κατ23
Νεοφερμένο μέλος
Χαιρομαι που σας γνωρίζω αλλά λυπάμαι που έπρεπε να βρεθώ στην κατάσταση που είμαι τώρα για να ανακαλύψω το site.Βρίσκομαι εν βρασμώ και συγνώμη για οποιαδήποτε ασυναρτησια.
Μόλις πριν μια βδομάδα βρήκα στο δρόμο ένα υγειέστατο και τρομερά φιλικό και παιχνιδιάρικο θυλυκό γατάκι , την Μπουφλίτσα.Με το που την είδα αποφάσισα να την πάρω σπίτι γιατί προέρχομαι από μια κατάστση νευρικών κρίσεων και θέλησα τρομερά την έννοια και την αγάπη μιας γατούλας.Εχω ήδη 4 υπέροχες γάτες στο σπίτι που συζώ με το αγόρι μου αλλά στο πατρικό μου , που μένω αυτό τον καιρό, όχι.
Η πικρή αλήθεια είναι ότι εξαρχής υπήρχε πρόβλημα με το καυμένο το γατάκι γιατί η μάνα μου τα αγαπάει αλλα τα θέλει έξω απο το σπίτι ενώ εγώ ήθελα να το μεγαλώσω ως εντελώς οικόσιτο ζώο και να βγαίνει έξω όποτε θέλει αυτό.
Ύστερα απο 2-3 μέρες φοβερών καυγάδων κλάματος και τρομερού άγχους , διότι δεν βρίσκομαι και στην καλύτερη κατάσταση για να δέχομαι γκρίνιες και κακίες , και ειδικά για τις πολυαγαπημενες αυτές υπάρξεις, κατάφερα να επιβάλλω την ύπαρξη της Μπουφλίτσας στο σπίτι.Πιο πολύ ήθελα να νιώσουν το ζώο μέλος του σπιτιού για να μπορούν να το υπερασπιστούν από εξωτερικούς κινδύνους τις φορές που θα λείπω.
Προχτες το Μπουφλάκι μου με κόλλησε ψύλλους και το άφησα να κοιμηθεί στην αυλίτσα.Γενικά ήταν έξω κ έπαιζε αλλά το βράδυ κοιμόμασταν παρεούλα.
Χτες το βράδυ γύρισα απ εξω , το τάισα και κατά τις 3 πήγα κ κοιμήθηκα με σκοπό το πρωί να το πάω στον κτηνίατρο.Από τις 3 τα μεσάνυχτα εχτές δεν το χω ξαναδεί.
Το πρωι που ξύπνησα μου είχε ήδη φέρει ο πατέρας μου φάρμακα για αποπαρασίτωση και σκουληκάκια και θα την πηγαίναμε αύριο για εμβόλια.
Το γατί μου εξαφανισμένο όμως.Βγαίνω όλη μέρα κ το φωνάζω και δεν είναι πουθενα.Είχα μια ελπίδα ότι θα ερθει το βράδυ αλλα σε ακτίνα 500μ δεν υπάρχει πουθενα.
Πρίν λίγες ώρες έμαθα ότι χτες το βραδάκι που έλειπα η κολλητή μου είχε βγει και έπαιζε με την Μπουφλίτσα πολύ ώρα.Στο δίπλα σπίτι , -στη γειτονιά παίζουν αποκλειστικά μονοκατοικίες -μένει μια γριά που γενικά δεν θεωρείται κακιά ή κακόβουλη.Η φίλη μου όμως την άκουσε με τα αφτιά της να λέει στον νοικάρη της''Ρε Γιώργο ,πάρε μια σακούλα κ μάζεψε τα γατιά να πας να τα πετάξεις.''
Πέρα από το δικό μου υπήρχε κ άλλη μια γατούλα με δυο μικρά γατάκια , εκ των οποίων το ένα άρρωστο.
Είναι τυχαίο ότι σήμερα χάθηκε και η γατούλα μου , βρέθηκε νεκρό το άρρωστο και η γάτα με το άλλο γατάκι είναι επίσης εξαφανισμένες από προσώπου γης?
Σας παρακαλώ , αυτό που ζητάω από σας είναι μια ενημέρωση πως μπορω να τους πατήσω κάτω από την ώρα που έχω μαρτυρίες και στοιχεία.
Το μόνο που με κρατάει αυτή τη στιγμή είναι η οργή.Υπάρχει πιθανότητα η Μπουφλα να ναι αυριο το πρωί εξω από το σπίτι.Αλλα σαν ακραία γατόφιλη δεν μπορω ούτως ή άλλως να επιτρέψω τέτοιες καφρότητες.
ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΞΩ.
Σας παρακαλώ βοηθήστε να βάλουμε στην θέση τους αυτούς που θεωρούν τις γατούλες σκουπίδια κ μπορούν να παίξουν έτσι με τις ζωούλες τους.
Με εκτίμηση , οργή και αγωνία
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
email:katerinazentai@hotmail.com
commie1983@yahoo.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Πάντως συμφωνώ και είμαι υπέρ στο να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα...

Γεωργία2543
Νεοφερμένο μέλος
Να ευχηθώ καλή επιτυχία στον αγώνα σου.
Δυστυχώς υπάρχουν σε πολλές γειτονιές αντίστοιχα προβλήματα, και μεταξύ αυτών και στην δικιά μου. Και εμείς έχουμε αρκετά συχνά εξαφανίσεις κυρίως αδέσποτων γατών. Και ξέρουμε ποιος ευθύνεται για αυτό.
Κράτα μας ενήμερους για όλες τις εξελίξεις του θέματος.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι άτιμο το σύστημα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
κατ23
Νεοφερμένο μέλος
Παιδια ευχαριστώ πολύ για την συμπαρασταση
Ξέρω οτι είναι δύσκολο γιατί πέρα απο την μαρτυρία της φίλης μου δεν εχω τίποτα άλλο στα χέρια μου.Όμως η γειτονια μου, σε εργοστασιακή περιοχή εχει πολύ λίγα σπίτια κ τα ενδεχόμενα είναι-δυστυχώς γι αυτούς- περιορισμένα.Ή ο ένας θα το έκανε ή ο άλλος.
Σκέφτηκα μην έχοντας επαρκή στοιχεία στα χέρια μου να μην κάνω απευθείας κρούση.Το μόνο που θα καταφέρω είναι ένας γερός καυγάς , άντε κ να τους εκφοβίσω λίγο.
Αυτό που κάνω είναι να ´ψαρεύω´ τα μικρότερα παιδιά της γειτονιας αν ειδαν η ξέρουν κάτι κ ήδη κάτι έχω βρει.Αν λοιπον κ μόλις έχω επαρκή στοιχεία θα χτυπήσω γιατι μου είναι αδύνατον αυτή τη στιγμή να το πάω νομικά όντας άνεργη.
Θα σας κρατάω ενήμερους
Συγχαρητήρια στο φίλο/η που τους τα πήρε χοντρά.Μακάρι να τα έκλειναν μέσα τα καθάρματα!!!!!!!!!!!!!!!!
Σκεφτομαι την ψυχούλα μου κάθε ώρα κ στιγμή
Σας φιλώ όλους
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι προτιμότερο να το βρεις, παρά να "πάρεις εκδίκηση". Εγώ προσωπικά θα τους πήγαινα με το καλό!
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Oμως έχουν χαθεί οι ελπίδες να είναι ζωντανή; Mήπως κολλήσεις αφισσούλες; Kαι αν πιάσεις κουβέντα κι αν χρειαστεί να κλαψεις κι όλας μπροστά τους μήπως συγκινηθούν μήπως σου πουν που το πήγαν. Γιατί να το έχουν σκοτώσει οποσδήποτε. Mήπως το παράτησαν κάπου. Παρακαλεσέ τους 
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool