Εμβόλιο για τη λύσσα

Πάντως αν, εκτός από το μπαλκόνι, βγαίνει και στην ταράτσα τότε ίσως να πρέπει το ξανασκεφτείς για το εμβόλιο.
Η ταράτσα είναι πιο απομονωμένη, κι είναι πιο σκοτεινά τη νύχτα που δεν φωτίζεται από το εσωτερικό του σπιτιού, οπότε πιο εύκολο να πλησιάσει νυχτερίδα :hmm:

Οχι, ταράτσα δεν τον αφήνω επειδή υπάρχει πεύκο και άλλο ένα δενδρο που φτανει πάνω οπότε η απόδραση είναι εύκολη . Ομως για το μπαλκόνι σκέφτομαι όταν θα τον αφήνω να έχω πάντα αναμμένα τα φώτα έξω . Ξέρω ότι προτιμάει τη συσκότιση αλλά έτσι δεν θα αποθαρρύνονται οι νυχτερίδες???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω πως ναι, αλλά αν θέλεις να είσαι 100% σίγουρη, μπορείς να "οχυρώσεις" το μπαλκόνι με κάποιο πλέγμα. Έτσι θα ξενοιάσεις και από νυχτερίδες και από τον κίνδυνο να σου φύγει ο γατούλης και να τον ψάχνεις.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα και από εμένα!! :)

Ούτε και εγώ θα του έκανα το εμβόλιο... όπως και δεν τους το έχω κάνει!!
Σκέφτομαι ότι είναι βαρύ και δεν θέλω να τους επιβαρύνω!! Ούτως η άλλως η πιο μεγάλη αλητεία τους είναι να πάνε μέχρι τη διπλανή ταράτσα και πάλι πίσω!!

Βάλε περίφραξη στο μπαλκόνι... φτιάξε και 2 -3 παιχνιδάκια όποτε βγαίνει έξω να του τραβάνε την προσοχή και θα είσαι μια χαρά!!Στην τελική πιο πολύ θα φοβηθεί η νυχτεριδα να πλησιάσει από μόνη της ... πόσο μάλλον να υπάρξει και έδαφος για διαπληκτισμό!!! :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back