chr1st1na1
Νεοφερμένο μέλος
και κατι αλλο που παρατηρησα πιστευω ασχετο με αυτο το περιστατικο ειναι οτι ενω εχει μαυρη πλατη και ασπρη κοιλιτσα τελευταια βγαζει και ασπρες τριχες σττη πλατη..συμβαινει αυτο? θα το παω στον κτηνιατρο αλλα μπορω μονο αργα το απογευμα και θα πεθανω απο την αγωνια μεχρι τοτε! σας παρακαλω βοηθεια γιατι ειμαι για πρωτη φορα γατομαμα και θα με ανακουφισετε μεχρι να παω! ευχαριστω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Παρόλο που δεν είμαι έμπειρη με μωρά, νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μέχρι το απόγευμα που θα το πας στον γιατρό. Μήπως το πείραξε το γάλα και θέλει πια στέρεα τροφή πιο πολύ;
Όσον αφορά τις άσπρες τρίχες δεν είναι τίποτα, απλώς μεγαλώνει και αλλάζουν τα χρώματα του.
Καλή τύχη στο μικρό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ειναι αρκετα μεγαλο για να τρωει κονσερβουλα ή μουλιασμενες κροκετες.Ισως εχει παρασιτα...Φαινεται νωθρο;Γενικα ειναι ζεστο;Μηπως εχει πυρετο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chr1st1na1
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
chr1st1na1
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

chr1st1na1
Νεοφερμένο μέλος

ευτυχως ολα καλα! ελπιζω να μην εμφανιστει τιποτα αλλο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Ιφιγένεια14361
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα σε όλους,
Έχω τρία γατάκια, δύο νεαρά 2 ετών Περσικό και Βιρμανίας, και μια γατούλα Περσική 16 ετών τη Μόνικα που από χτες χωρίς να έχει φάει, κάνει εμετό διάφανο σαν αφρό (σαν σάλια) ανά διαστήματα, μόνο και μόνο αφού πιει νερό, καθώς και διάρροια. Κατά τα άλλα δεν είχε κακή διάθεση, γουργούριζε κλπ, έως σήμερα το πρωί που ήταν όσο να πεις πεσμένη... Έχω ραντεβού στο κτηνιατρείο το απόγευμα, αλλά στενοχωριέμαι πολύ γιατί η Μόνικα είναι ηλικιωμένη και πολύ αδύνατη γατούλα. Πριν από δύο εβδομάδες είχε κάνει εξετάσεις αίματος / βιοχημικές και ήταν όλα εξαιρετικά. Λίγο χαμηλή κρεατινίνη και ο γιατρός της έδωσε κάποια ειδική τροφή "royal canin feline". Ώσπου να την πάω το απόγευμα θα σκάσω από την έννοια, ξέρει κάτι κανείς γι'αυτόν τον εμετό??
Ουφ..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλησπερα!
Μηπως προσπαθει να βγαλει τριχομπαλα;Προς το παρον μπορειτε να της βαλετε ενα παγακι στο νερο της,θα την ανακουφισει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ο δικος μου ειχε παθει κατι παρομοιο πριν 3 μηνες και του εβαλαν ορο και του εκαναν αντιεμετικη ενεση και μεσα σε λιγη ωρα ειχε συνελθει. Δεν ξερω αν ειναι ιδια ή παρομοια περιπτωση επειδη ο δικος μου ειναι μικρος (2 ετων) και επειδη ο κτηνιατρος μου ειχε πει οτι η διαρροια και ο εμετος ειναι συμπτωματα για παρα πολλες ασθενειες. Στην περιπτωση μου δεν ξερουμε σιγουρα απο τι προηλθε, αλλα υποπτευομαστε οτι η κυρια αιτια ηταν η τριχομπαλα επειδη λιγο αργοτερα εβγαλε μια υπερβολικα μεγαλη τριχομπαλα. Αν εχετε ιστορικο με τριχομπαλες, ισως να προκειται για τριχομπαλα που εχει κολλησει στο εντερο της και ζητηστε να βγουν ακτινες αν δεν σας το προτεινει ο γιατρος σας. Περαστικα σας και ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιφιγένεια14361
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Μακαρι να τη δει κι ο γιατρος και να σου πει οτι δεν ειναι τιποτα...περαστικα της.
marinakifu
Νεοφερμένο μέλος
Εδώ και τρεις μέρες το γατάκι μου δεν είχε και πολύ όρεξη ως συνήθως, ούτε για σκανταλιές ούτε για φαγητό. Περίπου τρεις μήνες τρώει την friskies για μικρά γατάκια μικρότερα του ενός έτους και που και που του δίνω πατέ σολομού ή κουνελιού, το οποίο τρώει με πολύ ευχαρίστηση. Επειδή δεν έτρωγε λοιπόν την ξηρή τροφή από προχθές, σκέφτηκα πως τη βαρέθηκε και για αλλαγή του έδωσα χθες να γλύψει τόνο και λαδάκι απ' αυτόν που είχε μείνει απ'την κονσέρβα και πατέ σολομού και σήμερα το πρωί πατέ σολομού. Όμως το μεσημέρι έκανε διάρροια και εμετό δύο φορές. Νερό πίνει κανονικά και η διάθεσή του τώρα έχει φτιάξει κατά πολύ. Επίσης έφαγε και λίγο απ την ξηρή τροφή τώρα. Να ανησυχήσω; Από βδομάδα θα τον πάω στον κτηνίατρο για το εμβόλιο. Να περιμένω μέχρι τότε ή να τον πάω νωρίτερα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πόσο μηνών γατάκι είναι?
Αν ξανακάνει εμετό καλό θα ήταν να πάτε στον γιατρό νωρίτερα.
Καμοιά φορά τρώνε πολύ και λαίμαργα και μετά το κάνουν εμετό. Αν όμως αυτό συνεχιστεί είναι ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elmeow
Νεοφερμένο μέλος
Aν συνεχίσουν ο εμετός κ η διάρροια φυσικά να πάτε στον γιατρό..αν συνέρχεται σιγά σιγά βράστε του λίγο κοτοπουλάκι σκέτο κ δώστε i/d της hill's που είναι για διάρροια και εμετό..
Τόνο του δώσατε από αυτόν που τρώμε εμείς με λάδι..?Απαγορεύεται!
Και η friskies πάντως δεν είναι καθόλου καλή τροφή..
marinakifu
Νεοφερμένο μέλος
Ελένη, γιατί δεν είναι καλή τροφή η friskies; Ο κτηνίατρος δεν μου έχει πει κάτι. Ποια μου προτείνετε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ειναι γνωστο οτι οι τροφες των σ/μαρκετ ειναι οι χειροτερες.Περιεχουν πολλα συντηρητικα και βελτιωτικα γευσης(χημικα)..για αυτο και συνηθως τους αρεσουν ιδιαιτερα,εχουν grains,προερχονται απο τα χειροτερα μερη του ζωου..,και βασικα εχουν και ελαχιστη πρωτεινη(οχι απο κρεας δηλαδη).Σαφεστατα και οι καλυτερες ειναι οι κτηνιατρικες,orizen ,acana,royal canin ,hills κλπ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool