https://www.actionaid.gr/folder.2005-02-15.7785785627/
https://www.unicef.gr/
https://www.dromoi-zois.gr/ekdilwseis.htm
https://www.otenet.gr/portal/portal/...eventsubmit_doview=252441&category=marketnews
https://www.anthropos.gr/news.asp?Section=4&SSection=4&Categ=5
https://www.e-paideia.net/eCulture/event.asp?strSDate=1/12/2005&lngAgendaID=65287
Όσα μπόρεσα να βρώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορείτε να μπείτε στο www.actclick.com όπου εκεί φιλοξενούνται όλες οι ΜΚΟ και να υποστηρίξετε αυτή της επιλογής σας χωρίς να χρεωθείτε κάτι, αλλά και να ενημερωθείτε για τα μπαζάρ τους και όλα.
Μαρίνα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Παιδια πιο συγκεκριμενα το σωματειο ΑΡΓΟΣ στη θεσσαλονικη με προεδρο τη δικη μας hook με εξουσιοδοτησε να σας πω οτι χρειαζονται επειγοντως τα εξης:
1. ΓΑΤΟΦΟΡΑ- ΚΛΟΥΒΙΑ
Χρειαζόμαστε 5 κλουβιά, όχι το πολύ μικρό μέγεθος, κυριως μεσαια.
Καλό είναι να έχουν πόρτα ασφαλείας (σιδερένια) και γενικώς να είναι για
σκληρή χρήση! Στέλνω 2 φωτογραφίες με τέτοια κλουβιά, το 1ο είναι
και το σωστό μέγεθος για στειρώσεις.
Μας λετε σε ποιο πετ-σοπ τα αγορασατε και παμε απο εκει να τα παραλαβουμε.
2. ΤΡΟΦΕΣ
Χρωσταμε στον Καραμανίδης, Γιαννιτσών 28, τηλ. 2310-523052, ζητάτε την κ. Λέλα ή τη Ροντίνα. Αν πάτε από κει θα καταλάβετε αμέσως το μαγαζί από τα τετράπαχα αδέσποτα που έχει απ έξω! Καλό θα ήταν να συγκεντρωθεί ένα ποσό και μετά να κατατεθεί έναντι του λογαριασμού μας, για να μην τους πρήζουμε τους
ανθρώπους με 10-20 ευρώ κάθε φορά.
Η παιρνετε μεγαλα σακια απο οποιο πετ σοπ σας βολευει και μας λετε να τα συλλεξουμε απο κει.
3.ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ-ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ- ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
Alpha Bank, λογ/σμός 707-2101-094239. Το όνομα που βγαίνει στο
λογ/σμό είναι Φιλοζωικό Σωματείο "Ο Άργος" (για τσεκάρισμα).
Όποιος καταθέσει, στέλνει ημ/νία, ποσό, το όνομά του και τη διεύθυνσή του για να του στείλω απόδειξη, είτε στο e-mail info@argosgr.org είτε με sms στο
6932-091666
4. ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ
Περιοχές δεν είναι συγκεκριμμένες, συνήθως είναι μέσα στην πόλη. Οι
κτηνίατροι που κυρίως χρησιμοποιούμε είναι στη Σταυρούπολη, στη
Χαριλάου, στην Τριανδρία και ο Δασκαλόπουλος. Κάποια περιστατικά πηγαίνουν και στην Κτηνιατρική Κλινική (Γιαννιτσών). Ο χώρος που φιλοξενούμε ζώα είναι στο Χορτιάτη (ξενοδοχείο σκύλων). Συνεργαζόμαστε
για στειρώσεις με το Δήμο Συκεών.
5. ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΘΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Κ ΕΛΕΝΧΟ ΥΙΟΘΕΣΙΩΝ
Σκέφτομαι, μήπως για αρχή να αναλάβετε τις υιοθεσίες? Δηλαδή, να
συγκεντρώνετε το ποιά ζώα υπάρχουν για δώσιμο (πώς είναι, τι χαρακτήρα
έχουν, ποιός το φιλοξενεί κλπ), να δίνουμε ένα τηλέφωνό σας σε όποιον
ενδιαφέρεται, να του εξηγείτε διαδικασίες, υποχρεώσεις κλπ., αν σας
φανεί οκ να τον παραπέμπετε στο άτομο που φιλοξενεί το ζώο, αν τελικά
πάρει το ζώο να του κάνετε Κάρτα Υιοθεσίας και να ελέγχετε μετά το ζώο
(αν είναι ευτυχισμένο, αν 'εχει σωστό χώρο και φροντίδα, αν στειρώθηκε
κλπ.)
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ε ναι τα εκανα απο τωρα...
Ακουστε πρωτοτυπα δωρακια αντι για φουλαρια σκουλαρικια και γραβατες
Στον μπαμπα μου και τη μαμα μου πηρα δυο γατοφορα για τον Αργο χαρη στα οποιο γατακια μεταφερθηκαν στον κτηνιατρο.
Χαρη στο δωρο της θειας μου δυο πολυ φτωχες κυριες που ταιζουν ενα σωρο γατες για τον Αργο βρεθηκαν πλουσιες με 25 κιλα γατοτροφη οποτε οι γατουλες θα ναι εστω χορτατες.
Στον αδερφο μου ψωνισα τη ζωη ενος παντα απο το wwf και στην αδερφη μου ψωνισα το φαι ενος μηνα μιας αγελης λυκων εδω στην ελλαδα.
Στους φιλους μου πηρα ενα μεγαλο κλουβι για τον Αργο οπου ηδη ζει μια γατουλα ξεσπιτωμενη.
Στις γιαγιαδες μου πηρα ενα μακρυνο κοκκαλιαρικο εγγονακι που χαρη στην βοηθεια της actionaid και τη δικη μου συνδρομη θα ζησει θα τρεφεται και ισως παει και σχολειο σε μια δυσκολη χωρα που ακομα και το να ζεις παιζεται.
Νομιζω ειναι τα πιο υπεροχα χριστουγεννιατικα δωρα που εκανα ποτε μου
και σιγουρα πηγαν σε καλη μεριαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
μπραβο γιασμιν!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
αλλωστε μολις εμαθα οτι ενας γνωστος μου που ειναι μονος του υιοθετησε ενα παιδακι αφρικανικης καταγωγης μεσω της actionaid αι μολις του περισεψουν αλλα 22 ευρω το μηνα μονιμα διαθεσιμα ετοιμαζεται και για δευτερο
χριστινα
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μπορείτε και εσείς να συνεισφέρετε στους σκοπούς του Κέντρου Πολλαπλής Παρέμβασης του ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Aτόμων) προσφέροντας κάποια από τα παρακάτω είδη τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών των μελών του Κέντρου Πολλαπλής Παρέμβασης.
Τα είδη αυτά μπορεί να είναι:
ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ, ΕΙΔΗ ΥΠΟΔΥΣΗΣ, ΕΠΙΠΛΑ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ,
ΒΙΒΛΙΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΕΙΔΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ, ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ
Επίσης, μπορείτε να καταθέσετε χρηματικά ποσά, στον Τραπεζικό Λογαριασμό Δωρεών: Ε.Τ.Ε: 116/296068-04 στο όνομα ΚΕ.Θ.Ε.Α Κέντρο Πολλαπλής Παρέμβασης στηρίζοντας οικονομικά τις δραστηριότητές τους.
Hook
Νεοφερμένο μέλος
Αν κάποιος άλλος σκέφτεται να ακολουθήσει το παράδειγμά της, σας παρακαλώ μη διστάζετε, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ χρήσιμα μας είναι όλα αυτά (κλουβιά, τροφές, κάθε υλική και ηθική βοήθεια). Βρείτε ένα σωματείο που σας εμπνέει και βοηθήστε το. Και χρήματα να μην έχετε να διαθέσετε, μπορείτε να προσφέρετε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας, μια γωνιά του σπιτιού σας για τη φιλοξενία ενός αναξιοπαθούντος γατιού ή τις παλιές πετσέτες, σεντόνια και κουβέρτες σας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ "ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ"!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool