Ελπίδα, ψάχνει τον άνθρωπο της!

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Αρ.τσιπ 96800010051828
Την γλυκιά μας Ελπίδα την μαζέψαμε κάτω από ένα αυτοκίνητο. Δεν ξέρουμε πόσο ακόμα θα άντεχε στους δρόμους, μιας και δυστυχώς έχει χάσει και τα 2 της ματάκια.Η Ελπίδα είναι ένα τρυφερό πλάσμα περίπου 3,5 μηνών που σε κερδίζει αμέσως. Ίσως στο μέλλον χρειαστεί χειρουργείο για να κλείσουν τα ματάκια της, προς το παρόν όμως είναι μια χαρά. Θα δοθεί εννοείται μόνο για σπίτι και με προυπόθεση να στειρωθεί όταν γίνει 6 μηνών.Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο floisvoscats@gmail.com

541138_474385335935112_1187633501_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη μικρή Ελπίδα! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γλυκεια πονεμενη ψυχουλα μου εσυ. Ευχομαι συντομα να βρεις την οικογενεια που θα σε κανει να ξεχασεις, αυτα που περασες.

Καλή τύχη αγγελάκι!!

Ψυχούλα, εύχομαι να βρεθεί γρήγορα αυτός που θα την αγαπήσει κ θα τη φροντίσει για πάντα! :)

ψυχουλα μου!μακαρι να βρεις πολυυυυυυυυυυυ συντομα ενα ζεστο καλο σπιτακι!:)

Αγάπη μου γλυκιά, σου εύχομαι το καλύτερο & πολύ σύντομα!

531581_547083648665280_2088570332_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοριτσάκι μου γλυκό! Τα καλύτερα εύχομαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ ψυχή μου! Πόσο γλυκιά είναι, σαν να ευγνωμονεί αυτούς που την έσωσαν. Έχει ένα βλέμμα όλο εμπιστοσύνη κ καλοσύνη! Το σύμπαν της χρωστάει το καλύτερο σπιτάκι κ εύχομαι να το βρει σύντομα :)

πολυ ομορφη γατουλα!!! ειμαι σιγουρη πως θα βρει πολυ καλους γονεις :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back