Εμείς πότε;

Καφεδακι

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • ειμαι μεσα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν μπορω

• ισως ποτε δεν ξερεις

• Total voters
    0
λοιπον κοριτσια, οι μερες για την συναντηση πλησιαζουν....εχουν μεινει μολις 5!!!:up: :up: :up: ειμαστε ολες οκ??? τελικα ποσες θα ειμαστε???
  1. sardela
  2. mariel
  3. anabou
  4. ladycat
  5. νιαου
  6. chrisidor
  7. κατερινα
  8. aspasiapef ?
  9. aiorasky
  10. purina ?
  11. aggeliki1 ?

ειναι σωστη η λιστα μου?? με το ερωτηματικο ειναι οι οχι σιγουρα ακομη..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω δυστιχως δε θα μπορω δεν εχει κλησει το τει:( και θα δηνω μαθημα την επομενη μερα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λοιπον κοριτσια, οι μερες για την συναντηση πλησιαζουν....εχουν μεινει μολις 5!!!:up: :up: :up: ειμαστε ολες οκ??? τελικα ποσες θα ειμαστε???
  1. sardela
  2. mariel
  3. anabou
  4. ladycat
  5. νιαου
  6. chrisidor
  7. κατερινα
  8. aspasiapef ?
  9. aiorasky
  10. purina ?
  11. aggeliki1 ?
ειναι σωστη η λιστα μου?? με το ερωτηματικο ειναι οι οχι σιγουρα ακομη..

Εγω θα ερθω...

Ολγα δεν θα ερθεις?Γιατι?:(

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ζηλευω!!
κοριτσια βγαλτε φωτογραφιουλες να δουμε! μακαρι να μπορουσα να 'ρθω κ εγω:(

Παιδάκια, θέλω πολύ να έρθω αλλά δεν ξέρω αν θα νιώθω καλά... Aν τα καταφέρω θα σας πω από κοντά... :happy: Mακάρι!
Πήρα ένα μήνυμα την Kυριακή απο κινητό που δεν αναγνώριζα, από σας πρεπει όμως να ήταν :redface: Ποιά ήταν καλέ;

Εγώ θα έρθω σίγουρα γιατί έχουμε κατάληψη! Όλγα μακάρι να τα καταφέρεις και εσύ!

παιδια αν ερθω αλλα αργησω λιγο,επειδη μενω μακρια πως θα σας βρω??μπορω να εχω καποιο τηλεφωνο σας,δεν ξερω και πολλα απο μοναστηρακι,μην πω οτι δεν ξερω τιποτα

Εγώ μάλλον δεν θα τα καταφέρω... :(

Hiouston we have problem!
Είναι τα γενέθλια της θείας μου το σάββατο και ήταν να μας κάνει τραπέζι τότε. Τελικά όμως δεν μπορεί μια φίλη της και θα το κάνει την κυριακή. Πρέπει να ανέβω να την βοηθήσω και με τα φαγητά οπότε δεν μπορώ.

Δεν μπορεί, δεν μπορεί κάποια στιγμή θα σας γνωρίσω από κοντά...

:( Παλι δε περασα κανενα απ τα 6 μαθηματα που χρωσταω στη πρωτη εξεταστικη.Βεβαια ενα δεν εχει βγει αλλα δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στο καθηγητη.Θα σκασω και ειχα διαβασει αρκετα καλα τη πρωτη εξεταστικη.:/: Μου ερχεται να βαλω τα κλαματα και δηνω το απογευμα στησ 4 παλι.:cry: ευχυθειται μου καλη τυχη!

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!! :up: :up: :up:

βρε anabou αυτή η θεία όλο μας τα χαλάει. :P
όλγα και χουζούρη μακάρι να μπορέσετε!
purina καλή επιτυχία!!!!!!

Καλή επιτυχία purina!!!:up:

κριμα βρε κοριτσια...:/:

purina,καλη επιτυχια!!μη στεναχωριεσαι!

Αγγελικη,μπορω να σου δωσω εγω το τηλ.μου και μας παιρνεις οταν μπορεις να σου πουμε που ειμαστε;)

Και εγω ξεκιναω εξεταστικη την Δευτερα, αλλα θα ερθω!:)
Το πολυ πολυ να μην περασω το μαθημα!
purina, στα χναρια σου βαδιζω, θα με κυνηγανε σε ολα τα ετη τα μαθηματα που δεν θα περασω τωρα(δηλαδη ολα!!!).:mad:
Καλη τυχη!!!:up:

Αγγελικη,μπορω να σου δωσω εγω το τηλ.μου και μας παιρνεις οταν μπορεις να σου πουμε που ειμαστε;)

Κι εγω, κι εγω θελω!!!:( :) :P

Κορίτσια θέλω αισιοδοξία! Καλή τύχη σε όσες δίνετε μαθήματα. Εμένα η σχολή είναι κλειστή! Άγνωστο πότε θα ανοίξει!

1. sardela
  2. mariel
  3. anabou
  4. ladycat
  5. νιαου
  6. chrisidor
  7. κατερινα
  8. aspasiapef
  9. aiorasky
  10. purina
  11. aggeliki1
  12. Ολγα Veggie
  13. mimikaki
Τα πρασινα: σιγουρο.:D Τα μοβ: οχι σιγουρο.:/: Τα κοκκινα : δεν ερχονται.:(

Eνταξει;:) :P

1. sardela
  2. mariel
  3. anabou
  4. ladycat
  5. νιαου
  6. chrisidor
  7. κατερινα
  8. aspasiapef
  9. aiorasky
  10. purina
  11. aggeliki1
  12. Ολγα Veggie
Παιδια ξεχασα να σας πω. Τα πρασινα: σιγουρο.:D Τα μοβ: οχι σιγουρο.:/: Τα κοκκινα : δεν ερχονται.:(

ξεχασες εμενα νιαου! ειμαι στην πρασινη κατηγορια...:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back