Εκτροφέας περσικής γάτας

negative

Δραστήριο μέλος

Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα.
Την χαρουλα την εχω περιπου τρια χρονια.την πειρα απο μια εκτροφεα περσικης γατας χαρισμα,πιθανοτατα γιατι αναγκαστηκε να την στειρωσει λογο επιπλοκης γεννας.(τουλαχιστον αυτο εμαθα μετα)το ζωο πιθανοτατα ζουσε σε κλουβι αν και χαδιάρα και τρυφερη αργησε να συνηθισει στα χαδια μου.στην αρχη τρομαζε με την εικονα του χεριου μου κοντα στο προσωπο της.με τον καιρο εχουμε αναπτυξει στενη σχεση.πρεπει να προσθεσω οτι περισσοτερο στην αρχη και λιγοτερο τωρα πια κατουρουσε οπουδηποτε εκτος απο την αμμο της.το βουρτσισμα παραμενει προβλημα αφου αδυνατω να βουρτσισω τα πισω ποδια της.στην αρχη με γρατζουνουσε οταν προσπαθουσα να την βουρτσισω γενικα...ειναι φανερο οτι το ζωο περα απο το οτι μπορει να ηταν λιγο ιδιοτροπο ηταν σαφως κακοποιημενο.αραγε δεν υπαρχει καποιος νομος ή κατι που να ελεγχει τους εκτροφοις?δεν ενοω οτι ειναι ολοι τους απλα κερδοσκοποι δεν θελω να το δεχτω γιατι πιστευω οτι για να επιλεξουν να ειναι ολο τουσ τον χρονο με ζωα τα αγαπουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχεις απολυτο δικιο δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλα που ξερεις οτι ηταν εκτροφεας? σου εδειξε τα χαρτια??? Παντα πρεπει να ζητατε χαρτια κι οτι δε σας αρεσει το καταγγελετε στη κτηνιατρικη υπηρεσία.
Σου εγραψα για εναν γατουλη που ισως σε ενδιαφερει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απαντηση

ναι απο οσο ξερω ηταν εκτροφεας.την χαρουλα μου την εφερε καποιος τριτος..χωρις βιβλιαριο υγειας.αρα εκανα τα εμβολια απο την αρχη και δεν γνωριζω φυσικα ποσο χρονων ειναι.τελος καλο ολα καλα,τουλαχιστον για την χαρουλα!

Υποπτο... οι εκτροφεις ειναι9 τυπικοι ( οι επισημοι) δινουν παντα βιβλιάρια κλπκλπ .. μηπως ητανε μουφα εκτροφέας??? καταγγελια θελει

απαντηση

ειναι γυναικα...πρωην εκτροφεας...

ΑΑΑ... ΠΡΩΗΝ!!! γιατι δεν ειναι νυν? εκανε παρατυπιες μηπως?? Παντως εμεις καθοριζουμε τα πραγματα την εχω ξανακουσει αυτη την ιστορια ξερεις .. κανεις δεν τους κανει μυνηση για κακοποιηση ζωου και συνεχιζουν ακαθεκτοι... ε φταιμε κι εμεις που δεν κανουμε τιποτα.. ξαφνικα οταν κανεις ειναι να καταγγειλει τοτε τον πιανουν οι ντροπες...

εδω...

Εδω θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου..απολυτα.τα ζωα και τα παιδια σε αυτη την ζωη ειναι τα μονα πλασματα που μπορουν να ειναι θυματα!!!!ολοι εμεις επιλεγουμε ποιον ρολο θελουμε στην ζωη μας!θυτης? ή θυμα?

Aς το κλειδωσει καποιος αυτο το θεμα....νομιζω οτι ηρθε η ωρα...ευχαριστω!!!

Απ' όσα διαβάζω, μάλλον παραγωγός γατιών ήταν η τύπισσα. Ούτε "πρώην" εκτροφέας ούτε τίποτα. Είναι δυνατόν να χαρίζει κανείς τη γάτα του μέσω τρίτου, χωρίς να δώσει χαρτιά ή έστω βιβλιάριο; Αλλά ως γνωστόν, στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις...:down:

Σχετικά με τι ορίζει ο νόμος για τους εκτροφείς, μπορείς να δεις και εδώ, στο Άρθρο 3 (ισχύει και για γάτες).
Αφήνω το θέμα ανοιχτό σε περίπτωση που κάποιος αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα.:)

Συμφωνω και εγω:down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back