ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
βιβλιαριο δυστυχως δεν εχω γιατι αυτη η κυρια δεν εμφνιζεται καθολου πια.Παντως το καλαθι μεταφορας θα το παρω αλλα πουλανε στο πετ σοπ της γειτονιας; Τεσπα μαλλον θα δανειστω της απο κατω.Κανει; Μας εχουν πει και κατι εμβολια για Ειτζ και γριπη των γατιων; Αυτα χρειαζονται;
τουλαχιστον ξερεις αν της ειχε κανει κανενα εμβολιο?λογικα της εκανε αφου την στειρωσε κιολας...λογικα θα πουλανε.πηγαινε ρωτα.μην παρεις ξενο καλαθι γιατι η αλλη γατουλα μπορει να κολλησει κατι απο τη δικια σου...καν'της πρωτα τα εμβολια τα βασικα και τα αλλα εμβολια μετα και αν... για ειτζ νομιζω δεν υπαρχει εμβολιο παρα μονο για λευχαιμια..εγω της δικιας μου δεν της τα εκανα ακομα.αλλα καποια στιγμη θα της τα κανω.αν και θεωρω οτι δεν χρειαζονται αν την εχεις μεσα στο σπιτι.παντως να ξερεις και να το πεις και στη μαμα σου οτι τα εμβολια τα κανεις για το ιδιο το γατι και οχι για εσας.δεν προκειται να κολλησετε τιποτα απο τη γατουλα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
ε κοιτα εμβολια οταν ηταν πολυ μικρο σιγουρα θα εκανε αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρη,ο γιατρος δε θα μπορει να το καταλαβει; αν ειναι επικινδυνο να μπουν στο ιδιο καλαθακι μηπως ξερεις ποσο περιπου κανουν αυτα; το πιο σιγουρο ειναι οτι θα την αφησουν εξω.Γι'αυτο θα πρεπει να κανουμε τα πιο βασικα για τα γατια που ερχονται σε επαφη με τη φυση.Και επισης πώς μπορω να καταλαβω την ηλικια της;τουλαχιστον ξερεις αν της ειχε κανει κανενα εμβολιο?λογικα της εκανε αφου την στειρωσε κιολας...λογικα θα πουλανε.πηγαινε ρωτα.μην παρεις ξενο καλαθι γιατι η αλλη γατουλα μπορει να κολλησει κατι απο τη δικια σου...καν'της πρωτα τα εμβολια τα βασικα και τα αλλα εμβολια μετα και αν... για ειτζ νομιζω δεν υπαρχει εμβολιο παρα μονο για λευχαιμια..εγω της δικιας μου δεν της τα εκανα ακομα.αλλα καποια στιγμη θα της τα κανω.αν και θεωρω οτι δεν χρειαζονται αν την εχεις μεσα στο σπιτι.παντως να ξερεις και να το πεις και στη μαμα σου οτι τα εμβολια τα κανεις για το ιδιο το γατι και οχι για εσας.δεν προκειται να κολλησετε τιποτα απο τη γατουλα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
ε κοιτα αυτο για τον καρκινο χρειαζεται..δεν εχει να κανει με το αν ειναι εξω η γατα..εγω εχω κανει το τριπλο και για το ειτζ..γιατι το δικο μου γατι ερχεται σε επαφη και με αλλα γατακια(ειμαι σε ισογειο)τουλαχιστον ξερεις αν της ειχε κανει κανενα εμβολιο?λογικα της εκανε αφου την στειρωσε κιολας...λογικα θα πουλανε.πηγαινε ρωτα.μην παρεις ξενο καλαθι γιατι η αλλη γατουλα μπορει να κολλησει κατι απο τη δικια σου...καν'της πρωτα τα εμβολια τα βασικα και τα αλλα εμβολια μετα και αν... για ειτζ νομιζω δεν υπαρχει εμβολιο παρα μονο για λευχαιμια..εγω της δικιας μου δεν της τα εκανα ακομα.αλλα καποια στιγμη θα της τα κανω.αν και θεωρω οτι δεν χρειαζονται αν την εχεις μεσα στο σπιτι.παντως να ξερεις και να το πεις και στη μαμα σου οτι τα εμβολια τα κανεις για το ιδιο το γατι και οχι για εσας.δεν προκειται να κολλησετε τιποτα απο τη γατουλα..
απλα δεν θυμαμαι αν γινεται μαζι της λευχαιμιασ..με του ειτζ!!!λες να το εχει κανει η γατα μου και να μην το θυμαμαι??

moukelis
Επιφανές μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Αποκλειεται να συμφωνησουν οι γονεις μου να κανουν τοσα εμβολια. Μηπως ομως πρεπει να κανουμε και επισκεψεις καθε μηνα?ε κοιτα αυτο για τον καρκινο χρειαζεται..δεν εχει να κανει με το αν ειναι εξω η γατα..εγω εχω κανει το τριπλο και για το ειτζ..γιατι το δικο μου γατι ερχεται σε επαφη και με αλλα γατακια(ειμαι σε ισογειο)
απλα δεν θυμαμαι αν γινεται μαζι της λευχαιμιασ..με του ειτζ!!!λες να το εχει κανει η γατα μου και να μην το θυμαμαι??![]()
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
εμενα μου ειπαν και για ειτζ και για γριπη των γατιων ή κατι τετοιοΡε παιδια,δεν υπαρχει εμβολιο για το aids απο οσο ξερω.Λευχαιμιας και λοιμωδους μονο.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε παιδια,δεν υπαρχει εμβολιο για το aids απο οσο ξερω.Λευχαιμιας και λοιμωδους μονο.

λες να μην ειναι για ετζ???????πλακα κανεις?ειναι εξακριβομενο??βασικα δεν λεγεται hiv οπως στους ανθρωπους αλλα καπως αλλιως.. αλλαζει το πρωτο γραμμα..to -h- δλδ...
τωρα με σκαλωσες δωρα!!!!πρεπει να δω τα χαρτια του γατιου!!αλλα εκει που ειναι..μπουχαχα!!θα προσπαθησω..
moukelis
Επιφανές μέλος
Οριστε ενα λινκ για μια συντομη ενημερωση:
https://www.peteducation.com/article.cfm?c=1&aid=213
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
α μπραβο το fiv εγω το ξερω ως το αντιστοιχο του ειτζ...και κυκλοφορησε το μαρτιο του 2002 αν δεν κανω λαθος..και ειναι για τους ρετριοιους,,αρα το ειτζ...ναι οτι δεν καλυπτει ισχυει νομιζω ειναι 76%προστασια αλλα αν δεν κανω λαθος σχεδον κανενα εμβολιο δεν παρεχει 100%προστασια..κατσε να ριξω και μια ματια στο link σου να δω!Εγω παντως δεν ξερω να υπαρχει...FIV ειναι η λευχαιμια της γατας,που ειναι παρομοια με το δικο μας aids,αλλα το εμβολιο δεν καλυπτει 100%.
Οριστε ενα λινκ για μια συντομη ενημερωση:
https://www.peteducation.com/article.cfm?c=1&aid=213
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
βρηκα και αυτη τη σελιδα σε ελλινηκα σχετικα με το fiv..
https://www.reptilesalonica.com/cats-aids.html
moukelis
Επιφανές μέλος
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν είναι έναν χρόνο έξω, δεν χιάζεσαι βιβλιάριο. Απλά της βγάζεις καινούριο.
Εμβόλιο για Ειτς δεν υπάρχει, το κολλάνε πολύ οι αδέσποτες που μαλώνουν μετάξι τους. Στην δικιά μου η γιατρός έκανε 1 εμβόλιο, γιατί είχε αντισώματα από μονή της.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
και επειδη ερχεται σε επαφη..ειναι καλο να το κανει..ξερεις μη το δαγκωσουν η οτιδηποτε..!!!τωρα..υπαρχει 1% να κανω λαθος αλλα ξερω σιγουρα οτι υπαρχει το εμβολιο...
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
και εγω ταιζω πολλα γατακια και ερχονται σε επαφη με το δικο μου..μπαινουν μεσα στο σπιτι αλλα δεν εχει κολησει κατι..οπωσ και να εχει ομως εγω το προσεχω του εχω λουρακι για ψειρες και τετοια και περνουμε χαπακι καθε τοσο για ολα τα προαναφερθησα...ταιζω 2 γατια στον παππου μου, ενα θηλυκο και ενα αρσενικο και εχουν ερθει σε επαφη με την μπιανκα.λες να κολλησε τιποτα?
εχω επικοινωνια με τον κτηνιατρο οποτε δεν ανησυχω!
κοιτα εκτος απο ζουζουνια που ειναι πιθανο να κολησει ..για κατι πιο σοβαρο μονο αν το δαγκωσουν το γατι σου η το χτυπησουν με τα νυχια...αλλιως..η με το να γλειφει το ενα το αλλο...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Σχετικά για τα εμβόλια, και τις αποπαρασιτώσεις που κάνουμε στις γατούλες μας, είτε είναι μόνο έξω, είτε μέσα-έξω, ή μόνο μέσα...
Τα κάνουμε για την ΔΙΚΗ τους υγεία και προστασία. ΕΜΕΙΣ δεν θα κολλήσουμε τίποτα είτε εμβολιαστούν είτε όχι... τα γατάκια όμως ναι.....
aretha
Περιβόητο μέλος
Δεν υπάρχει βρε παιδιά εμβόλιο για τον καρκίνοε κοιτα αυτο για τον καρκινο χρειαζεται..

Εμβόλιο για το aids των γάτων, το FIV δηλαδή, έχει βγει, αλλά προς το παρόν κυκλοφορεί μόνο στην Αμερική και έχει αμφίβολη αποτελεσματικότητα.Ρε παιδια,δεν υπαρχει εμβολιο για το aids απο οσο ξερω.Λευχαιμιας και λοιμωδους μονο.
FeLV είναι η λευχαιμία της γάτας (Feline Leukemia Virus) και FIV (Feline Immunodeficiency Virus) είναι το aids της γάτας. Και οι δύο ιοί είναι ρετροϊοί, και οι δύο εξασθενίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα του ζώου, κάνοντάς το ευάλωτο σε δευτερογενείς λοιμώξεις. Στην περίπτωση του FeLV υπάρχει αυξημένη πιθανότητα βλάβης του μυελού των οστών και επομένως της αιμοποιητικής ικανότητας, γι' αυτό λέγεται "λευχαιμία".FIV ειναι η λευχαιμια της γατας
moukelis
Επιφανές μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Α, δεν ξέρω Δώρα, τέτοιες χοντρές προσβολές μόνο με αίμα ξεπλένονται... Μα να μου θίξεις τον ρετροϊό; Θράσος! Θα σου στείλω τον Πορδίτσο, που είναι μοβόρικος, δια τα περαιτέρωΣυγνωμη Αλικη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- τριτητρι
- StrangeEmily
- Ασπα1
- Zoe TsbDc
- vasilismp
- Ρούλης και Μπία
- Χρήστος z750
- Boubou03
- Antilkmene
- dkat
- faceninaki
- Bindi
- tammy
- Nikos90
- AntzelaRu
- nasstazia
- kat-cats
- 3lbereth
- Claire Rentfield
- roccohooshie
- Γαταλί
- jiyongie
- Deutsch... Lover
- raccoon
- ApostolisR
- Alejandro che 7
- Roulita16248
- Σπυρακος (^^)
- Selina Kyle
- Τσαρλη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool