Εκτός σπιτιού...

Avril Lavigne

Νεοφερμένο μέλος

Η Avril Lavigne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 96 μηνύματα.
Ο γατος μου, ο σκυλος μου και τωρα το γατακι μενουν εξω απο το σπιτι. Μένω σε ενα νησι και το σπιτι μου εχει ενα κηπο μεγαλο αλλα οχι τοσο περιποιημενο. Δεν το βαζουμε σπιτι γιατι η μαμα μου λεει οτι εχει μικροβια και δεν ειναι υγιηνο να ειναι μεσα στο σπιτι. Το σκυλο και τον γατο δεν τον αφηνει καν να ειναι στην αυλη. Τι να κανω... Είναι επικυνδυνα εξω με φιδια, τσιμπουρια κλπ! ΑΧΧΧΧ! HELP!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο γατος μου, ο σκυλος μου και τωρα το γατακι μενουν εξω απο το σπιτι. Μένω σε ενα νησι και το σπιτι μου εχει ενα κηπο μεγαλο αλλα οχι τοσο περιποιημενο. Δεν το βαζουμε σπιτι γιατι η μαμα μου λεει οτι εχει μικροβια και δεν ειναι υγιηνο να ειναι μεσα στο σπιτι. Το σκυλο και τον γατο δεν τον αφηνει καν να ειναι στην αυλη. Τι να κανω... Είναι επικυνδυνα εξω με φιδια, τσιμπουρια κλπ! ΑΧΧΧΧ! HELP!
Τι ακριβώς βοήθεια θέλεις;:hmm:Γιατί πήρατε αυτά τα ζωάκια αν δεν συμφώνησε η μητέρα σου να τα έχετε μέσα στο σπίτι;Βρες τους άλλη οικογένεια που να πορεί να τα αναλάβει όπως πρέπει κατά τη γνώμη μου:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιτα βασικα εδω οι γατες και γενικως τα ζωα επειδη εχουμε κηπο συνηθιζουμε να τα εχουμε εξω. Ειναι στην φυση τους.

Γιατι δεν σε αφηνει να ειναι ο σκυλος και ο γατος στην αυλη???Για να μην φωναζουν και οι γονεις σου καλυτερα ειναι να τα δωσεις η' να πεισεις τη μητερα σου να τα εχετε στην αυλη η' να καθαρισετε τον κηπο και να βαλετε στο μεγαλυτερο μερος του κηπου μπεντο.Ετσι τα ζωακια δεν θα κολησουν τσιμπουρια.Οσο για τα φιδια,ριξε(μακρια απο το περιβαλλον των ζωων)θειαφι η' καποιο αλλο φαρμακο ειδικο για τα φιδια.Επισης,μπορεις να ψεκασεις με φαρμακο για τα παρασιτα το σκυλο και το γατο η' να τους βαλεις αμπουλα.

Ναι... σε ευχαριστω παρα πολύ! Με βοήθησες πραγματικα.

καλο ειναι να τα κρατας σπιτι για να μην χαθουν η κολλησουν τιποτα απο αλλες γατες...θα προτεινα αν τα αγαπας αρκετα να το εξηγησεις στους γονεις σου αρκει φυσικα να μπορεις να τα κρατησεις και να τουε παρεχεις ολα τα αναγκαια[εμβολια,φροντιδα],μπορεις να υποσχεθεις οτι θα ειναι η υπευθηνη σου αλλα σου λεω οτι ειναι πολυ δυσκολη δουλεια η φροντιδα ενος ζωου.ΕΓΩ εχω γατα και εχει επηρεασει πολυ την οικογενεια μου αλλα δεν μπορουν να μου πουν τιποτα αφου αναλαμβανω τα περισσοτερα εξοδα,την υγειηνη και την προσοχη της,ασε τα εξοδα[300 ευρω τους πρωτους 4 μηνες για αμμος,τροφες,κρεβατι,αξεσουαρ,αμμολεκανη και κυριως εμβολια!

καλο ειναι να τα κρατας σπιτι για να μην χαθουν η κολλησουν τιποτα απο αλλες γατες...θα προτεινα αν τα αγαπας αρκετα να το εξηγησεις στους γονεις σου αρκει φυσικα να μπορεις να τα κρατησεις και να τουε παρεχεις ολα τα αναγκαια[εμβολια,φροντιδα],μπορεις να υποσχεθεις οτι θα ειναι η υπευθηνη σου αλλα σου λεω οτι ειναι πολυ δυσκολη δουλεια η φροντιδα ενος ζωου.ΕΓΩ εχω γατα και εχει επηρεασει πολυ την οικογενεια μου αλλα δεν μπορουν να μου πουν τιποτα αφου αναλαμβανω τα περισσοτερα εξοδα,την υγειηνη και την προσοχη της,ασε τα εξοδα[300 ευρω τους πρωτους 4 μηνες για αμμος,τροφες,κρεβατι,αξεσουαρ,αμμολεκανη και κυριως εμβολια!
Εύγε τέκνον μου!!!:D
Έτσι είναι το σωστό:up::up: όταν δεσμευόμαστε απέναντι σε μία ψυχούλα.Όμως πες μου όταν ώρες ώρες σε κοιτάει με εκείνα τα πελώρια ζεστά μάτια δεν λιώνεις και λες χαράμι ότι και να πλήρωσα?

ναι ετσι ειναι οταν με κοιταει γλυκα,ερχεται και καθεται διπλα ζητωντας χαιδεμα λεω χαλαλι της!

συμφωνώ με τους παραπάώ γατόφιλους

καλό είναι τουλάχιστον να τα πας για εμβολια κ στειρωση γιατι θα γεμισετε με γατες στη γειτονια:)

καλησπερα παιδια ,

(ελπιζω να μην ειμαι πολυ εκτος θεματος αλλα θεωρησα οτι ειναι καλυτερα να βαλω το ερωτημα μου στο συγκεκριμενο θεμα)

καθως χαιδευα την γατουλα σημερα στο πλαι απο το λαιμο πιανω κατι μικρο ... το ψαχνω και βλεπω ενα καφε πραγματακι απο την μια μοιαζει με κραατοελια (ανθρωπινη αλλα ποιο λεια επιφανια) καφε ανοιχτο χρωμα , σαν φακη με μικρη λακουβα στην μεση ...

το μυαλο μου πηγε στο τσιμπουρι και πανω στο πανικο μου , το τραβηξα με ενα τσιμπιδακι ...και λεω πανικο γιατι μετα πηγε το μυαλο μου να ψαξω στο ιντερνετ περι του θεματος ... ετσι τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης

α) πιθανοτατα (μετα απο σχετικο διαβασμα ΚΑΤΟΠΙΝ εορτης) εχει μεινει το κεφαλι μεσα ... τι γινεται με αυτο ? ειναι προβλημα και ποσο σοβαρο ?

β) προσπαθησα να εντοπισω το σημειο αλλα ΔΕΝ τα καταφερα , δεν εχει αφησει (για την ωρα ) σημαδι ή κατι αλλο εκει !!!! στο περιπου μονο ξερω που ειναι

γ) στη γατουλα πριν απο 10 μερες εβαλα αμπουλα για παρασιτα , το τσιμπουρι δεν νομιζω οτι μπορει να το εχει πανω απο 2-3 μερες ίσως να ειναι και μολις μερικων ωρων και το λεω γιατι γενικα την εχω ολη την ωρα αγγαλια (το ζηταει και το απαιτει χαχα) ενω κατα διαστηματα ζηταει να βγει εξω και την αφηνω γιατι αλλιως παθαινει αμοκ ... γιατι η αμπουλα ΔΕΝ εκανε δουλεια ? δεν ειναι ασφαλεις τροπος ? μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο γιατι δεν θελω να της στερησω την αγαπη της για εξω , αλλα θελω να την προστατευω κιολας (ξερω οτι με του θα βγει εξω εκτιθεται αλλα και τι να κανω)

δυστυχως ειναι σαβατο και στο γιατρο θα παμε την δευτερα ... οποτε εχω εναν πανικο μηπως της εκανα κακο ...

καθε βοηθεια θεμιτη ... ευχαριστω πολυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν οντως ηταν τσιμπουρι,μπορεις να βαλεις λιγο λαδακι στο σημειο που εβγαλες το τσιμπουρι,αν και κανονικα αυτο γινεται απο πριν,πριν δλδ το βγαλεις βαζεις ελαιολαδο και πεφτει μονο του.
μου εχει τυχει πολλες φορες σε γατα,να το βγαλω δλδ και να μην παθει τιποτα,ομως ενα αναλογο περιστατικο μου ετυχε στην κορη μου μια φορα,ηρθε απ το σχολειο μ ενα τσιμπουρι μες το ματι,στη γωνια του ματιου,και το αφαιρεσα με τσιμπιδακι,που να ξερα κι εγω τοτε?μηνες τρεχαμε,εμεινε μεσα το κεφαλι,εδω δεν εχουμε καν παιδιατρο,περασαμε δυσκολα.
αλλα σε ζωακι δε νομιζω να εχεις θεμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back