Εμείς πότε;

Καφεδακι

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • ειμαι μεσα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν μπορω

• ισως ποτε δεν ξερεις

• Total voters
    0
6 κατερινα στο σταθμο...:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα, πως πηγε η συναντηση? βγαλατε φωτογραφιες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα, πως πηγε η συναντηση? βγαλατε φωτογραφιες?

Πολυ ωραια πηγε! Κατσαμε αρκετη ωρα...Δυομιση με τρεις ωρες:) Πολυ ωραια ηταν. Ηρθαν ολες οι σιγουρες συν καποιες που δεν ηταν σιγουρες, συνολο ημασταν 9:) Η εκπληξη που σας ειχα πει ηταν μια βασιλοπιτα, υπαρχει και φωτο στη γκαλλερι;) :P . Εγω την ειχα φτιαξει, μονη μου, γευση σοκολατα. Γι αυτο σας ειχα βαλει και δημοσκοπηση και γι αυτο ειχε μονο κεικ ενω το θεμα ηταν για τα γλυκα:lol: :rolleyes: Κοψαμε και για την Μισελ, και το φλουρι το κερδισε η Κρισιντορ!:D :P

ναι η νιαου ειχε φτιαξει βασιλοπιτα!!:up: :up:

Πονηρούλα η Φένια! ;) Γι'αυτό μας ρώταγε τι γλυκό προτιμάμε! Πολύ ωραία η βασιλόπιτα ομολογουμένως. Στην επόμενη συνάντηση τι θα μας κάνεις Φένια μου? Ή μήπως να μας κάνει η Ελένη/Σαρδέλα το Devil Chocolate Cake που έμαθα ότι το κάνει πολύ καλά?:hmm: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Πονηρούλα η Φένια! ;) Γι'αυτό μας ρώταγε τι γλυκό προτιμάμε! Πολύ ωραία η βασιλόπιτα ομολογουμένως. Στην επόμενη συνάντηση τι θα μας κάνεις Φένια μου? Ή μήπως να μας κάνει η Ελένη/Σαρδέλα το Devil Chocolate Cake που έμαθα ότι το κάνει πολύ καλά?:hmm: :lol: :lol: :lol:

Αν καναμε και οι δύο;;;;:hmm: :lol:

Α!!! Και βασιλόπιτα στα 13!!!! Βρε Νιαου συγγνωμη, μου φαινεται εντυπωσιακα απιστευτο!!! Εχω αρχισει να πιστευω πραγματικα πως εισαι παιδι φαινόμενο. αλήθεια εχεις κανει ποτέ σου καμία μετρηση iq? Ειμαι περιεργη....
Ειδα τις φωτο, πολύ ωραιες! και η βασιλόπιτα απαιχτη! (Εγω ειμαι 28 κι ακομη δεν εχω φτιαξει παρα 4,5 φορες γλυκό στη ζωη μου)
Νιαου, δεν ερχεστε κορινθο να γραφτεις στο φροντιστηριο μας???? Ζωντανη διαφημιση θα αποτελεις!!!
Μενει κανεις κοντα Κεντρο που να εχει διαθεση για κανενα καφεδακι το Σαββατο μετα τις 11 το πρωι??? Θα ειμαι επανω και ο Γ θα εχει δουλεια, οποτε ελεγα μηπως το συνδιαζα. να γνωρισω κανενα ποσοστο σας.... Αν ναι ας μου πει και να το δουμε τις επομενες μερες...

αχ βρε Χριστινα,κριμα,για ενα σαββατοκυριακο διαφορα δεν προλαβες τη συναντηση:( εγω τουλαχιστον Σαββατο δεν ξερω ακομα αν θα ειμαι εδω,ισως παμε Ευβοια.

Α!!! Και βασιλόπιτα στα 13!!!! Βρε Νιαου συγγνωμη, μου φαινεται εντυπωσιακα απιστευτο!!! Εχω αρχισει να πιστευω πραγματικα πως εισαι παιδι φαινόμενο. αλήθεια εχεις κανει ποτέ σου καμία μετρηση iq? Ειμαι περιεργη....
Ειδα τις φωτο, πολύ ωραιες! και η βασιλόπιτα απαιχτη! (Εγω ειμαι 28 κι ακομη δεν εχω φτιαξει παρα 4,5 φορες γλυκό στη ζωη μου)
Νιαου, δεν ερχεστε κορινθο να γραφτεις στο φροντιστηριο μας???? Ζωντανη διαφημιση θα αποτελεις!!!
..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μενει κανεις κοντα Κεντρο που να εχει διαθεση για κανενα καφεδακι το Σαββατο μετα τις 11 το πρωι??? Θα ειμαι επανω και ο Γ θα εχει δουλεια, οποτε ελεγα μηπως το συνδιαζα. να γνωρισω κανενα ποσοστο σας.... Αν ναι ας μου πει και να το δουμε τις επομενες μερες...

Εγω μαλλον μπορω να ερθω:)
Που;;;:)

Νιαου μου εμεις ομόνοια μενουμε όποτε ανεβαινουμε οποτε τριγυρω εκει μπορω αλλά να μιλησουμε αυριο απόγευμα να το βεβαιωσουμε αν ειναι? Φανταζομαι μετα τις 11 το πρωι ειναι μια χαρα. Αν ειναι να ανταλλάξουμε τηλ αυριο να το κανονισουμε
:) :) :)
Καλα θα ειναι. Αλλά μη σου δημιουργησω κανενα προβλημα σπίτι σου, ε?
Και κανενας άλλος αν ειναι αθηνα και βαριεται, κερναω καφεδάκι
:) :)

παιδια κατι εγινε και δεν μπορω να χρησιμοποιησω την εντολη γρηγορη απαντηση ουτε τα smilies,τι εγινε ξαφνικα??

μου εχει τυχει και μενα δεν ξερω γιατι...βγες και ξαναμπες συνηθως σε μενα πιανει..

μου εχει τυχει και μενα δεν ξερω γιατι...βγες και ξαναμπες συνηθως σε μενα πιανει..

Ναι και σε μενα συμβαινει και οντως αυτο πιανει;)

Νιαου μου εμεις ομόνοια μενουμε όποτε ανεβαινουμε οποτε τριγυρω εκει μπορω αλλά να μιλησουμε αυριο απόγευμα να το βεβαιωσουμε αν ειναι? Φανταζομαι μετα τις 11 το πρωι ειναι μια χαρα. Αν ειναι να ανταλλάξουμε τηλ αυριο να το κανονισουμε
:) :) :)
Καλα θα ειναι. Αλλά μη σου δημιουργησω κανενα προβλημα σπίτι σου, ε?
Και κανενας άλλος αν ειναι αθηνα και βαριεται, κερναω καφεδάκι
:) :)

ΟΚ!;) Προβλημα δε θα δημιουργησεις σε καμια περιπτωση:) ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back