Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γίνεται να κάνω μόνος μου το εμβόλιο αγοράζοντας το; Απο όσο έχω δει μια γρήγορη στην ράχη τους το βάζουν, δεν μου φαίνεται να θέλει τρελό ταλέντο να κάνει ένα εμβόλιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
lilian
Δραστήριο μέλος
βιργ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μερικές επισημάνσεις μόνο,
Αφού γίνει η εξέταση αίματος και βγεί αρνητική, ναι μπορείς ενδεχόμενα να το κάνεις μόνος σου. Υπάρχει και σκέτο της λευχαιμίας και ΜΑΖΙ με το τετραπλό, δηλ το πενταπλό γάτας ζητάς, απο φαρμακείο ή απο Κτηνιατρείο. Τώρα να μπορέσεις να το κάνεις μόνος σου ή όχι, είναι κάτι που εσύ ξέρεις πόσο μπορείς. Μπορεί ναι, να φαίνεται τίποτα, αλλά δεν είναι πάντα τόσο εύκολο, και οι γάτες είναι απρόβλεπτες.

Εφόσον το κάνεις πρώτη φορά θα χρειαστεί επανάληψη σε 20 μέρες, οπότε θα έλεγα να πάρεις δυο σκέτο λευχαιμία. Και απο του χρόνου το κάνεις συνδυαστικά με τα άλλα, αλλά και πάλι, εξαρτάται απο το πρόγραμμα εμβολίων που κάνεις.

Για την περιτονίτιδα, πάλι θέλει εξετάσεις, το εμβόλιο δεν προστατεύει και αυτό σίγουρα, και όπως και της λευχαιμίας δεν ξέρουμε τί παρενέργειες μπορεί να έχει...

Εγώ το κάνω το 5πλο (οχι περιτονίτιδα) αλλά επειδή είναι βαρύ για κάθε χρόνο μου συνεστήθη να το κάνω χρόνο παρα χρόνο, και να αφήνω μια χρονιά κάνοντας μόνο το 4πλο. Μάλλον θα την ακολουθήσω την συμβουλή.

moukelis
Επιφανές μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω θα ελεγα να μην το κανεις μονος σου,ειναι πολυ βαρυ εμβολιο και δεν θα το ρισκαρα...καλα για την περιτονιτιδα δεν το συζητω,εγω σε μια μονο γατα μου το εχω κανει και με το ζορι τα καταφεραμε με τον κτηνιατρο και τη βοηθο του.

Γιατι τοσο πολυ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι γινεται με σταγονες απο τη μυτη.![]()

Τι σοι εμβολιο ειναι αυτο? 
Και δεν προστατευει 100%?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Oχι,δεν προστατευει 100% και μαλιστα ο ιος αυτος επιβιωνει που καιρο εκτος ξενιστη,ακομα κι αν εχει απολυμανθει ο χωρος.

Η κτηνιατρος ωστοσο μου ειπε, οτι για να νοσησει μια γατα πρεπει να ερθει σε επαφη με μεγαλες ποσοτητες του ιου. Το διαβασα και στο ιντερνετ καπου, οταν ειχα φερει την Μιλλενια και φοβομουν. Απαπα. Με σταγονες απο την μυτη και βραστα αυγα κατω απο την μασχαλη

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool