βαγια
Νεοφερμένο μέλος
Ειτε ειστε υπερ ειτε κατα η γνωμη σας με ενδιαφερει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ή για όντα που εκτίθενται με επιλογή τους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Υπαρχουν αλλα, που οι ιδιοκτητες κερδιζουν χρηματα και αυτο ειναι κερδοσκοπια εις βαρος των ζωων.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος

Επίσης το είχα ξαναγράψει αλλά το κάνω αντιγραφή γιατί κατ' εμέ είχε πλάκα.
Το καλοκαίρι που ήμουν Αμερική, κάνοντας ζάπινγκ έπεσα πάνω στο Animal Planet που πρόβαλε μία έκθεση γάτας σε κάποια πολιτεία, δεν θυμάμαι ακριβώς. Έβλεπα εκεί να τα χτενίζουν τα δόλια κάτι κυρίες σαν τις τρελές, γιατί όπως λέγανε οι κριτές, ακόμη και μία τσιμπλίτσα στο μάτι μπορεί να σου στοιχίσει την πρωτιά και άλλα τέτοια χαριτωμένα. *μπλιαχ* Είδα μερικά γατιά πολύ ανήσυχα και νευρικά και κοιτώντας τη Σβούρα που ξάπλωνε στο χαλί, φαντάστηκα τι θα γινόταν έτσι και την πήγαινα εκεί πέρα. Λέμε τώρα, δεν είναι ράτσας, είναι τιγρέ διαολί χαχαχα Θα τα έκανε λίμπα!Και εκείνη τη στιγμή στην τηλεόραση, η κριτής έχει σηκώσει μία γάτα και την επιδεικνύει στο κοινό και στους άλλους κριτές για να αποφασίσουν. Ω ρε και τα παίρνει στο κρανίο το ζωντανό έτσι όπως το τραβολογούσαν , της πατάει μία δαγκωνιά κι έχει φύγει 'ιπτάμενη' προς το κοινό που τρέχει πανικόβλητο γιατί η γάτα αφηνίασε. Τελικά καταφέρανε να την πιάσουν με τα χίλια ζόρια αλλά η 'ιδιοκτήτρια' πολύ στεναχωρέθηκε γιατί έχασε την πρώτη θέση λόγω συμπεριφοράς. Δεν την άκουσα να λέει το καημενο το γατί μου που το έβαλα σε τέτοιο στρες για τη δική της την βλακεία. Βρε ουστ.
Πάντως καλά τους έκανε η γάτα
Κι εγώ στη θέση της το ίδιο θα έκανα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για τις γατες δεν εχω δει τραγικα πραγματα, αλλα κατι καημενα σκυλακια που τα χτενιζουν, τους βαφουν το τριχωμα, τους κανουν σχεδια...Τρελαινομαι!Αν ειναι δυνατον!!!!
Οταν ειχα παει να χαραξω τις πλακετες για την Ασπασια(σε ενα πετ σοπ που παω μονο σε περιπτωση αναγκης η για πλακετες)ακουγα την ιδιοκτητρια να λεει σε καποια που ειχε σκυλο:"Ζακετουλα για το σκυλακι σας, εχουμε μια Dolce&Gabbana και μια Cavalli. Θελετε να περασετε να τιις δειτε? ".
Αν ειναι δυνατον!!!!!!

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Οποτε ειμαι απολυτως κατα των εκθεσεων... Γινονται κυριως για ψωνισμενες που για να διεκδικησουν την πρωτη θεση στην ''ομορφια'' του κατοικιδιου τους τα πλενουν τα ξαναπλενουν τους βαζουν εκατο αρωματα τους κανουν κοτσιδακια και τα τυλιγουν με καθε μαρκας ρουχα... Ελεος, απολυτως κατα!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Οταν ειχα παει να χαραξω τις πλακετες για την Ασπασια(σε ενα πετ σοπ που παω μονο σε περιπτωση αναγκης η για πλακετες)ακουγα την ιδιοκτητρια να λεει σε καποια που ειχε σκυλο:"Ζακετουλα για το σκυλακι σας, εχουμε μια Dolce&Gabbana και μια Cavalli. Θελετε να περασετε να τιις δειτε? ".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν ειναι δυνατον!!!!!!![]()
![]()
![]()
Μην το κοροϊεύεις καθόλου Ελενίτσα! Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Που να δεις τι ρούχα έχει ψωνίσει το ψώνιο η αδελφή μου για τον Ραμσή... Πουλοβεράκια, κασκολάκια, παλτουδάκια με κουκούλα... Προχθές μου έλεγε ότι θέλει να του αγοράσει γκέτες και γαλότζες για να μην βρέχεται όταν τον βγάζει βόλτα στη βροχή! Ποια βροχή? Μακάρι να'βρεχε.... Νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα, μέχρι σήμερα το πρωί που έβγαλε το σκυλο βόλτα με γκέτες!!!
Απορώ πως και δεν τον έχει πάει ακόμα σε καλλιστεία σκύλων, μιας και ο Ραμσής είναι Yorkshire Terrier με "περγαμηνές". Οι γονείς του και όχι μόνο, έχουν πάρει βραβεία σε καλλιστεία σ'όλη την Ευρώπη. Σιγά μην έπαιρνε σκύλο ότι κι ότι!!!....
Κι εγώ είμαι κατά των καλλιστείων τόσο στα ζώα όσο και στους ανθρώπους και το λέω εκ των έσω μιας και όταν ήμουν μικρή και άμυαλη το έκανα κι αυτό... Κατάντια είναι, είτε είσαι άνθρωπος είτε ζώο...
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι απο την αλλη μερικα αδεσποτα και τσοπανοσκυλα ειναι πολυ ομορφοτερα απο τα ζωα αυτα που κερδιζουν σε καλλιστεια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Βίκυ, την ιστορία που γραφεις πολύ τη χάρηκα. Αν θέλουν καλιστεία οι κυράτσες να πάνε αυτές. Να κάτσουν να πήξουν στις δίαιτες και τα ινστιτούτα ομορφιάς για να πάνε αυτες. Τα ζωάκια δεν φταίνε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν θέλουν καλιστεία οι κυράτσες να πάνε αυτές. Να κάτσουν να πήξουν στις δίαιτες και τα ινστιτούτα ομορφιάς για να πάνε αυτες. Τα ζωάκια δεν φταίνε.

vicki v.
Δραστήριο μέλος
Βίκυ, την ιστορία που γραφεις πολύ τη χάρηκα. Αν θέλουν καλιστεία οι κυράτσες να πάνε αυτές. Να κάτσουν να πήξουν στις δίαιτες και τα ινστιτούτα ομορφιάς για να πάνε αυτες. Τα ζωάκια δεν φταίνε.
Έτσι έτσι και χειρότερα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
αλλά τουλάχιστον δεν κακοποιούνται από όσο ξέρω. αντίθετα μάλλον. Για να ειναι όμορφο θα το φροντίζουν με το παραπάνω. Αλλά δεν θα το εκανα ποτέ εγώ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αληθεια ο αρναουτογλου εχει εκπομπη που φερνουν ζωα;...
Τι καναλι τι μερα τι ωρα πως γινεται αυτη η εκπομπη;;;;;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool