωρολόγο σε ζωντανή μετάδοση
«Πάρε κόσμε» την κληρονομιά μου
Το ακριβότερο… sandwich στον κόσμο
Αστυνομικοί συνέλαβαν… «αστυνομικό»
Η γάτα που πλησίασε... τον ήλιο
Οχι πείτε μου, άμα συνέβαινε αυτό στο Ελλαδιστάν πού θα βρισκόταν τώρα ο συμπαθέστατος ασβός?
Μεθυσμένος ασβός προκάλεσε... κυκλοφοριακό κομφούζιο
10 Ιουλίου 2009, 13:34
Ένας ασβός στη Γερμανία μέθυσε τόσο έπειτα από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας υπερώριμων κερασιών που ξάπλωσε στη μέση του δρόμου και αρνιόταν να κουνηθεί.
Το απίστευτο περιστατικό έγινε στην πόλη Γκόσλαρ. Αποτέλεσμα της... ζάλης του ζώου βέβαια ήταν να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων από εξαγριωμένους οδηγούς, οι οποίοι δεν ήξεραν τι να κάνουν.
Ένας από αυτούς μάλιστα κάλεσε την Αστυνομία και ανέφερε ότι ένας πεθαμένος ασβός βρισκόταν στο οδόστρωμα.
Αμέσως στο σημείο έφτασαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι με έκπληξή τους διαπίστωσαν ότι ο ασβός ήταν μια χαρά στην υγεία του, αλλά μεθυσμένος.
Εκτυπώστε το
Στείλτε το Μοιραστείτε το στο Facebook
Οχι πείτε μου, άμα συνέβαινε αυτό στο Ελλαδιστάν πού θα βρισκόταν τώρα ο συμπαθέστατος ασβός?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
14-07-09
01:31
Ασε.......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος
Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα.
14-07-09
03:48
Πάντως στην καταπληκτική Κρήτη είδα έναν χοντρό ασβό πατημένο στην άκρη του δρόμου... Μάλλον απάντησα στο ερώτημά μου...
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα.
14-07-09
04:03
αναλογα σε τι "ειδος"ανθρωπου θα επεφτε...
μπορει να ειχε και καλη καταληξει..μπορει και οχι!
κανεις δεν ξερει!
μπορει να ειχε και καλη καταληξει..μπορει και οχι!
κανεις δεν ξερει!
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
14-07-09
12:56
Από τις πιο αστείες ειδήσεις που έχω διαβάσει!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
14-07-09
14:10
Τώρα το είδα και εγώ!
Πραγματικά πολύ προτότυπη είδηση!

Τελικά τι έγινε, ξεμέθυσε ο ασβός?

Πραγματικά πολύ προτότυπη είδηση!

Τελικά τι έγινε, ξεμέθυσε ο ασβός?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum