Εκ παρορμήσεως ορμώμενη (καθότι η σκέψη δεν είναι το δυνατό μου σημείο)

nena

Πολύ δραστήριο μέλος

Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα.
:rolleyes:Επισήμανση: Παρακαλούνται τα μέλη με ευαισθησίες, με συγγενή ή επίκτητη αντιπάθεια στις παντός είδους διενέξεις, όσοι θεωρούν το my cat σαν χώρο όπου μιλάμε μόνο για τις γάτες μας, τα νέα μέλη βέβαια (μην την κάνουν τρέχοντας και οι καινούργιοι): ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ, διότι το περιεχόμενο του μπορεί παντοιοτρόπως να τους χαλάσει τη μέρα, τη διάθεση ή ακόμα και την όρεξη (άσχετο έφτιαξα φακές σήμερα και αντί για πιπέρι μου έπεσε μέσα γαρύφαλλο, με τραγικά για τις φακές, αλλά και για την οικογένεια αποτελέσματα, η οποία -η οικογένεια εννοώ- θα πρέπει να αρκεστεί στις φακές και στις αυγόφετες που τους έφτιαξα, για επιδόρπιο τους έκανα ρυζόγαλο με μπόλικη κανελίτσα, καθότι ως γνωστό ένα ρυζόγαλο που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει μπόλικη κανελίτσα και σχόλια του στυλ "όλοι ξέρουμε τη μανία σου με την κανέλλα", θα θεωρούν το λιγότερο εκ του πονηρού και έμμεση αιχμή, την οποία η γνωστή αναρχοαυτόνομη πλευρά του χαρακτήρα μου, θα με συγκρατήσει και δεν θα τα αναφέρω στους διαχειριστές , έλεγα λοιπόν ότι αυτό θα φάει η οικογένεια θέλει δε θέλει, καθότι εδώ και τρεις μέρες βάφω ένα δωμάτιο, για την ακρίβεια το μισό έχω βάψει κόκκινο κερασί, σήμερα θα ξεκινήσω το άλλο μισό σε χρώμα πράσινου μήλου, αλλά αυτό αποτελεί άλλο θέμα το οποίο θα το ανοίξω οσονούπω, με τίτλο η "ΒΑΦΕΙΑΔΑ" κατά το "ΙΛΙΑΔΑ" και δεν λέω τύφλα να έχει ο Όμηρος, μιας και δεν θα ήταν πολιτικά ορθό, καθότι ο Όμηρος τυφλός, εάν και εδώ που τα λέμε και εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι, διότι ποιος σώφρων και ακόμα περισσότερο άνθρωπος που έχει την όραση του, θα έβαφε σε αυτά τα χρώματα μια κρεβατοκάμαρα, αλλά ας όψεται ο έρωτας, αλλά εδώ τελειώνει το θέμα "βάψιμο" για την ώρα, οι υπόλοιπες λεπτομέρειες στο προαναφερθέν υπό κατασκευή θέμα και εδώ κλείνει η παρένθεση).
Και καταλήγοντας όσοι αποφασίσετε να το διαβάσετε μην το διαβάσετε με άδειο στομάχι΄.
Το δε ηθικό δίδαγμα του κείμενου είναι και θα παραμείνει: ΦΑΚΕΣ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ" (το μπαχαρικό εννοώ, κομμένη, κομμένη αλλά όχι να αρχίσω να τσουρομαδάω και τις γαρυφαλλιές για να τις ρίχνω στις φακές), αντίθετα θα τρώγεστε εσείς άνετα εάν τις δώσετε σε άλλους να τις φάνε. Εγώ πάλι λέω να τις χρησιμοποιήσω σαν ασφαλές κριτήριο που θα επιβεβαιώσει ή δεν θα επιβεβαιώσει την σταθερότητα της σχέσης μου με τον καλό μου...
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ
Ευχαριστήρια στους:
1/ Στην Γιασμίν που δέχτηκε την ειλικρινή συγνώμη και μεταμέλεια της Μισέλ
2/ Στα μέλη που με την προτροπή τους η Γιασμίν επανήλθε στο σάιτ
3/ Στα ενήλικα μέλη του φόρουμ, που κάθε φορά που θα λειτουργώ ειρωνικά, προσβλητικά, σαρκαστικά ή απλά ψυλλιάζομαι θα διαφωνώ και θα το εκφράζω με τον δικό μου τρόπο και όχι με αυτόν που έχουν μάθει να αναγνωρίζουν, θα πατάνε εκείνο το κουμπάκι που λέει αναφορά και θα με καταγγέλουν στην διαχείριση, διότι ενήλικες ανθρώποι για να συννενοηθούμε πια είναι προφανές ότι χρειαζόμαστε μια διαχείριση, όποτε παρεκτρεπόμαστε να μας τραβάει τα αυτιά και να μας βάζει στη θέση μας. Παράκληση προς αυτά τα μέλη, εάν μπορούν να μου καθορίσουν τι και πως ακριβώς θέλουν να γράφω, σε ποια θέματα να γράφω, πότε να γράφω, για να τους γράψω κανονικά. Γιατί εγώ δεν έχω ανάγκη από καμία διαχείριση να μου πει πότε η συμπεριφορά μου δεν ακολουθεί τους ορθούς κανόνες συμπεριφοράς ενός φόρουμ, μιας και θεωρώ ότι την ευγένεια και τον σεβασμό προς τους άλλους ή την έχεις ή δεν την έχεις, ή την κερδίζεις ή δεν την κερδίζεις και δεν σου την χαρίζει καμία διαχείριση όσο φιλότιμα και να προσπαθήσει.
4/ Τα ευχαριστήρια μου στη διαχείριση που ξαναέδωσε πίσω, την τρωθείσα εκ της αναρμόστου συμπεριφοράς μου υπόληψη στό μέλος Γιασμίν, από ότι κατάλαβα από τα λεγόμενα της Γιαμίν βέβαια, εάν δεν ισχύουν αυτά που γράφει ζητάω συγνώμη από τη Μισέλ για αυτήν μόνο την παράγραφο (την 4η εννοώ).:redface::whistle:
Υ.Γ. 1. Θα παρακαλούσα και θα το εκτιμούσα, όποιος έχει πρόβλημα με ότι γράφω να το λέει και σε εμένα, να μην με τρώει και η περιέργεια λέμε τώρα, όχι με pm στο φόρουμ ανοικτά, ως γνωστό εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτή τη πρακτική και εάν έχω φροντίζω να το λύνω μόνη μου.
Υ.Γ.2 Για την ιστορία, η σχέση μου με άντρα και παιδιά περνάει σοβαρή κρίση, καθότι όλοι τρώνε τοστ με αυγόφετες και όχι φακές. Επίσης ανησυχώ για τη Νάσια ή μ' αγαπάει πολύ ή είναι τελείως ζαβό: βρήκε τις φακές υπέροχες, αλλά εγώ δεν την άφησα να τις φάει για να μην τις τρυπήσει το στομάχι με τέτοια συγκέντρωση γαρυφάλου μέσα τους.:inlove::inlove::inlove::inlove:
Υ.Γ.3 Δεν έβαλα καρδούλες για το Μαντού, την Τσο και Φλό τις χελώνες και τον Ποκοπίκο το καναρίνι καθότι τρώνε τροφή εμπορίου μόνο, άρα δεν έμπαινε θέμα να δοκιμάσουν φακές

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ καλλιτεχνική την βρίσκω την παρέμβαση: γαρύφαλο στις φακές! Θα μπορούσε να θεωρηθεί και υψηλή γαστρονομία!!:cool:
Όσο για τα υπόλοιπα την άποψη μου νομίζω την ξέρεις: βάλε τον Μαντού να κλαίει;) (βάζω και γω τη Λουκρητία όποτε παραστεί ανάγκη, δεν της πολυαρέσει αλλά μια δουλειά έχει κι αυτή σα γάτα να κάνει οπότε την κάνει!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπαρούτι μυρίζει! Δε βλέπουμε καλύτερα τους πυροπαθείς?

Για την Evelia: Ακριβώς επειδή όποτε βλέπουμε μπαρούτι την κάνουμε με μικρά πηδηματάκια, βλέπουμε την Ελλάδα να καίγεται σαν ταινία τρόμου. Όταν και εφόσον επιτρέπεις σε ότι σε ενοχλεί να συνεχίζει να υπάρχει και εσύ να φέρεσαι σαν να μην σε αφορά, τότε είναι που αυτό παγιώνεται γίνεται μέσος όρος, κοινός νους, παγιωμένη κατάσταση και πριν καλά καλά το καταλάβεις τρέχεις και δεν προλαβαίνεις, να όπως γίνεται και τώρα. Λυπάμαι εάν αυτό σε στεναχωρεί, αλλά θα λυπόμουνα ακόμα περισσότερο εάν ένοιωθα πιεσμένη εγώ....:(

πάλι καλά που δεν έριξες εκείνο το φωτιστικό πετρέλαιο που περίσεψε από τη μετακόμιση κ δεν ήξερες τι να το κάνεις....
Θα χαμε δράματα...:P
Τώρα το γαρύφαλο ακίνδυνο μου ακούγεται (αν και σίγουρα όχι νόστιμο). Για αποζημείωση παρήγγειλε καμιά πίτσα για το βράδυ!

Όσο για τα υπόλοιπα την άποψη μου νομίζω την ξέρεις: βάλε τον Μαντού να κλαίει;) (βάζω και γω τη Λουκρητία όποτε παραστεί ανάγκη, δεν της πολυαρέσει αλλά μια δουλειά έχει κι αυτή σα γάτα να κάνει οπότε την κάνει!)
Τώρα το ότι ο Πέπε (γνωστός κλαψιάρης) δεν έχει ακουστεί όλη μερα να το θεωρήσω ανησυχιτικό? Μήπως τη δύσκολη τούτη περίοδο κάνει απεργία? Κι όχι τίποτα άλλο αλλά δεν βλέπω κ καμια προθυμία από τον Ποκίτο να αναλάβει αυτό το ρόλο....:)

