Εκπαιδεύτρια γάτας στη Θεσσαλονίκη

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Το βάζω κι εδω οσοι ειστε θεσσαλονίκη κι εχετε προβληματα επιθετικότητας τουαλέττας και δε συμμαζέυεται εχουμε στη γατοομαδα συνεργαζόμενη εκπαιδευτρια γάτας επικοινωνείστε να σας δώσω στοιχεια και μη σκεφτειτε να τα εγκαταλειψετε θα γινουν ολα αγγελακια πολυ συντομα :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ουαου!!!!! δεν ηξερα καν οτι υπαρχει αυτο!!! θα το εχω στα υποψην... προς το παρον θεωρω φυσιολογικο τις 2 ωρες την ημερα που το πιανει τρελα να τρεχει πανω κατω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μεχρι τωρα εκπαιδευαμε σε σπιτια τις δυσκολες περιπτωσεις εγω και η ναταλια που εχει εκπαιδευσει τις δικες τις με κλικερ. ( clicker training for cats). Εδω και λιγο καιρο εχουμε συνεργασία με σκυλοεκπαιδευτες αλλα δεν εχουν εξοικίωση με γατες και η ναταλια δεν εχει καιρο λογω δουλειας ετσι τωρα βρεθηκε αυτη η εκπαιδευτρια που θα το κανει οπου χρειαζεται. Ουτως η αλλωσ στις προσαρμογες οταν γινεται υιοθεσια δειχναμε ως τωρα τα βασικα και μετα απο το τηλέφωνο ξανα συμβουλες σε οτι προβλημα, τωρα αυτο ειναι κυριως για ζωα με πραγματικά προβλήματα η ιδιοκτήτες που δυσκολευονται να βαλουν ορια στη γατα τους χωρις νατο καταλαβαινουν. Προσωπικα τις εχω εκπαιδευσει χωρις κλικερ και εμαι ευχαριστημενη το εχω δειξει και σε αλλους το εχω γραψεικαι σε αρθρα πως αλλα σε πολλους βοηθαει πιο πολύ το κλικερ .

Εδω το σαιτ για τετοια εκπαιδευση

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back