Desdemona
Διάσημο μέλος
Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα.
25-02-08
12:32
Νομίζω ότι της λύσσας γίνεται ούτως ή άλλως ενδομυικά 
Γιατρέ;

Γιατρέ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα.
25-02-08
13:01
Της λυσσας μπορει να γινει και ενδομυϊκα τα εμβολια των γατιων που εχω εγω ολα εχουν ενδειξη μονο για υποδορια εγχυση, ειναι πιο απαλη στον μυ η αντιδραση μπορει να ειναι πιο γενικευμενη 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα.
25-02-08
13:15
Κοιταξα το αυτοκολητο του εμβολιου που ηταν κολημενο στο βιβλιαριο και ελεγε Δοσολογια: 1ml ενδομυικα η υποδορια. Οποτε πιστευω οτι ειμαστε ενταξει
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα.
25-02-08
19:28
ενταξει θα ειναι απλως στον μυ ποναει περισσοτερο 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum