marinakifu
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Θα πάω αύριο κιόλας να πάρω καινούρια για τον μικρό της φωτογραφίας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Θα πάω αύριο κιόλας να πάρω καινούρια για τον μικρό της φωτογραφίας.![]()
Να το χαιρεσαι...ειναι πολυ κουκλι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τρομερή φάτσα!
Μου φαίνεται αρκετά λαίμαργη!

Να είστε καλά και οι λιχουδιές με ρέγουλα

deb0rahh
Νεοφερμένο μέλος
...Πειράζει πολύ λέτε?Μήπως να της ξαναδώσω?Δεν ξέρω
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Χμ..ουτε και εγω ξερω...απλα σιγουρεψου οτι θα παρει ολοκληρη την επομενη δοση.Ρε γμτ..σε σιροπι ειναι δυσκολο να το δωσεις.Χαπακι..ή παστα ειναι πιο ευκολο..
τεσπα...πολλα περαστικα σας.

deb0rahh
Νεοφερμένο μέλος
!Την επόμενη φορά θα μαι πιο προσεκτική όταν της το δίνω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos PsyVii
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας. Δεν ειχα ποτε ξανα γατακι και πριν 4 μερεσ βρηκα σε ενα μαγαζι με ζωα εναν πανεμορφο λευκο γατακο θυμιζει λιγο σιαμέζα αλλα δεν ειναι καθαροαιμμος. Η κυρια που μου τον πούλησε μου ειπε πωσ ειναι 4 εβδομάδων και τον ειχε χωριστά με τα υπόλοιπα γατάκια γιατι του έτρωγαν το φαγητό του. Τον τάιζε αγελαδινό γάλα και κροκέτεσ. ¨ετσι συνέχισα και εγώ. ΤΗν δεύτερη μέρα του έδωσα ενα στεγνό μπουτάκι κοτόπουλο που είχα ψήσει στον φούρνο και φάνηκε να του αρέσει πολύ. Η κυρίαΜου είπε πωσ του έιχε χωρηγήσει 1cm benmith για τα σκουλήκια στο στομάχι και σκόνη Βolfo τησ bayer για αποπαρασήτωση. Ο γατος ξυνόταν και για αυτό τον λόγο πηγα σε ενα κτηνιατρειο εδω κοντα να ρωτησω τι να κανω. Μου έδωσε αμπούλα τησ frontline την οποία έβαλα εχθεσ στον γάτο αλλα φαίνεται ακόμα να ξύνετε. Ακόμα μου είπε να του δώσω Panacure Pet pasta μια γραμμη γιατι εκείνοσ δεν εμπιστευόταν το benmith. Ο γατοσ μεχρι τοτε είχε ενεργηθεί αρκετέσ φορέσ και τα κακά του ήταν μαλακά κ μια δυο φορέσ σε μικρή ποσότητα είχε διάρροια. Του έδωσα το Panacure και σχεδόν αμέσως άρχησε να κάνει εμετούς και έγαλε μερικά απο τα κομμάτια του κοτόπουλου(είχαν μεσολαβήσει τουλάχιστον 12 ωρεσ απο όταν το είχε φάει). Τον ήγα πάλιθ στον γιατρό και αφού τον εξέτασε μ είπε να τον ταίζω ρύζι νερόβραστο με κοτόπουλο νερόβραστο για τρείς μέρεσ να του δίνω πρώι και βράδυ: Panacure μια γραμμή, Peptonorm 0.5ml, και ενα ρόζ συρόπι πιχτό 0.3ml που μ είπε πωσ είναι για τους εμετούσ και μ το έδωσε σε ενα μικρό μπουκλάκι και δεν ξέρω το όνομα . Ο γάτοσ σήμερα έκανε πάλι διάρροια κίτρινη αλλα όχι τόσο αραιή, σαν να ήταν κάπωσ σφιχτά. τα φαρμακαα τα πήρε αλλα μολισ τουεδωσα panacure έκανε εμετό. Εχθέσ έφαγε ρύζι με κοτοπουλο και φάνηκε να του αρέσει. Επίσησ του έδωσα κάμποσο νερό με σύριγγα. Το γατάκι ειναι 350 γραμμαρια. Συγγνλωμη για το τεράστιο post απλά ειλικρινα χρειάζομαι την βοήθεοια σασ. ΤΙ να κανω?? μου φαίνεται βαριά η θεραπεία, Μου είπε να την συτνεχίσω για δεκα μέρεσ. Σήμερα επειδή παρατηρησα πωσ εκανε εμετο με το Panacure δεν του το ξαναεδωσα και δεν ξαναεκανε εμετο. Επίσησ δεν εχει κάνει διάροια απο το πρωι ομωσ δεν ειχε ιδιαιτερη ορεξη να φαει. ΤΟν ειδα να πίνει αρκετό νερο. Πριν λιγο ανακάτεψα με το κοτοπουλο κ το ρύζι κονσέρβα για γατάκια και φάνηκε να του τραβάει το ενδιαφερον εφαγε μερικέσ μπουκιές και ξαναπήγε στο καλάθι του για ύπνο. Φαινεται πολυ αδύναμος και αν και τον βλεπω να θέλει να φλάει φαίνεται σαν να μην μπορεί. Δείχνει ζαλισμενος και μερικεσ φορεσ τον παίρνει το βάροσ του στο πλάι. Βοηθήστε με παρακαλώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimiandr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Nikos PsyVii
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι 4 εβδομαδων το γατακι. Σημερα φαινεται ολιγον πιο ενεργητικοσ κανει προσπαθειεσ να φαει απο το μπολ του αλα ειναι σαν να γλυφει σαν να μην μασουλαει το φαι. Δεν τον νιωθω τοσο ζεστο κ ζαλισμενο. Γαλα δεν τ δινω πλεον τ δινω νεροβραστο ρυζι με κοτοπουλο το οποιο ανακατευω ε λιγη απο κονσερβα για γατακια.αινεται να του τρβαει πιο πολυ ετσι την προσοχη. τ Εδωσα το ροζ σιροπι τςρα κ εκανε εναν πολυ μικρο εμετο λεσ κ ηταν καθαρα για να το βγαλει...
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Θα σου προτεινα και εγω, δευτερο κτηνιατρο και μαλιστα το συντομωτερο δυνατον. Σε τοσο μικρη ηλικια, δεν εχεις μεγαλα περιθωρια χρονου και αν η αγωγη που ακολουθει ειναι λαθος......Ευχομαι να καλυτερεψει γρηγορα και γραψε μας νεα, οταν εχεις.
σημερα απο τις 7 το πρωι η γατουλα μου (3 χρονων) για πρωτη φορα εχει εντονη διαροια (καθε τεταρτο περιπου) και εχει κανει 2 φορες εμετο.. επισης παρατηρησα πως σερνει τον πισινο της στο πατωμα! πως μπορω να τη βοηθησω περαν του οτι της απομακρυνα τροφη και νερο???
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Να την πας το συντομωτερο δυνατον στον κτηνιατρο. Δεν μπορει να συνεχισει ετσι το γατι και κανε γρηγορα.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Θεωρώ ότι θα πρέπει να το πας σε κάποιον κτηνίατρο άμεσα ώστε να δείτε τι συμβαίνει με το μικρό.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Από την στιγμή που βρίσκεται στα χέρια κτηνιάτρου όλα θα πανε καλά!
Περαστικά σας
SIFU
Νεοφερμένο μέλος
Έχω ενα γατακι 25 ημερών που βρήκα στον δρόμο και το μάζεψα και ευτυχώς ειναι υγιέστατο. Πίνει κανονικα το γάλα του και εχει όρεξη για πολύ παιχνίδι. Ο κτηνίατρος μας είπε να του δώσουμε αντίπαρασιτικο για τα παράσιτα στην κοιλιά του. Αρχικά δεν έδειξε κάποια συμπτώματα, την επόμενη όμως μερα(σήμερα) έκανε 4 φορές εμμετο. Διαρροια δεν εχει κάνει μεχρι τώρα. Σας παρακαλω βοηθήστε με γιατί είμαι πολύ αγχωμένος ! Επίσης δεν πίνει γάλα καθόλου και ειναι ακεφο.
Μήπως πρέπει να σταματήσω να του δίνω φάρμακο ?
Η βοήθεια σας θα ειναι πολύτιμη,
Ευχαριστω πολύ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna 21
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα,
Έχω ενα γατακι 25 ημερών που βρήκα στον δρόμο και το μάζεψα και ευτυχώς ειναι υγιέστατο. Πίνει κανονικα το γάλα του και εχει όρεξη για πολύ παιχνίδι. Ο κτηνίατρος μας είπε να του δώσουμε αντίπαρασιτικο για τα παράσιτα στην κοιλιά του. Αρχικά δεν έδειξε κάποια συμπτώματα, την επόμενη όμως μερα(σήμερα) έκανε 4 φορές εμμετο. Διαρροια δεν εχει κάνει μεχρι τώρα. Σας παρακαλω βοηθήστε με γιατί είμαι πολύ αγχωμένος ! Επίσης δεν πίνει γάλα καθόλου και ειναι ακεφο.
Μήπως πρέπει να σταματήσω να του δίνω φάρμακο ?
Η βοήθεια σας θα ειναι πολύτιμη,
Ευχαριστω πολύ!
καταρχην κοψτου το γαλα εκτος αν του δινεις ειδικο για γατες. το αγελαδινο γαλα πειραζει τις περισσοτερες γατες και εν πασει περιπτωσει δεν το χρειαζονται. κονσερβα ή κροκετα για την ηλικια του παρε καλυτερα.
θελει πολλη προσοχη με τις αποπαρασιτωσεις σε τετοια ηλικια. σας ειπε συγκ αποπαρασιτικο και συγκ ποσοτητα δεδομενης της ηλικιας του?
εφοσον ειναι ακεφο και εκανε 4 φορες εμετο εγω θα ελεγα να το δει κατευθειαν κτηνιατρος. δεν ειναι καλα σημαδια και μπορει να εχει οτιδηποτε. δεν γνωριζω αν ο εμετος ειναι συνηθισμενος σε φαση αποπαρασιτωσης (οπως ειναι πχ τα μαλακα κοπρανα) αλλα σε συνδυασμο με το οτι ειναι ακεφο πρεπει να σε προβληματισει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool