Εκ παρορμήσεως ορμώμενη (καθότι η σκέψη δεν είναι το δυνατό μου σημείο)

Απαντώντας
Επί του γαστρονομικού:
Δεν ξέρω τι λένε οι φακές με γαρύφαλλο (το μπαχαρικό ξανατονίζω), αλλά οι δικές μου δεν τρωγόνταν με τίποτα. Να σκεφθείτε σήμερα μαγείρεψα, το πρωτότυπο για ελληνικό κυριακάτικο τραπέζι, ροσμπίφ -και για να προλάβω την ερώτηση, όχι με χοντρά μακαρόνια καθότι δεν είχα, έτσι αρκεστήκαμε σε σπαγγέτι που ευτυχώς είχαμε, καθότι η αμέσως επόμενη επιλογή ήταν κοχυλάκια (για μακαρόνια πάντα μιλάμε μην ξεχνιόμαστε), που όσο και να πεις αποτελούν προσβολή για το συγκεκριμένο φαγητό-, μαγείρεψα λοιπόν ροσμπίφ και η Νερίνα τζούνιορ μου είπε "πω, πω μαμά το φαγητό ακόμα μυρίζει φακές", καθότι στο ροσμπίφ βάζουμε γαρύφαλλο, αλλά το παιδί έχει πάθει ένα οσμικό -εκ της οσμής- σοκ.
Ασπασία μου πίστεψε αυτές οι φακές ούτε στον χειρότερο εχθρό μου να μην τύχουν, εμένα ακόμα τσούζει η γλώσσα που τις δοκίμασα -για αλάτι, το αλάτι με μάρανε την άφρωνα νοικοκυρά- χθες.:down:
Επί του αισθητικού:
Καλούτσικο γίνεται το δωματιάκι, μόλις τελειώσουμε θα δημοσιεύσω και φωτογραφίες. Η αλήθεια είναι ότι όταν πρωτομπαίνεις αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι ένα κουτάλι, έτσι για να δοκιμάσεις λίγο από το παγωτό φυστίκι με σως κερασιού που πλανάται γύρω σου. Σκέφτομαι να ονομάσω αυτό το δωμάτιο "9 1/2 βδομάδες". Επίσης πολύ χαίρομαι που έχουν και άλλοι επιλέξει αυτά τα χρώματα. Θα τυπώσω τα κείμενα σας και θα τα δείχνω σε όσους μου την πέσουνε για την επιλογή.:rolleyes:
Επί του ζωδιακού:
Η απάντηση κλασσική: Αιγόκερως με ωροσκόπο στους Διδύμους και σελήνη στο δόξα πατρί.:whistle:
Γενικά:
Όποιος θέλει γράφει όπου θέλει και ότι θέλει. Εγώ το μόνο που δήλωσα ότι δεν αντέχω είναι να μου λένε ότι δεν είναι σωστό να γράφω ότι σκέφτομαι, όπως και όποτε θέλω να το κάνω, ή ότι κάνω κακό είτε στο site είτε σε αυτόν που με διαβάζει. Άλλωστε για αυτό γράφουμε εδώ κιόλας για να κουβεντιάζουμε μεταξύ μας, όχι να μιλάμε μόνοι μας. Άσε που μερικές φορές Ιοκάστη υπάρχουν και οπτικές που τις ανακαλύπτεις μέσα από το διάλογο σε σημείο που στη πορεία του μπορεί και να αλλάξεις γνώμη.:)
Ευχαριστήρια:
Για να μην μιλήσω για την ψυχολογική υποστήριξη που για μένα μετράει πολύ. Ευχαριστώ τη Marigo και την Κατερίνα για τις γάτες -για την ακρίβεια ευχαριστώ τις γάτες γιατί αυτές κάνανε όλη τη δουλειά, την Ασπασία και την Ιωάννα για την χρωματική υποστήριξη, τη Χριστίνα για την γαστρονομική υποστηρίξη και την Ισμήνη, που για μια ακόμα φορά μου έδωσε το έναυσμα για ένα καινούργιο ποστ στο μπλογκ μου, ρωτώντας με γιατί βάφω με αυτά τα χρώματα μια κρεββατοκάμαρα.:inlove:
Υ.Γ. Εδώ έρχεται βροχή έρχεται μπόρα, αλλά μόνο με μπουμπουνητά, βροχή και μπόρα ακόμα πουθενά...:rolleyes::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με εχεις αφησει αφωνη πλεον δεν ξερω τι να πω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε κατάλαβα Νερίνα, και η κολλητή μου Αγωκερίνα είναι!
Όσο για το δωμάτιο εγώ σκέφτομαι να το πάω και παραπέρα, να φτιάξω και καμια ζωγραφιά του Μπομπ (του Σφουγγαράκη)...:blink::D

Σε κατάλαβα Νερίνα, και η κολλητή μου Αγωκερίνα είναι!
Κι εγώ Σκορπιός με ωροσκόπο Αιγόκερο.Λες να φταίει ο ωροσκόπος για την χρωματική επιλογή?:hmm: Πάντως και η κολητή μου που είναι Αιγόκερος ένα θεματάκι με τα έντονα χρώματα και τους τραβηγμένους χρωματικούς συνδιασμούς το έχει....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Όσο για το δωμάτιο εγώ σκέφτομαι να το πάω και παραπέρα, να φτιάξω και καμια ζωγραφιά του Μπομπ (του Σφουγγαράκη)...:blink::D
Εγώ πάλι με τέτοιο χρωματικό συνδιασμό κάτι σε Σρεκ θα διάλεγα να δένει με το πρασινάκι!:P

:lol::lol::lol:γελασα παρα πολυ με το οσμικο σοκ!!!ψυχολογικο θα επαθε η μικρη με το γαρυφαλλο!!!

παντως,κι ο Κωστας μια λατρεια με τα εντονα χρωματα την εχει.οτανειχα πρωτοπαει σπιτι του ειχα παθει σοκ!!ειχε βαψει τους τοιχους του σαλονιου κοκκινους και ολα τα επιπλα ηταν σε αυτες τις αποχρωσεις(καναπεδες,πολυθρονες και το κρεβατι).εκεινος καμια σχεση με Αιγοκερο,ειναι Σκορπιος:hmm:

πάντως υποτίθεται πώς στους αιγόκερους αρέσουν τα γήινα χρώματα, καμία σχέση τα έντονα...:hmm:

Εμένα πάλι(ως αιγόκερος) μου αρέσει πολύ το φούξια το έντονο και πολύ θα ήθελα να έβαφα τους τοίχους έτσι αλλά και τους ανθρώπους!!:blink::P:P:P

εμενα παλι μου αρεσει το κιτρινο το φωσφοριζε κ το μπλε το ηλεκτρικ λετε να βαψω ετσι κανενα δωματιο του σπιτιου μου?

Για να σε παρηγορησω Εχω βαψει ολο το σπιτι σαλονι κουζινα Πορτοκαλι, εντονο κιτρινο και αυτο το πρασινακι που ερχεται προς τ ο κιτρινο πιο πολυ
η Χαρα του Ντισνευ η του παιδικου σταθμου
Επισης οι καναπεδες ειναι πορτοκαλι οποτε βγαζεις συμπερασμα
Το υπολοιπο σπιτι εχει παρει τις αποχρωσεις του εντονου σομον και εξω το ιδιο
Φακες δεν θα παρω .., καμια πιτσα ευχαριστως

Και οι αυγοφετες παιζουν Μια χαρα ειναι

Νερίνα μου σε ζηλεύω!!! Έχω πολλές φορές ονειρευτεί το δωμάτιό μου σε αυτά τα χρώματα αλλά ο καλός μου έχει βάλει απαγορευτικό:mad: Η εικαστική φαντασία των ανδρών ορισμένες φορές είναι πολύ περιορισμένη!!!
Σχετικά με τις γαστρονομικές επιτυχίες-αποτυχίες, έχω φτιάξει φακές με μοσχοκάρυδο αντί για πιπέρι και πραγματικά ούτε το καπάκι της κατσαρόλας δεν τολμούσα να ανοίξω!!!!:redface:

Τέλος, μπορεί να μην είμαι στην παρέα πολύ καιρό αλλά στεναχωριέμαι όταν βγαίνουν θέματα. Δεν έχω παρακολουθήσει την ιστορία από την αρχή και μπορεί να έχω καταλάβει κάποια πράγματα λάθος, αλλά θεωρώ ότι είναι άσχημο σε μία ομάδα ενηλίκων να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Είμαστε όλοι νοήμονες άνθρωποι, έχουμε το δικαίωμα να έχουμε άποψη. Εάν κάποιος ενοχλείται από αυτό μπορεί να το εκφράσει ελεύθερα ή απλά να μην ασχοληθεί. Όταν διαφωνούμε με κάποιον καλό είναι να ακούμε την πλευρά του άλλου και πάνω από όλα να δεχτούμε τη διαφορετικότητά του χωρίς να τον προσβάλουμε... Οι επικρίσεις και η επίθεση είναι ότι πιο εύκολο. Όπως είπα πιο πάνω, και όπως ειπώθηκε και από εσάς, είμαστε ενήλικοι και καλό είναι να μπορούμε να χειριζόμαστε τις καταστάσεις με ωριμότητα. Το ότι διαφωνώ με κάποιον δε σημαίνει ότι τον απορρίπτω αλλά δεν μπορώ και να τον προσβάλω επειδή δεν έχει τον ίδιο τρόπο σκέψης με εμένα.
Και επειδή μάλλον είπα πολλά, ας μην ξεχνάμε ότι εδώ είμαστε όλοι γιατί έχουμε μια κοινή αγάπη και μπορούμε να περνάμε καλά και να μοιραζόμαστε. Και αυτό δεν θα πρέπει να προσβάλλεται και να κλονίζεται από τίποτε και κανέναν!!!!

Απορία: οι αυγοφέτες τί είναι?? να το πάρω ώς κυριολεξία ή είναι κάποια εξωτική συνταγή με αυγά???:confused:

Αυγουλάκια ανάλογα με τα άτομα, γάλα, (σαν να κάνεις ομελέτα) μπαγιάτικο ψωμί ή και ψωμί του τοστ, χτυπάς αυγά και γάλα, παπαριάζεις ή απλά βουτάς τις φέτες το ψωμί και τις τηγανίζεις. Λένε και για πρωινό, αλλά και για όλες τις ώρες. Ένας φίλος μάλιστα υποστήριζε ότι είναι ένα δυναμωτικό πρωινό μετά απο οινοποσία.
Υ.Γ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ:rolleyes::lol:

Αυγουλάκια ανάλογα με τα άτομα, γάλα, (σαν να κάνεις ομελέτα) μπαγιάτικο ψωμί ή και ψωμί του τοστ, χτυπάς αυγά και γάλα, παπαριάζεις ή απλά βουτάς τις φέτες το ψωμί και τις τηγανίζεις. Λένε και για πρωινό, αλλά και για όλες τις ώρες. Ένας φίλος μάλιστα υποστήριζε ότι είναι ένα δυναμωτικό πρωινό μετά απο οινοποσία.

ααααααα, τα Γαλλικά τόστ τα λεγόμενα!!!??Έτσι δεν τα λένε και αλλιώς? Έτσι τα ξέρω:redface:...
Έφτιαχνε και η μαμά μου όταν είμαστε μικρά, (μάλλον όταν δεν της πετύχαιναν οι φακές από ότι κατάλαβα τώρα:P:P:P), βάζαμε και μέλι από πάνω και τρελλαινόμασταν να τα τρώμε!!!:bleh::bleh:

ΥΓ. Στην Αγγλία όταν έφτιαχνα φακές, λόγο έλειψης δάφνης, που δεν έχουν εκεί, είχα δοκιμάσει να βάλω όλα τα μυρωδικά, πέρα από γαρύφαλο:P:P
Πολύ καλά πήγαινε ο ξερός βασιλικός...

Νερίνα, το έκανα μια φορά αλλά το αποτέλεσμα ήταν να πιούν όλο το λάδι από το τηγάνι και δεν μπορούσα να τις φάω με τίποτα.

Μήπως δεν βάζουμε λάδι; :redface::redface::redface:

Εμένα πάλι(ως αιγόκερος) μου αρέσει πολύ το φούξια το έντονο και πολύ θα ήθελα να έβαφα τους τοίχους έτσι αλλά και τους ανθρώπους!!:blink::P:P:P

Και εγώ τρελαίνομαι για τα έντονα χρώματα στους τοίχους!
Έχω βάψει το δωμάτιο μου φούξια.
Στην πραγματικότητα είναι πιο σκούρο απ ότι φαίνεται. Είναι τεχνοτροπία και το έκανα με σφουγγάρι. Και του φίλου μου του το έβαψα μπλε έντονο. Της αδερφής μου είναι κόκκινο.

Συνημμένα

• CIMG3409.JPG
    CIMG3409.JPG
    214,9 KB · Εμφανίσεις: 23
Και εγώ τρελαίνομαι για τα έντονα χρώματα στους τοίχους!
Έχω βάψει το δωμάτιο μου φούξια.
Στην πραγματικότητα είναι πιο σκούρο απ ότι φαίνεται. Είναι τεχνοτροπία και το έκανα με σφουγγάρι. Και του φίλου μου του το έβαψα μπλε έντονο. Της αδερφής μου είναι κόκκινο.

αχ τέλειο!!!:up::up: Στο δικό μου σπίτι θα το κάνω!!!
Ελπίζω επείσης όταν κάνω παιδί να είναι κοριτσάκι για να βγάλω το άχτι μου στα φούξια και στα ρόζ!!!:P:P:P:blink:

:hmm::hmm::hmm:
Παιδια το σπιτι το βαφετε μονες; Γιατι να πληρωσω μαστορα πειραματιζομενη και να μην λεει το αποτελεσμα, που σημαινει νεο μαστορα... δεν με εμπνεει (και του Γιαννη μαλλον δεν θα του αρεσε να πληρωσει 2 φορες). Ετσι επιμενω στα κλασικα...
Με τις αυγοφετες κι εγω ειχα προβλημα με το λαδι, εγιναν λαδοφετες με αυγο :hmm::hmm: Ακουω συμβουλες....

Βρε, σεις! Οι αυγοφέτες τηγανίζονται σε βούτυρο (ας πούμε 1/2-1 κουταλάκι) όχι σε λάδι! Επιπλέον προτιμήστε αντικολλητικό σκεύος, τύπου τεφάλ;)

Χμ.... Εγω ειχα βαλει σε αντικολλητικο τηγανι πολυυυυυυυυυυυυυ λαδι.... Μαλλον αυτο εφταιγε :redface::redface::lol::lol: Ευχαριστω!!!

Χμ.... Εγω ειχα βαλει σε αντικολλητικο τηγανι πολυυυυυυυυυυυυυ λαδι.... Μαλλον αυτο εφταιγε :redface::redface::lol::lol: Ευχαριστω!!!

:lol::lol::lol:
Κι εγώ μια από τα ίδια, Χριστίνα!!!! Όπως το είπες, πάντως, λαδοφέτες:redface::redface::redface:

Ευχαριστούμε, Marigo!!!!!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back