royf
Νεοφερμένο μέλος
Ο royf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 78 μηνύματα.
21-02-07
21:42
E!!!! BEBAIA!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα.
18-04-07
23:59
Τώρα το είδα αυτό το post!
Απαράδεκτοι οι συνάδελφοι.
Ο τίτλος που περιγράφει την είδηση προϊδεάζει τον αναγνώστη αρνητικά και δημιουργεί αυτή την αίσθηση "Πω-πω τι μπορούν να σου κάνουν τα σκυλιά!".
Αλλά έτσι είναι δυστυχώς, όταν δεν έχουν είδηση μερικοί μπορούν να κατηγορήσουν και τον Θεό τον ίδιο.
Απαράδεκτοι οι συνάδελφοι.
Ο τίτλος που περιγράφει την είδηση προϊδεάζει τον αναγνώστη αρνητικά και δημιουργεί αυτή την αίσθηση "Πω-πω τι μπορούν να σου κάνουν τα σκυλιά!".
Αλλά έτσι είναι δυστυχώς, όταν δεν έχουν είδηση μερικοί μπορούν να κατηγορήσουν και τον Θεό τον ίδιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα.
19-04-07
14:59
Εγώ αντίθετα αυτό το κάνω όταν έχω είδησηΑλλά έτσι είναι δυστυχώς, όταν δεν έχουν είδηση μερικοί μπορούν να κατηγορήσουν και τον Θεό τον ίδιο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum