Εκλογές

Εκλογές
Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Ναι θα πάω

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι δεν θα πάω

• Αναλόγως με τι κέφια θα ξυπνήσω

• Θα πάω αναγκαστικά γιατί είναι υποχρεωτικό

• Total voters
    0
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
Σους ωρέ για τις αφίσες, ξέρετε τι δουλειά έχουμε οι γραφίστες σε προεκλογικές περιόδους; :P :P (αν και προσωπικά φέτος δεν το κυνήγησα, είχα άλλες έγνοιες, ξέρω απο συναδέλφους οτι έρχονται πολλέεεεεεες δουλειές!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχα :D Καθένας το βλέπει από την πλευρά του με φαινεται. Εγώ πάντως επαγγελματικά αν το δω, οι εκλογές ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥ. Ξέρεις τι τρέξιμο είχα στην εφημερίδα;
ΜΠΛΙΑΧ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν διαφωνώ με την ύπαρξη αφισών και ενημερωτικών φυλλαδίων! Διαφωνώ με το ύφος τους και με τον τρόπο που τις χρησιμοποιούν. Ας πούμε γιατί πρέπει να γεμίζουν έναν ολόκληρο τοίχο με δεκάδες ίδιες αφίσες και μετά να πηγαίνει ο επόμενος υποψήφιος να τις σκίζει και να κολλά από πάνω τις δικές του; Βέβαια θα μου πείτε και οι άνθρωποι που έχουν τυπογραφεία κλέφτες θα γίνουν; Ε, αρχίζει και η σεζόν των μπουζουκλερί όλο και κάποια αφίσα θα βγάλουν :P!

Δε μας ταζει και κανας υποψηφιος οτι θα κανει κατι για τα αδεσποτα.Παντος στη κορινθο λιγοστεψαν στο παρκο μας τα φωτακια που βαζουν για τα χριστουγεννα.Σιγα το δημαρχο!Τσιγκουνιες!!

Ας πούμε γιατί πρέπει να γεμίζουν έναν ολόκληρο τοίχο με δεκάδες ίδιες αφίσες και μετά να πηγαίνει ο επόμενος υποψήφιος να τις σκίζει και να κολλά από πάνω τις δικές του; :P!
Αυτό συμβολίζει την κοινωνία…έτσι γίνεται καθημερινά

Δε μας ταζει και κανας υποψηφιος οτι θα κανει κατι για τα αδεσποτα.Παντος στη κορινθο λιγοστεψαν στο παρκο μας τα φωτακια που βαζουν για τα χριστουγεννα.Σιγα το δημαρχο!Τσιγκουνιες!!
Α, καλά τα περασμένα χριστούγεννα επέστρεφα σπίτι με το λεωφορείο και αφού είχα περάσει από το περιστέρι που ήταν υπερπαραγωγή με λαμπάκια παντού έφτασα εδώ και ο δήμος ήταν σαν τον φτωχό συγγενή. Και να πεις ότι κάνει οικονομία στα φωτάκια και τα δίνει κάπου αλλού...

Όσα πρακτικά ρωτάς (καθαριότητα, πρόστιμα κ.λ.π.) τα κάνουν υπάλληλοι που πληρώνονται γι'αυτά, δεν κατεβαίνει ο δήμαρχος να καθαρίσει, :lol:!

ο δημαρχος μπορει να μην κατεβει να καθαρισει αλλα ειναι αυτος που θα παρει καποια αποφαση για καποιο αλλο θεμα

Ελπιζω να ειδατε τις ειδησεις τι εγινε και ΠΑΛΙ χτες στη βορεια ελλαδα..

και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους;". Αυτή τη στιγμή μόνος τρόπος να τους δείξουμε ότι δε μας αρέσουν και θέλουμε κάτι άλλο είναι το μαύρο, το άκυρο!
Γιατί τέτοιο μένος εναντίον του; Προβλέπεται αλλωστε και από τη δημοκρατική διαδικασία...
Ελεύθερη κι εσύ να υποστηρίξεις ένα κόμμα (αυτό δε γίνεται άλλωστε πάντα, κάποιος από κάποιο κόμμα "βγαίνει" και μετά τρώει με χρυσά κουτάλια κι αυτός και όλος ο συρφετός του).
Μετά το μαύρο και το προσωρινό χάος ίσως θα ερχόταν η ώριμη στιγμή να διαμορφωθεί μια άλλου είδους διοίκηση, υπόλογη, ελέγξιμη, με περιορισμένες αρμοδιότητες αλλά με πολλά προσόντα. Υπάλληλοι κι αυτοί! Σε θέσεις με καλούς μισθούς αλλά όχι τεράστια εξουσία που συνεπάγεται τεράστια μίζα.
Τέλος πάντων, υποθέτω θα βρισκόταν καλύτερος από μένα να διαμορφώσει το νομικό πλαίσιο...

