Ελλάδα-Hellas -> Ρεζίλι στο εξωτερικό.

Το ζήτημά μας εδώ είναι οι Έλληνες κ οι ευαισθησίες τους ή μάλλον οι αναισθησίες τους, κ ότι για να γίνει κάτι καλό σ αυτή τη χώρα πλέον θα πρέπει να μας βάζουν χέρι. Δεν θα πω ότι ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα θα πω απλά ότι κάποιοι δεν θα πρέπει να λέγονται Έλληνες γιατί δεν έχουν καμία σχέση με τους προγόνους που έδωσαν τα φώτα σε όλο τον κόσμο αλλά είναι απλά ένας αχταρμάς από ραγιάδες κ καραγκιόζηδες που νομίζουν ότι ζουν ακόμα στον καιρό της τουρκοκρατίας. Αυτοί λοιπόν θα έπρεπε να ντρέπονται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ενα νομισμα εχει δυο οψης. ετσι και η κοινονια μας εχει δυο οψης. τους καλους και τους κακους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχως η μια πλευρα ομως υπερισχυει της αλλης...:/:

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγραφούν αυτές οι αποτρόπαιες πράξεις.Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.

Παιδες .. 1000 συγνωμη , εγω ξεκινησα το thread και εγω λειπω απο ολο αυτο το Story ...
μοναχα την 1η σελιδα διαβασα και λιγο την 2η .. λοιπον , η ωρα που αφηνω το μυνημα αυτο ειναι 5.45 τα ξημερωματα......θα μπω αυριο ( δηλαδη σημερα... τι αυριο ) κατα τις 14:00 ..... Να ξυπνησω.....να πιω καφε .. να κανω τσιγαρο ... και θα τα διαβασω ολα :)

παντως, σας παρακαλω, στειλτε κοσμο να "υπογραψει-με-ηλεκτρονικο-τροπο" τις καταγγελιες που μας κανουνε οι ξενοι ........ ΜΠΑΣ και καταφερουμε να βγει κανενας σοβαρος νομος να προσταψεουμε τα ζωακια μας.

Το ρεζίλι μας έγινε και τραγούδι!

https://www.youtube.com/watch?v=iQ-jzVDRQBM

Προωθηστε το μας τραγουδανε οι ξενοι.. " ελλάδα γιατι δεν ακους? "λένε...

Αυτό μας αξίζει, δυστυχώς Ασημίνα :down:

Αν δεν δρα ο καθενας για να το αλλαξουμε, ναι

Με πρόλαβες Ασημίνα ήμουν έτοιμη να ανοίξω το ίδιο θέμα. Δυστυχώς η χώρα μας όσο κι αν δρούμε εμείς χρειάζεται πραγματικούς νόμους για να φοβηθούν μερικοί και να αρχίσουν να σέβονται τα ζώα. Δυστυχώς όμως εκτός από την έλλειψη νόμων ζούμε στην χώρα της μαγγιάς. Εδώ ακόμα και στις γυναίκες συμπεριφέρονται σαν να είναι ζώα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για αλλάξουμε την σιχαμένη νοοτροπία μας. Αυτό μου έλεγε ο ξαδερφός μου σήμερα το πρωϊ. Εδώ στην Κέρκυρα ένας μα.άκας κυνηγούσε με ένα μπαστούνι 3 αδέσποτα και αυτά τρέχαν να ξεφύγουν. Από πίσω τον κυνήγησε ο ξάδερφός μου αλλά του έφυγε. Τι να λέει λοιπόν. Είμαστε τριτοκοσμικοί. Υπάρχουν σίγουρα και άνθρωποι που λατρεύουν τα ζώα.
Επίσης να πω ότι υπάρχει και σε αυτό το θέμα

https://www.mypetz.gr/threads/Ελλάδα-hellas-Ρεζίλι-στο-εξωτερικό.225121/

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back