Νερίνα μου, αρνούμαι να πιστέψω ότι η Μισέλ ζήτησε συγνώμη από την Γιασμίν, την στιγμή που θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη από όλους τους άλλους που διάβαζαν τόσο καιρό τόσα προσβλητικά μυνήματα. Θα έπρεπε να έχει γίνει κάτι νωρίτερα και όχι να αφήσουν το θέμα να τραβήξει τόσες σελίδες!!!:down: Εγώ μόλις χθες βράδυ διάβασα το σχετικό θέμα μιας και είχα εκκρεμότητα γύρω στα 2000+ μηνύματα γυρνόντας από τις διακοπές και εκνευρίστηκα πολύ από το ύφος των μηνυμάτων ορισμένων!!!
Τα μόνα μηνύματα που δεν με ενόχλησαν μπορώ να πω με σιγουριά ότι ήταν τα δικά σου και όσοι έχουν πρόβλημα με αυτά, μπορώ να πω πως απλά δεν διαθετουν χιούμορ!:confused: Απ΄ όσο θυμάμαι τους τελευταίους 10-11 μήνες που είμαι στο forum δεν έχεις προσβάλει ή ειρωνευτεί κανέναν, αντίθετα με όσα σου καταλογίζει η Γιασμίν. Ειλικρινά απορώ που το είδε...:hmm:

Υ.Γ.1. Τις φακές μην τις πετάξετε, μπορείτε να τις στείλετε προς τα έδώ. Οι φακές είναι το αγαπημένο μου φαγητό παιδιώθεν και τις τρώω κατοποιονδήποτε τρόπο μαγειρεμένες, αν και οφείλω να ομολογίσω ότι με γαρύφαλλο δεν τις έχω δοκιμάσει ποτέ.

Υ.Γ.2. Δεν θα έλεγα ότι μυρίζει μπαρούτι εδώ Εβέλια. Η μυρωδιά μάλλον από εδώ σου έρχεται....:down:

Νερίνα μου, αρνούμαι να πιστέψω ότι η Μισέλ ζήτησε συγνώμη από την Γιασμίν, την στιγμή που θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη από όλους τους άλλους που διάβαζαν τόσο καιρό τόσα προσβλητικά μυνήματα. Θα έπρεπε να έχει γίνει κάτι νωρίτερα και όχι να αφήσουν το θέμα να τραβήξει τόσες σελίδες!!!:down:

Σχόλιο: !!!!!!!!!!!!!

Τα μόνα μηνύματα που δεν με ενόχλησαν μπορώ να πω με σιγουριά ότι ήταν τα δικά σου και όσοι έχουν πρόβλημα με αυτά, μπορώ να πω πως απλά δεν διαθετουν χιούμορ!:confused: Απ΄ όσο θυμάμαι τους τελευταίους 10-11 μήνες που είμαι στο forum δεν έχεις προσβάλει ή ειρωνευτεί κανέναν, αντίθετα με όσα σου καταλογίζει η Γιασμίν. Ειλικρινά απορώ που το είδε...:hmm:

Σχόλιο: !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.2. Δεν θα έλεγα ότι μυρίζει μπαρούτι εδώ Εβέλια. Η μυρωδιά μάλλον από εδώ σου έρχεται....:down:

------------------------------------------------------------

Ναι, μου έρχεται κι από κει! Είχα διαβάσει πρώτα της Νερίνας.
Τι θέλετε να κάνουμε λοιπόν? Να σταυρώσουμε κανέναν και να λέμε ότι το κάναμε για λόγους ελευθερίας συνείδησης? Μα καλά, δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι? Η Γιασμίν έχει ένα είδος ευθείας αυταρχικότητας, ας μου επιτραπεί, η Νερίνα έχει απίστευτα αποθέματα σαρκασμού, ας μου επιτραπεί επίσης. Φαίνονται δυνατές προσωπικότητες και οι δύο αλλά και πολύ διαφορετικές. Τι δηλαδή θα κάνουμε? Εγώ λέω να ζήσω μαζί τους (σ' αυτό το σάιτ εννοείται) κι όσο αντέξω, εσείς? Τι δηλαδή, επειδή οι δύο κυρίες αποφάσισαν να ξιφομαχήσουν φανερά ή κρυμμένα θα πρέπει να διχαστεί το σάιτ?
Κατα τ' άλλα, επιτέλους πράγματι ας ασχοληθούμε με τους πυροπαθείς -ανθρώπους και ζώα. Δεν το λέω με την έννοια που το τοποθετεί η Νερίνα πιο πάνω βεβαίως (ελαφρά πηδηματάκια versus φακές με γαρύφαλλα!).

Νερίνα, αυτό που μου λες είναι έμμεση κατηγορία ή, πιο ελαφρά, κριτική. Γιατί να μην είναι άμεση? Σκέψου και μόνη σου τι ακριβώς μου είπες.

Η Γιασμίν έχει ένα είδος ευθείας αυταρχικότητας, ας μου επιτραπεί, η Νερίνα έχει απίστευτα αποθέματα σαρκασμού, ας μου επιτραπεί επίσης. Τι δηλαδή θα κάνουμε? Εγώ λέω να ζήσω μαζί τους (σ' αυτό το σάιτ εννοείται) κι όσο αντέξω, εσείς? Τι δηλαδή, επειδή οι δύο κυρίες αποφάσισαν να ξιφομαχήσουν φανερά ή κρυμμένα θα πρέπει να διχαστεί το σάιτ?
Η Γιασμίν προσβάλει γενικώς κι ανεξαιρέτως και ανοιχτά και κάποιος έπρεπε να της βάλει λίγο πάγο ενώ η Νερίνα κάνει έξυπνο χιούμορ και αντί να προσβάλει και να επιτίθεται προσωπικά σε κάποιους απλά με το καυστικό της χιούμορ διακωμωδεί καταστάσεις και κατά τη γνώμη μου τις ελαφρύνει. Αν αυτό εσύ το βλέπεις σαρκασμό, τότε μάλλον ανήκεις στην κατηγορία που ανέφερα σε προηγούμενο μήνυμα. Σε αυτούς που δεν διαθέτουν χιούμορ:hmm:
Κατα τ' άλλα, επιτέλους πράγματι ας ασχοληθούμε με τους πυροπαθείς -ανθρώπους και ζώα.
Όσο για τους πυρόπληκτους έχουν γίνει εκτενείς συζητήσεις σε άλλα θέματα, άρα το "επιτέλους ας ασχοληθούμε με τους πυροπαθείς"που γράφεις δεν στέκει και τόσο. Όσο αφορά εμένα εκτός από το να γράφω μηνύματα στο MyCat γι'αυτούς, έχω προχωρήσει λίγο παρακάτω και έχω κάνει και στην πράξη κάτι περισσότερο.Κάνε κι εσύ το ίδιο και μην ασχολήσε με θέματα που σε ενοχλούν ή σου μυρίζουν μπαρούτι;)

Για Evelia

To site έχει 15-16 forum συν τα άρθρα, συν την gallery. Καθένα από αυτά φόρουμ έχει τουλάχιστον 10-11 σελίδες θεμάτων. Επίσης έχει την Γενική συζήτηση και ένα θέμα του είναι και το δικό μου. Βλέπεις εγώ το δικό μου το έγραψα εδώ και όχι στο Σχολιασμό όπου εκεί γράφονται θέματα για να, όπως λέει: "Βοηθήστε μας να κανουμε το site καλύτερο! Προτάσεις, απορίες, bug report", γιατί δεν εκτίμησα σε αντίθεση με την Γιασμίν ότι βοηθάω έτσι κανέναν να γίνει καλύτερος. Επίσης έχουμε τρία θέματα για την καταστροφή γύρω μας και που θεωρώ ότι καλύπτουν το φάσμα των αντιδράσεων μας, συναισθηματικό κομμάτι, κομμάτι κινητοποιήσεων και κομμάτι βοήθειας. Εάν αισθάνεσαι ότι δεν φτάνουν άνοιξε ένα ακόμα και εγώ μαζί σου. Δεν κατάλαβα που κολλάνε οι πυρόπληκτοι εδώ. Και μάλιστα versus στις γαρυφαλλοκτυπημένες φακές μου. Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η αλήθεια, σήμερα έφτιαξα φακές και τις τίγκαρα κατά λάθος στο γαρύφαλλο. Το έγραψα εδώ και όχι στα θέματα τα σχετικά με τις φωτιές. Εσύ μετέφερες ένα τέτοιο θέμα σε ένα ποστ με φακές. Και μάλλον θα γράψω και σχετικά το βάψιμο του σπιτιού μου. Γιατί ναι βάφω κιόλας. Το γιατί δεν θα το εξηγήσω γιατί θα έπρεπε να με ξέρεις για να μπορέσεις να το καταλάβεις. Και τις στάχτες σκουπίζω και σφουγγαρίζω καθημερινά από το μπαλκόνι μου, γιατί στη δική μου φιλοσοφία είναι αδιανόητο να πατάω στάχτες νεκρών, αλλά ούτε αυτή είσαι υποχρεωμένη να ξέρεις ή να καταλάβεις και ακόμα περισσότερο να αποδεχτείς. Ότι με πονάει το μετράω με εμένα και το διαχειρίζομαι μόνη μου και δεν έχω καμία διάθεση να πείσω κανέναν για το μέγεθος ή τη σημασία που έχει για μένα. Έτσι είμαι εγώ και δεν μπορώ να αλλάξω ή για να είμαι ειλικρινής δεν θέλω να το αλλάξω.
Αυτό όμως που πια δεν αντέχω για να γυρίσουμε στο θέμα μας είναι να μου χρεώνουν προθέσεις με βάση τη δική τους λογική. Όντως χρησιμοποιώ το χιούμορ, τον σαρκασμό και τον αυτοσαρκασμό ως όπλο και ως ασπίδα και είμαι ευγνώμων που τα έχω, γιατί με αυτά και με κάποια άλλα επιβίωσα και επιβιώνω ακόμα, αλλά ακόμα και έτσι όσα γράφω είναι απολύτως σαφή και ειλικρινή. Το έγραψα στην αρχή. Όσοι έχουν άλλη άποψη για την αντιμετώπιση κάποιων θεμάτων ας μην μπουν στο κόπο να τα διαβάσουν. Πιο ξεκάθαρα δεν γινόταν ή τουλάχιστον δεν μπορούσα εγώ να το γράψω. Επέλεξες να το διαβάσεις και επέλεξες να τοποθετηθείς λέγοντάς μου ούτε λίγο ούτε πολύ ότι έτσι θα διαλυθεί το site ή όπως είπες στη Γιασμίν ότι σου δημιουργούνται τάσεις παραίτησης. Θεωρώ καταρχήν ότι είναι αστείο να πιστεύουμε ότι μπορεί κάποιος να διαλύσει κάτι με ένα υποθέμα σε ένα θέμα, εγώ τουλάχιστον όσο υπερφίαλο άτομο και να είμαι τέτοια ικανότητα δεν φρονώ ότι την έχω. Από την άλλη μιλάω θεωρώ με ενήλικα άτομα που έχουν την ικανότητα να επιλέξουν και να κρίνουν, εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω. Όταν ένα θέμα με ενδιαφέρει και κρίνω σκόπιμο, ευχάριστο, διασκεδοαστικό, ωφέλιμο κ.λ.π. να ασχοληθώ μαζί του ασχολούμαι, εάν όχι δεν το κάνω, όπως επίσης εάν κάτι νοιώθω ότι με θίγει το λέω. Εδώ στο φόρουμ έτσι που να το διαβάσουν όλοι. Μονάχη μου γιατί έχω μάθει να τα κάνω όλα μόνη μου, μάλλον καθότι μοναχοπαίδι.
Εάν διαφωνείς μαζί μου, εάν θεωρείς ότι η βλάβη που κάνω είναι καθοριστική για την πορεία του site άνοιξε το ως θέμα, εάν απλά καταθέτεις μια άλλη άποψη, απαιτώ το σεβασμό που σου έδειξα ως αναγνώστη όταν προσπάθησα να σε προφυλάξω από το να το διαβάσεις. Στη παλέτα της φύσης υπάρχουν όλα τα χρώματα, δεν διεκδικώ λοιπόν τίποτα παραπάνω από το δικαίωμα που μου έχει η ίδια η φύση αναγνωρίσει, να υπάρχω δηλαδή σαν χρώμα στη παλέτα της, εσύ μην το επιλέξεις για τη δικιά σου ζωγραφιά.
Και ξέρεις ποιο είναι το αατείο; Ότι σου έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα δεν αποτελούσε έμμεση ή άμεση κριτική σε εσένα -άσε που από μένα έμμεση κριτική δύσκολα θα δεις- αλλά μια αυτοκριτική. Ότι αφήνοντας ένα σωρό μικρά πράγματα να περνάνε ασχολίαστα ή αβασάνιστα κατέληξα σήμερα να περνάει ένα ολόκληρο ποτάμι μέσα από τα χέρια μου και το μόνο που καταφέρνω είναι να με παρασύρει. Όσο και εάν δεν θες να το πιστέψεις ότι γράφω είναι αυτό που εννοώ και αυτό που νοιώθω. Δεν μπορώ να σε πείσω και δεν νοιώθω και υποχρεωμένη να το κάνω. Εάν θέλεις να στοιχηθείς κάντο, εμένα όμως άσε με έξω από αυτήν την ιστορία, δεν μου αρέσει να αποτελώ άλλοθι για τις παραιτήσεις ή τις εγρηγόρσεις κανενός, εντάξει των παιδιών μου θέλω, αλλά αυτό είναι και πάλι δικό μου θέμα, άσε που και αυτό το παλεύω να το αλλάξω, αλλά γνωστό ξερό κεφάλι δεν τα καταφέρνω, αλλά δεν ανησυχώ θα το κάνουν τα σκασμένα μου για μένα.:redface:

Εγώ σήμερα έμεινα χωρίς pc το πρωί και μπήκα τώρα. Πρώτα διάβασα το θέμα αυτό. (Δηλαδή δεν έχω δει ακόμη τα άλλα).
Αυτό γιατί μου αρέσει σε να διαβάζω Νερίνα εδω κι ένα χρόνο (Ουτε για "μπαρούτια" ψάχνομαι ούτε και για φωτιές...ασε που εγω δεν πιστευω ότι εδω στο MyCat μπαίνει κανεις με την πρόθεση να τσακωθεί.).
Δεν ξέρω τι να πω...
Γενικά αυτές τις μέρες τα χω παίξει τελείως. Με τις φωτιές. Λυπάμαι, λυπάμαι , λυπάμαι.
Και νιώθω πολύ αδύναμη όταν βλέπω γύρω μου να επικρατεί τόση αδικία (Καθόλου πρωτόγνωρο βέβαια...).
(Λίγο τηλεόραση να δει κανείς, το νιώθει αυτό...)
ΑΔΙΚΙΑ ρε γμτ παντού....Σε μεγάλες και σε μικρές κλίμακες.
Ναι η ανοχή είναι ένας τρόπος για να επιτρέπουμε να γίνονται αυτά που γίνονται. Γι αυτό το λόγο μίλησα κι εγω για τον Isavva πρόσφατα. Γιατί το να εκτοξεύει η Yasmin χαρακτηρισμούς του τύπου "στρογγυλοκάθονται και λένε αρλούμπες" προσβάλει ΕΜΕΝΑ (αν και έμεσα απευθύνεται άλλου).
Τέλος πάντων αυτά!
Βαρέθηκα!
+Ότι τις τελευταιες μέρες δεν έχω κλείσει μάτι από μια αλλεργία αγνώστου προελεύσεως+ότι νευρίασα χτες με το γιατρό που μου είπε να διώξω τις γάτες!(Δεν έχω αλλεργία βέβαια στις γάτες...)
+ Οτι τι σου ήρθε Νερίνα και βάφεις τόσο έντονα χρώματα το δωμάτιο? :hmm:
+ Οτι ξαναδιάβασα το Μικρό Πρίγκηπα για 1000η φορά!

Αυτά θα ηθελα να τα πω πιο αναλυτικά, αλλά δεν έχω καμία διάθεση πια.

εδώ και τρεις μέρες βάφω ένα δωμάτιο, για την ακρίβεια το μισό έχω βάψει κόκκινο κερασί, σήμερα θα ξεκινήσω το άλλο μισό σε χρώμα πράσινου μήλου, αλλά αυτό αποτελεί άλλο θέμα το οποίο θα το ανοίξω οσονούπω, με τίτλο η "ΒΑΦΕΙΑΔΑ" κατά το "ΙΛΙΑΔΑ" και δεν λέω τύφλα να έχει ο Όμηρος, μιας και δεν θα ήταν πολιτικά ορθό, καθότι ο Όμηρος τυφλός, εάν και εδώ που τα λέμε και εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι, διότι ποιος σώφρων και ακόμα περισσότερο άνθρωπος που έχει την όραση του, θα έβαφε σε αυτά τα χρώματα μια κρεβατοκάμαρα

Λίγο άσχετο με το θέμα, αλλά Νερίνα μάλλον ανήκουμε και η δύο στην ίδια κατηγορία, όσων δεν είναι σώφρονες και δεν έχουν την όραση τους.:rolleyes: Εσύ έβαψες την κρεβατοκάμαρα τέτοιο χρώμα που στο κάτω-κάτω το βλέπετε εσύ και ο άνδρας σου, εγώ το εξωτερικό του σπιτιού που το βλέπει όλο το Αργοστόλι!!!;):lol::lol::lol:

Τι εγινε ρε παιδια; Ενα μήνα έλειψα και έχει γίνει τέτοιος χαμός; Γιατί βρε παιδια; Όπως λέει η Νερίνα υποτίθεται ότι είμαστε πολιτισμένοι και ευφυείς άνθρωποι, που ξέρουμε να αναγνωρίζουμε το χιούμορ κ να σεβόμαστε τους άλλους.

Εγώ δε νιώθω ότι έχω το δικαίωμα να πάρω το μέρος κάποιου γιατί δεν είμαι τόσο καιρό μαζί σας, αλλά σας παρακολουθώ αρκετά, έχω σχηματίσει άποψη και στενοχωριέμαι γιατι είναι κρίμα σ'αυτο το σάιτ που μας ενώνει κάτι διαφορετικό, να μπλεκόμαστε σε προσωπικές διαφορές.

Άντε, πολύ σοβαρέψαμε μου φαίνεται...:)

εδώ και τρεις μέρες βάφω ένα δωμάτιο, για την ακρίβεια το μισό έχω βάψει κόκκινο κερασί, σήμερα θα ξεκινήσω το άλλο μισό σε χρώμα πράσινου μήλου

Και για να μην ξεχνιόμαστε το δωμάτιό μου είναι στα ίδια χρώματα με τη μόνη διαφορά ότι το κόκκινο το δικό μου είναι προς το φούξια μεριά:D... Νερίνα τι ζώδιο είσαι:blink:;

Νερινα μου αν με καλεσεις για φαγητο (λεμε τωρα) θα φερω και πιτσα μαζι μου για παν ενδεχομενο.... Για να μη νιωθεις πολυ ασχημα εγω ειχα φταξει ντολμαδακια,με περισση αγαπη για οσους θα ετρωγαν, κι αντι για κορν φλαουερ εβαλα μπεικνγκ παουντερ... Φουσκωσαν, δεν λεω, αλλα εμενα μαλλον δεν με αγαπανε τοσο γιατι κανεις δεν τολμησε να φαει :P Αν σε καλεσω, φερε κι εσυ πιτσα.....
Στο δευτερο κομματιτου θεματος... Προσωπικα θεωρω πως η διαφορετικοτητα του καθενα μας ειναι ομορφη. Ποτε δεν ενιωσα να προσβαλλομαι απο τα οσα γραφεις, αντιθετα βρισκω πως ο λογος και η σκεψη σου εχουν ενδιαφερον... Ποτε δεν με εθιξαν βεβαια και ο Σαββας η η yasmin και δεχομαι πως ο καθενας εχει τον δικο του τροπο να εκφραζει και να διανθιζει τα οσα πιστευει. Εξαλλου ειναι δεδομενο κατ' εμε πως και οι δυο εχουν βοηθησει πολλες φορες κι αυτο ειναι κατι που σεβομαι. Δεχομαι πως αλλοι ειναι περισσοτερο αποτομοι ισως, περισσοτερο απολυτοι (και δεν το προσωποποιω) αλλα στη "ζυγαρια" μπαινουν πολλα πραγματα και ειναιπολλες οι συνιστωσες. Αν κατι δεν μου αρεσει μπορει να μου αρεσουν πολλα αλλα στη συπεριφορα ενος μελους κι αυτο που κραταω ειναι η τελικη συνισταμενη, το τελικο αθροισμα πολλων στοιχειων. Αθροισμα που για τα μελη που συναντω εδω εχει θετικο προσιμο, πραγμα πολυ καλο μετα απο τοσο καιρο καθημερινης επαφης.
Ετσι λοιπον ας δεχτουμε τη διαφορετικοτητα ολων κι αν κανεις ξεφυγει καποια στιγμη, ξεκινωντας βασικα απο καλη βαση (αυτο το θεωρω απολυτο δεδομενο) ας επεμβουν οι moderators να προειδοποιησουν κι ας προσπαθησουμε ηρεμα να εξηγησουμε τι ενοχλησε και γιατι. Ας μην θυμωνουμε πολυ ευκολα (χωρις να λεω πως κανεις εσυ κατι τετοιο). Δεν νομιζω πως υπαρχει κανεις εδω με κακη προθεση :)

Αχ δεν ξερω αλλα εμενα παλι δεν με ενδιαφερει το θεμα να σφαζεστε μεταξυ σας αλλα με ενδιαφερει το θεμα να προσεχετε το τι λετε κ πως το λετε σε νεα μελη του φορουμ που μπανουν για να μας πουν το προβλημα τους γιατι βλεπουν αυτα κ ρομαζουν

ας θυμομαστε πως και τα first impressions are more lasting ;)
Εχεις δικιο ladycat :)

Συμφωνώ ladycat και πιστεύω πως ένας σημεντικός λόγος που γίνονται αυτά είναι ότι δεν σκεφτόμαστε αν αυτά που γράφουμε είναι υπερβολικά ή ακόμα περισσότερο αν θίγουν ή προσβάλλουν κάποιον που θα τα διαβάσει.

πιστεύω πως ένας σημεντικός λόγος που γίνονται αυτά είναι ότι δεν σκεφτόμαστε αν αυτά που γράφουμε είναι υπερβολικά ή ακόμα περισσότερο αν θίγουν ή προσβάλλουν κάποιον που θα τα διαβάσει.

Ισως ειναι λαθος μου που συμμετεχω σ αυτην την συζητηση και κατα πασα πιθανοτητα θα το μετανιωσω αλλα νιωθω πως εχω κατι να πω κι εγω.
Κατ αρχας δεν πηρα χαμπαρι τιποτα απο ολα αυτα που συνεβησαν και οδηγησαν εδω ισως επειδη δεν παρεξηγουμαι ευκολα , ισως επειδη δεν ψαχνω να βρω κατι στραβο , ισως επειδη εχω συνηθισει να μην παιρνω πολυ τοις μερτητοις οσα γραφονται στα φορουμ: Ειναι πολυ ευκολο να παρεξηγηθεις και να παρεξηγησεις καποιον γιατι δεν τον γνωριζεις και δεν τον εχεις απεναντι σου και δεν μπορεις να ξερεις με τι διαθεση και υφος γραφει. Ετσι ενα πειραγμα , ενας σαρκασμος , ενα ειρωνικο σχολιο, μπορει να ξεκινησει με τις καλυτερες προθεσεις, και να καταληξει να διαβαστει απο καποιον ο οποιος για τους χ δικους του λογους την συγκεκριμενη στιγμη δεν ειναι και στην καλυτερη διαθεση του και το παρεξηγει ή το παρερμηνευει.
Αρα πιστευω οτι οτι δεν τιθεται θεμα αν σκεφτομαστε οτι αυτα που γραφουμε ειναι υπερβολικα ή θιγουν ή προσβαλλουν , γιατι παντα θα βρισκονται ατομα που δεν εχουν τις ιδιες ανοχες με εμας( οχι περισσοτερες ή λιγοτερες , απλα οχι τις ιδιες ) και θα θιγονται και θα προσβαλλονται με πραγματα που δεν θα μπορουσαμε να φανταστουμε. Μ αυτο δεν θελω να πω οτι η Γιασμιν ειναι ευθικτη ( δεν την γνωριζω καν ) θελω να πω οτι ακριβως οταν δεν γνωριζεις καποιον ειναι δυσκολο να ξερεις τι τον θιγει και τι τον προσβαλλει ( ποιο ειναι το κουμπι του τελοσπαντων ).
Και ειναι λαθος καθε φορα που θελουμε να γραψουμε κατι να το πετσοκοβουμε γιατι σκεφτομαστε οτι καποιος ισως το παρει στραβα.
Φυσικα ολα τα παραπανω ακυρωνονται οταν η προσβολη γινεται εκ προθεσεως.

Τελοσπαντων αυτο που θελω να πω ειναι να ριχνουμε λιγο παραπανω νερο στο κρασι μας γιατι στο κατω κατω βρισκομαστε εδω για να μιλησουμε για πραγματα που εχουμε κοινα και μας ενδιαφερουν και θελουμε να μοιραστουμε τις σκεψεις ,τις αποψεις ,τις ανησυχιες και τις αποριες μας, και οχι για να μαλωνουμε:):):)

Οπως ειπα και στην αρχη δεν πηρα χαμπαρι τιποτα απ οτι συνεβη , δεν ξερω ουτε σε ποιο post εγινε η εν λογω διαμαχη και ισως ειμαι τελειως εκτος θεματος , και γιαυτο να κανω λαθος σ αυτα που λεω.
Συγχωρηστε λοιπον την παρεμβαση μου και ξεχαστε οτι μιλησα :redface::redface::redface:

Υ.Γ. Φακες με γαρυφαλο....:hmm::hmm:..... Νερινα μου βαζεις ιδεες ......:whistle::whistle:.....

Ισως ειναι λαθος μου που συμμετεχω σ αυτην την συζητηση και κατα πασα πιθανοτητα θα το μετανιωσω αλλα νιωθω πως εχω κατι να πω κι εγω.
Κατ αρχας δεν πηρα χαμπαρι τιποτα απο ολα αυτα που συνεβησαν και οδηγησαν εδω ισως επειδη δεν παρεξηγουμαι ευκολα , ισως επειδη δεν ψαχνω να βρω κατι στραβο , ισως επειδη εχω συνηθισει να μην παιρνω πολυ τοις μερτητοις οσα γραφονται στα φορουμ: Ειναι πολυ ευκολο να παρεξηγηθεις και να παρεξηγησεις καποιον γιατι δεν τον γνωριζεις και δεν τον εχεις απεναντι σου και δεν μπορεις να ξερεις με τι διαθεση και υφος γραφει. Ετσι ενα πειραγμα , ενας σαρκασμος , ενα ειρωνικο σχολιο, μπορει να ξεκινησει με τις καλυτερες προθεσεις, και να καταληξει να διαβαστει απο καποιον ο οποιος για τους χ δικους του λογους την συγκεκριμενη στιγμη δεν ειναι και στην καλυτερη διαθεση του και το παρεξηγει ή το παρερμηνευει.
Αρα πιστευω οτι οτι δεν τιθεται θεμα αν σκεφτομαστε οτι αυτα που γραφουμε ειναι υπερβολικα ή θιγουν ή προσβαλλουν , γιατι παντα θα βρισκονται ατομα που δεν εχουν τις ιδιες ανοχες με εμας( οχι περισσοτερες ή λιγοτερες , απλα οχι τις ιδιες ) και θα θιγονται και θα προσβαλλονται με πραγματα που δεν θα μπορουσαμε να φανταστουμε. Μ αυτο δεν θελω να πω οτι η Γιασμιν ειναι ευθικτη ( δεν την γνωριζω καν ) θελω να πω οτι ακριβως οταν δεν γνωριζεις καποιον ειναι δυσκολο να ξερεις τι τον θιγει και τι τον προσβαλλει ( ποιο ειναι το κουμπι του τελοσπαντων ).
Και ειναι λαθος καθε φορα που θελουμε να γραψουμε κατι να το πετσοκοβουμε γιατι σκεφτομαστε οτι καποιος ισως το παρει στραβα.
Φυσικα ολα τα παραπανω ακυρωνονται οταν η προσβολη γινεται εκ προθεσεως.

Τελοσπαντων αυτο που θελω να πω ειναι να ριχνουμε λιγο παραπανω νερο στο κρασι μας γιατι στο κατω κατω βρισκομαστε εδω για να μιλησουμε για πραγματα που εχουμε κοινα και μας ενδιαφερουν και θελουμε να μοιραστουμε τις σκεψεις ,τις αποψεις ,τις ανησυχιες και τις αποριες μας, και οχι για να μαλωνουμε:):):)

Οπως ειπα και στην αρχη δεν πηρα χαμπαρι τιποτα απ οτι συνεβη , δεν ξερω ουτε σε ποιο post εγινε η εν λογω διαμαχη και ισως ειμαι τελειως εκτος θεματος , και γιαυτο να κανω λαθος σ αυτα που λεω.
Συγχωρηστε λοιπον την παρεμβαση μου και ξεχαστε οτι μιλησα :redface::redface::redface:

Μη λες οτι δεν έχεις δικαίωμα να μιλήσεις, όλοι έχουμε το δικαίωμα να εκφέρουμε άποψη. Απλά όπως είπα κι εγώ, αφού είμαι κι εγώ σχετικά καινούργια, η άποψή μας είναι πιο γενική και ίσως να μην έχει τόση βαρύτητα.

Πάντως κι εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ακριβώς συνέβη, αλλά μίλησα με βάση την υπόλοιπη εικόνα που έχω πάρει από το φόρουμ τόσο καιρό, γιατί προσπαθώ να παρακολουθώ όλα τα θέματα.

Και γι'αυτό όταν μιλάω για πράγματα που μας θίγουν/προσβάλουν μιλάω για χτυπητά παραδείγματα. Και η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές η γιασμίν ήταν κάπως απότομη...:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back