ειλικρινα εχεις αυτη την αποψη, οτι μπορει να συμβει αυτο το πραγμα ποτε???????/
πολυ φοβαμαι οτι κουκλα εσυ εισαι πολυ ποιο αισιοδοξη απο μενα, αλλωστε εγω ουτε καποιο κομμα υποστηριζω και αυτες οι εκλογες δε θα επρεπε να ειναι κομματικες και θα μπορουσαν να ειναι κομματικες, αλλα ΟΛΟΙ κατευθυνονται απο τα κομματα (οι ψηφοφοροι)Μεγα λαθος!!!
επιτρεψτε μου να πιστευω οτι δε μπορει.. θα υπαρχει και καποιος που πραγματικα ενδιαφερετε για τον τοπο του.. και αν ακομη δεν υπαρχει, εσας δε θα σας αρεσε μια αλλαγη??
εγω πιστευω στη θεσσαλονικη την εχουμε ΑΠΟΛΥΤΗ αναγκη, αν παρακολουθειται τις ειδησεις και τι γινεται εδω πανω..!

Ελπίζω να σε βοήθησα να καταλάβεις αυτή την "άλλη πλευρά", ήταν χαρά μου! :)

να σαι καλα κουκλα, αλλα δε συμφωνω... γιατι τουλαχιστον εδω στη θεσσαλονικη υπαρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ και ΣΟΒΑΡΑ προβληματα και κατι πρεπει να γινει αμεσα!και δε νιωθω καλα να κατσω με σταυρωμενα χερια και να πω οτι "ολοι ειναι ιδιοι" τη στιγμη κιολλας που δεν τους εχω δει στη πραξη τους ανθρωπους, οχι τα κομματα, τους ανθρώπους,
και πραγματικα χρειαζομαστε μια αλλαγη στη θεσσαλονικη..:(:(:(:(:(

Σους ωρέ για τις αφίσες, ξέρετε τι δουλειά έχουμε οι γραφίστες σε προεκλογικές περιόδους; :P :P (αν και προσωπικά φέτος δεν το κυνήγησα, είχα άλλες έγνοιες, ξέρω απο συναδέλφους οτι έρχονται πολλέεεεεεες δουλειές!)

Μπα; Μη μου πεις ότι πληρώνουν για τις αφίσες τους!!!! :hmm: Εγώ ξέρω ότι σε μεγάλο ποσοστό το σύστημα δουλεύει στο τσάμπα. Δηλαδή: "βγάλε μου εσύ τα προεκλογικά μου φυλλάδια και αφίσες χωρίς να πληρώσω μία, κι άμα με το καλό βγω, να δεις δουλειές που θα σου φέρω"...

:hmm::hmm::hmm:
Ποιος είναι αισιόδοξος τώρα;

βρε κουκλα το ιδιο ειναι να περιμενει καποιος να ψηφισει ολοι η ελλαδα μαυρο ή ακυρο ωστε να γινει αυτο που λες.. και το ιδιο ειναι να προσπαθησεις να βρεις τον καλυτερο για τον τοπο σου?

Η εναλλαγή των κομμάτων έχει αποδείξει ότι δεν είναι αλλαγή!

εδω ειναι το λαθος!
βρε κουκλα μου , για ποια εναλλαγη κομματων μιλας..
οι εκλογες δεν ειναι βουλευτικες ειναι δημοτικες και νομαρχιακες
στη Θεσσαλονικη 28 χρονια που ζω, δεν εχει υπαρξει ποτε καμια αλλαγη!μονο μια χρονια, που θελησαν τα κομματα, εκτος νδ να κατεβουν ενωμενα και φυσικα κερδισαν!εγω αυτο φυσικα δε το θυμαμαι, γιατι ημουν πολυ μικρη! ολα τα υπολοιπα χρονια, παντα μα παντα βγαινει καποιος απο νδ!
εγω δεν εχω προβλημα με το κομμα, οπως ειπα δεν ειναι κομματικο το θεμα, το θεμα ειναι οτι δε γινεται τπτ,τοσα χρονια με αυτη τη συνταγη και δεν εχει γινει ΤΙΠΟΤΑ για την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και την ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ..εμενα δε με ενδιαφερει απο ποιο κομμα θα βγει καποιος, ας ειναι και απο κουμουνιστικο ας ειναι και απο το πασοκ, ας ειναι καποιος αλλος τελος παντων, μου ειναι αδυνατον να πιστεψω οτι δεν υπαρχει καποιος που ναι μεν (σιγουρα) το βλεπει συμφερονολογικα ΑΛΛΑ που ενδιαφερετε και για τον τοπο που ζει!
Δηλ αν παω εγω και ψηφισω μαυρο για τον δημαρχο τι θα καταφερω..μια τρυπα στο νερο..

Και δυστυχώς τα περισσότερα σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν από την ανευθυνότητά τους, δεν αισιοδοξώ ότι θα τα λύσουν κιόλας!

δε συμφωνω κουκλα.. αν εμεις ειμασταν υπεθυνοι θα ηταν και αυτοι..ενας κουκος δε φερνει την ανοιξη. βρισκουν και κανουν.. οι πολιτικοι αλλωστε δεν ειναι εξωγηινοι που κατεβηκαν μια μερα και αρχισαν να μας κυβερνουν.. ΕΜΕΙΣ τους βγαλαμε,ΕΜΕΙΣ τους αφησαμε να μας κανουν οτι θελουν, ΕΜΕΙΣ τους δωσαμε το δικαιωμα να μας κυβερνουν, και ΕΜΕΙΣ μπορουμε να το αλλαξουμε .

επιτρεψτε μου να πιστευω οτι δε μπορει.. θα υπαρχει και καποιος που πραγματικα ενδιαφερετε για τον τοπο του.. και αν ακομη δεν υπαρχει, εσας δε θα σας αρεσε μια αλλαγη??
παιδιά, διάβασα χτες σε περιοδικό κυριακάτικης εφημερίδας για τον κοινοτάρχη της κοινότητας Ανάβρας Μαγνησίας. Καλά...έπαθα πλάκα!!!!! :up: Τέτοιους δημάρχους χρειαζόμαστε, σε ΟΛΕΣ τις πόλεις της Ελλάδας. Θα προσπαθήσω να το ανεβάσω το απόγευμα. Θα πάθετε...!

Μπα; Μη μου πεις ότι πληρώνουν για τις αφίσες τους!!!! :hmm: Εγώ ξέρω ότι σε μεγάλο ποσοστό το σύστημα δουλεύει στο τσάμπα. Δηλαδή: "βγάλε μου εσύ τα προεκλογικά μου φυλλάδια και αφίσες χωρίς να πληρώσω μία, κι άμα με το καλό βγω, να δεις δουλειές που θα σου φέρω"...

Δεν με εκπλήσσει. Εδώ υπάρχουν πελάτες που σου λένε "κάνε μου μια καλή τιμή και να δεις δουλειές που θα σου φέρω". Στο χέρι του καθενός είναι αν θα διεκδικήσει να πληρωθεί αυτά που πρέπει ή αν θα περιμένει τις ...δουλειές (οι οποίες συνήθως δεν έρχονται ποτέ).

Εγω παρα τη βαρεμαρα που με δερνει γενικως θα παω να ψηφισω.
Οχι επειδη επιβαλεται αλλα επειδη ετσι θελω. Δεν θα το αναλυσω παρα[ανω.
ΥΣ. Νερινα τοσο καιρο σε ειχα περασει για πρωην Κνιτισσα.....:redface:

Εγω χθες εμαθα οτι ψηφιζω. Ολοι οσοι γεννηθηκαν το 88 ψηφιζουν.
Αθανασια φετος υπαρχει πολυ ενταση στο Χαλανδρι. Πριν τον τωρινο δημαρχο, υπηρχε ενας αλλος που βγηκε η δυο η τρεις φορες(δεν θυμαμαι καλα). Πριν 4 χρονια που δεν εβαλε υποψηφιιτητα, ξεκινησε ο "βαρυς" ανταγωνισμος μεταξυ των υπολοιπων και κορυφωνεται φετος, που βλεπεις τι γινεται.
Εμενα καποιος υποψηφιος(και εδω δεν θυμαμαι ποιος), μου εστειλε προσωπικο γραμμα γραμμενο στο χερι για να μου πει οτι ειναι η πρωτη φορα που ψηφιζω και πρεπει να ειμαι πολυ προσεκτικη κτλ..

Εμενα κανεις....Ετσι κι αλιως ψηφιζω Α Αθηνων!

Α, εμάς εδώ μας στέλνουν καθημερινά κάθε είδους ενημερωτικά φυλλάδια οι υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι. Αν πιστέψω όλα όσα γράφουν θα γίνουμε γλυφάδα! Μόνο ότι θα φέρουν θάλασσα στους αγίους αναργύρους δεν λένε!

Για anabu: Και εδώ που τα λέμε έτσι που πάει ο καιρός να εύχεσαι να μην σας το τάξουν.:/: Εσύ για καλό και για κακό μην μαζεύεις μαγιό πετσέτες παρεό και τα σχετικά.:blink:

χχααχαχα ουτε για γεφυρες λενε πια!

Ευτυχώς σαν δήμος δεν έχουμε πρόβλημα με πλυμμήρες (να χτυπήσω ξύλο τοκ τοκ)! Λές η αυλή μου να γίνει πισίνα και το εσωτερικό του σπιτιού θερμενόμενη πισίνα (λόγω του καλοριφέρ) :hmm:; Εντυπωσιάστηκα :blink:!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back