Εκ παρορμήσεως ορμώμενη (καθότι η σκέψη δεν είναι το δυνατό μου σημείο)

Βρε, σεις! Οι αυγοφέτες τηγανίζονται σε βούτυρο (ας πούμε 1/2-1 κουταλάκι) όχι σε λάδι! Επιπλέον προτιμήστε αντικολλητικό σκεύος, τύπου τεφάλ;)
Tωρα είναι αργά....:( Εφτιαξα κι εγω χτες, γιατί δεν είχαμε τίποτα για φαγητό. Η αλήθεια είναι ότι τις ήξερα από παλιά, αλλά είχα αποφασίσει να τις ξεχάσω επειδή είναι ΦΟΒΕΡΑ παχυντικές. Τελικά μου τις ξαναθύμησε η Νερίνα:/:....Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ χτες από τις αυγο-λαδο-φέτες....:/::/::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυγοφετες εφτιαχνε η μαμα οταν ημουνα μικρη και θυμιθηκα και κατι αλλο που εκοβε μια φετουλα ψωμι τη λαδωνε και εβαζε απο πανω ζαχαριτσα:)αχ!ωραιες εποχες
Μη λετε αλλο για χρωματα ζηλευω,παντος μου δωσατε ιδεα στο σπιτι μας στη κορινθο ουτος σιαλος θελει βαψιμο αν με αφησει η μαμα το δωματιο μας θα το κανω ροζ εντονο η φουξια.χιχι Και αμα ο κωστας με αφηνε εδω στην αθηνα θα το εβαφα πορτοκαλι γιατι εχουμε και πορτοκαλι κατοσεντανα στο κρεβατι και θα ειναι μουρλια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τις τηγανίζω με λάδι, σε αντικολλητικό τηγάνι και μετά τις βαζω πάνω σε χαρτί κουζίνας να απορροφήσει το περιττό λάδι. Η αλήθεια είναι ότι το μπαγιάτικο ψωμί απορροφά λιγότερο λάδι, από το ψωμί του τοστ, αλλά με το χαρτί φεύγει αρκετό λάδι. Με βούτυρο δεν έχω δοκιμάσει, ίσως γιατί η γιαγιά μου μου τις έφτιαχνε με λέδι και έτσι τις έχω συνηθίσει. Α και όταν τηγανίζονται τις πατάω λίγο. Παίζει και το πόσο "βαρύ" είναι το λάδι. Η γιαγιά μου παλιά με τηγανητά αυγά δοκίμαζε το λάδι:hmm:
Το δωμάτιο βρίσκεται ακόμα στον αστερισμό του βαψίματος, 4ο χέρι σήμερα το πράσινο και γίνεται καλό. Λεπτομέρειες μόλις αξιωθώ να γράψω τη "Βαφειάδα":rolleyes::lol:

Καλη συνεχεια Νερινα η Βαφειαδα θα εχει αποτελεσματα

Κι εγώ Σκορπιός με ωροσκόπο Αιγόκερο.Λες να φταίει ο ωροσκόπος για την χρωματική επιλογή?:hmm: Πάντως και η κολητή μου που είναι Αιγόκερος ένα θεματάκι με τα έντονα χρώματα και τους τραβηγμένους χρωματικούς συνδιασμούς το έχει....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λοιπόν βρήκα συνδετικό κρίκο για τη χρωματική παράνοια: Εγώ έμαι σκοπιός (όπως η Ασπασία) με ορωσκόπο Δίδυμο (όπως η Νερίνα), η Νερίνα είναι Αιγώκερος όπως ο ωροσκόπος της Ασπασίας και η κολλητή μου!:blink::|:D

Γιατί βρε παιδιά με βάζετε σε πειρασμό; Τώρα θέλω αυγοφέτες-πώς-τις-λένε!

Εγω θέλω κρέπες σήμερα!
Σε ότι αφορά τα σκούρα χρώματα μέσα στο σπίτι, τα φοβάμαι λίγο γιατί σκοτεινιάζουν και μικραίνουν το χώρο. Χρειάζεται έντονος φωτισμός μετά για να δείχνουν ωραία.
Καλή ιδέα είναι μόνο ένας τοίχος έντονο ή μια εσοχή και το υπόλοιπο ουδέτερο. Επίσης μου αρέσουν και οι ταπετσαρίες πολύ.

Νερινα πανε εδω και δες την δικη μου Βαφειαδα της παιδικης χαρας
https://spiti.pblogs.gr/2007/09/ta-apotelesmata-enos-bapsimatos.html

εγω κλασσικα θα μιλησω μονο για τις αυγοφετες:lol: Εγω κανω το εξης, βουταω πρωτα το ψωμι στο γαλα και μετα στο αυγο (και λιγη κανελα). Ετσι κανει κρουστα, οχι πολυ αλλα λιγο και δεν τραβαει λαδι βουτυρο κτλ. Οσο για το ψωμι, μπαγιατικο αυτο που το λενε πολυτελειας στους φουρνους.:D

Εγω θέλω κρέπες σήμερα!
Σε ότι αφορά τα σκούρα χρώματα μέσα στο σπίτι, τα φοβάμαι λίγο γιατί σκοτεινιάζουν και μικραίνουν το χώρο. Χρειάζεται έντονος φωτισμός μετά για να δείχνουν ωραία.
Καλή ιδέα είναι μόνο ένας τοίχος έντονο ή μια εσοχή και το υπόλοιπο ουδέτερο. Επίσης μου αρέσουν και οι ταπετσαρίες πολύ.

οι ταπετσαρίες μου αρέσουν και μένα πάρα πολύ!!!!!!!! αλλά όχι σε όλους τους τοίχους, σε έναν τοίχο όπως είπες για το χρώμα..:up::up:

Εγω κανω το εξης, βουταω πρωτα το ψωμι στο γαλα και μετα στο αυγο (και λιγη κανελα). Ετσι κανει κρουστα, οχι πολυ αλλα λιγο και δεν τραβαει λαδι βουτυρο κτλ.
Το βουτάς στο γάλα και το τηγανίζεις και μετά το βγάζεις και το βουτάς στο αυγό?:hmm:
(Ολα λάθος τα έκανα...μέχρι και φρέσκο ψωμί έβαλα!!!!)

:hmm::hmm::hmm:
Κι εμενα μαλλον για ολα τα παραπανω που εκανα λαθος δεν μου ξαναζητησε κανεις σπιτι να φτιαξω αυγοφετες.....

Λοιπόν βρήκα συνδετικό κρίκο για τη χρωματική παράνοια: Εγώ έμαι σκοπιός (όπως η Ασπασία) με ορωσκόπο Δίδυμο (όπως η Νερίνα), η Νερίνα είναι Αιγώκερος όπως ο ωροσκόπος της Ασπασίας και η κολλητή μου!:blink::|:D

Κοίτα να δεις, είμαι το αντίστροφό σου! Δίδυμος με ωροσκόπο σκορπιό!

Το βουτάς στο γάλα και το τηγανίζεις και μετά το βγάζεις και το βουτάς στο αυγό?:hmm:

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η Μίκα αντί να ανακατέψει το γάλα και το αβγό, βουτάει το ψωμί πρώτα στο ένα και μετά στο άλλο. Νομίζω...:hmm:

Και μια ωραία παραλλαγή για όποιον θέλει να εξιλεωθεί που έβαλε γαρύφαλλο στις φακές.:D Βάζετε στο αρχικό μίγμα λίγο κονιάκ ή σέρι ή κάτι παρόμοιο σε αλκοόλ, φτιάχνετε κανονικά τις αβγόφετες και τις σερβίρετε με λίγη τριμμένη κουβερτούρα. Σλουρπ!

εγω πρωτη φορα ακουω για αυγοφετες:redface:με βαλατε σε περιεργια.μετα βαζεις αλατι,πιπερι και κατι αλλο απο πανω ή τις τρως σκετες?

εγω πρωτη φορα ακουω για αυγοφετες:redface:με βαλατε σε περιεργια.μετα βαζεις αλατι,πιπερι και κατι αλλο απο πανω ή τις τρως σκετες?

Η μαμά μου μας έβαζε μέλί και καννέλα

Κοίτα να δεις, είμαι το αντίστροφό σου! Δίδυμος με ωροσκόπο σκορπιό!

Το ίδιο killer συνδιασμός μου φαίνεται:up:...

:lol::lol: Μόλις συνειδητοποίησα από πού ξεκινήσαμε και πού καταλήξαμε...στα τρελλά βαψίματα, τα ζώδια και κυρίως: στις αυγοφέτες!!!:lol::lol::lol::up::up:

ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!:rolleyes::up::lol:
Αύριο φωτογραφία........
Επίσης βασικός υπέυθυνος για το κόκκινο ήταν ο καλός μου, Ζυγός, ωροσκόπο δε ξέρω, εγώ αποφάσισα το πράσινο. Για να είναι ολοκληρωμένη η εικόνα τα γράφω αυτά..:rolleyes:
Ιωάννα εντός θέματος είμαστε. Δες τον τίτλο του: "εκ παρορμήσεως ορμώμενη" και οι αυγόφετες παρόρμηση΄μπορεί να θεωρηθούν.......:rolleyes::lol:

Ωραίαίαία παρόρμηση!!!!:D:D:D

Μεγειά το δωμάτιο:up::up::up:!

Α! και υπ'οψιν, ο χρωματικός συνδυασμός που διάλεξες ή τελοσπάντων σου προέκυψε ακολουθεί και τους νόμους του Φενγκ Σούι... Τρομερό, ε;;):D

οχι, Πρωτα στο γαλα μεχρι να τραβηξουν αρκετο, μετα με μια τρυπητη κουταλα αφηνω να φυγει οσο γαλα περισευει και μετα στο αυγο. Τελος τηγανισμα (και κανελλααααααα):D Αν ειναι και χοντρες φετες ψωμι ακομα καλυτερα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back