ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
τίνα πω ίσως κ να είναι γατόσκυλο!julia από παρέα μάλλον του έχω σπάσει τα νεύρα κ όχι να την αποζητάει κίόλας!από πίσω του είμαι σε κάθε του κίνηση.ας είναι.απλά μάλλον θα προσέχω να είμαι πολύ τακτική μη με...μαλώσει![]()

... Κατάλαβα.. αλλά εννούσα γατίσια παρέα....
Αλλά απ ότι θυμάμαι .. δεν μπορείς..

ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
α ναι αυτό με τπτ, άσε που ήδη γίνομαι 1000 κομμάτια για ένα γατάκι.αναρωτιέμαι εσείς που έχετε παραπάνω από ένα συν παιδιά πώς τα καταφέρνετε!δηλ άξιοι συχαρητηρίων!εγώ με ένα και τρέχω συνέχεια πίσω του!

Ναι, εδω στην Αθήνα και εγώ μονο 1 έχω λόγω Χωρου βασικά...Αλλά στο Χωριό έχουμε Ν!!

Πάντως να ξέρεις ότι 2 είναι πιο έυκολο απο 1 !!! Προσέχει το ένα το άλλο, απασχολούνται και κάνουν και παρέα!!!

Gina1
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum