SIFU
Νεοφερμένο μέλος
Ο SIFU αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 63 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
01-07-13
13:56
Του έχουμε πάρει και κροκετες και του δίνουμε ειδικό γαλατακι.
Πάντως σήμερα ειναι καλύτερα (δεν εχει κάνει καθόλου εμμετους)
Βέβαια το γαλατακι του δεν το πίνει με τόση όρεξη όπως παλιότερα και πίνει επίσης λιγότερο.
Θα φροντίσω να το δει το συντομότερο ένας κτηνίατρος,
Ευχαριστω πολύ για την βοήθεια !
Πάντως σήμερα ειναι καλύτερα (δεν εχει κάνει καθόλου εμμετους)
Βέβαια το γαλατακι του δεν το πίνει με τόση όρεξη όπως παλιότερα και πίνει επίσης λιγότερο.
Θα φροντίσω να το δει το συντομότερο ένας κτηνίατρος,
Ευχαριστω πολύ για την βοήθεια !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Korkofilaki
Νεοφερμένο μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
12-02-14
21:53
Εμετός και διάρροια
Καλησπερα, θα ηθελα καποιες γνωμες σχετικα με ενα προβλημα.
Στη γειτονια μας εχουμε πολλες γατουλες που τριγυρνανε και τις ταιζουμε κι εμεις και οι γειτονες. Οι περισσοτερες τρομαζουν αλλα δυο που ειναι ημερες και χαδιαρες ερχονται στο παραθυρο και νιαουριζουν και τις αφηνουμε και μπαινοβγαινουν σπιτι μας για να φανε η να κοιμηθουν (δε μπορουμε να τις υιοθετησουμε γιατι εχουμε δυο σκυλιτσες και η μια μισει τις γατες και γενικα τα μικρα ζωακια).
Το προβλημα προεκυψε με τη μια απο αυτες, εναν αρσενικο γατουλη που πρεπει να ειναι σχετικα μικρουλης. Χθες ηταν μια χαρα και σημερα δεν εμφανιστηκε οπως συνηθιζε το πρωι, αλλα τον βρηκε η μανα μου να καθεται στην πορτα μας κατα το απογευμα. Τον εφερε μεσα και αυτος πηγε και ηπιε νερακι αλλα μετα καποια στιγμη εκανε λιγο εμετο στο πατωμα, με εντονο κιτρινο χρωμα. Μετα πηγε και κουρνιασε σε ενα χαλακι και κοιμηθηκε καμποσο (γενικα ηταν ακεφος) και οταν ξυπνησε μπηκε στο μπανιο και εκανε διαρροια. Μετα ξαναπηγε και ηπιε νερο.
Ξερει κανεις τι μπορει να εχει κι αν ειναι σοβαρο η αν μπορω να του δωσω κατι να βοηθησει; Ειπα στους δικους μου να τον παω στον κτηνιατρο αλλα μου λενε να μην τρεχω με το παραμικρο και οτι τα παθαινουν αυτα οι γατες και τον εβγαλαν εξω για να μη λερωσει κι αλλο το σπιτι. Εγω παλι ανησυχω περισσοτερο γιατι ο γατουλης εκανε παρεα με εναν αλλο μικρουλη εξω, και τον ειχα δει πριν καμια βδομαδα να κανει εμετο αλλα δεν εδωσα σημασια, ομως τωρα δεν τον βλεπω να κυκλοφορει εξω και φοβαμαι μηπως κολλησε τιποτα τον γατουλη που ερχεται σπιτι μας.
Καλησπερα, θα ηθελα καποιες γνωμες σχετικα με ενα προβλημα.
Στη γειτονια μας εχουμε πολλες γατουλες που τριγυρνανε και τις ταιζουμε κι εμεις και οι γειτονες. Οι περισσοτερες τρομαζουν αλλα δυο που ειναι ημερες και χαδιαρες ερχονται στο παραθυρο και νιαουριζουν και τις αφηνουμε και μπαινοβγαινουν σπιτι μας για να φανε η να κοιμηθουν (δε μπορουμε να τις υιοθετησουμε γιατι εχουμε δυο σκυλιτσες και η μια μισει τις γατες και γενικα τα μικρα ζωακια).
Το προβλημα προεκυψε με τη μια απο αυτες, εναν αρσενικο γατουλη που πρεπει να ειναι σχετικα μικρουλης. Χθες ηταν μια χαρα και σημερα δεν εμφανιστηκε οπως συνηθιζε το πρωι, αλλα τον βρηκε η μανα μου να καθεται στην πορτα μας κατα το απογευμα. Τον εφερε μεσα και αυτος πηγε και ηπιε νερακι αλλα μετα καποια στιγμη εκανε λιγο εμετο στο πατωμα, με εντονο κιτρινο χρωμα. Μετα πηγε και κουρνιασε σε ενα χαλακι και κοιμηθηκε καμποσο (γενικα ηταν ακεφος) και οταν ξυπνησε μπηκε στο μπανιο και εκανε διαρροια. Μετα ξαναπηγε και ηπιε νερο.
Ξερει κανεις τι μπορει να εχει κι αν ειναι σοβαρο η αν μπορω να του δωσω κατι να βοηθησει; Ειπα στους δικους μου να τον παω στον κτηνιατρο αλλα μου λενε να μην τρεχω με το παραμικρο και οτι τα παθαινουν αυτα οι γατες και τον εβγαλαν εξω για να μη λερωσει κι αλλο το σπιτι. Εγω παλι ανησυχω περισσοτερο γιατι ο γατουλης εκανε παρεα με εναν αλλο μικρουλη εξω, και τον ειχα δει πριν καμια βδομαδα να κανει εμετο αλλα δεν εδωσα σημασια, ομως τωρα δεν τον βλεπω να κυκλοφορει εξω και φοβαμαι μηπως κολλησε τιποτα τον γατουλη που ερχεται σπιτι μας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
12-02-14
22:36
Θα πρότεινα να δοκιμάσεις να τον ταΐσεις για δύο μέρες αποκλειστικά βραστό κοτόπουλο και ρύζι. Αν μπορείς κράτα τον μάλιστα στο σπίτι σας για να τον παρακολουθείς και να μην τον ταΐσει κάποιος γείτονας. Αν επανέλθει σημαίνει κατά πάσα πιθανότητα πως είναι από κάτι που έφαγε και τον πείραξε. Σε άλλη περίπτωση θα πρέπει να απευθυνθείς σε κτηνίατρο. Η διάρροια μπορεί να οφείλεται και σε παράσιτα, τους κάνετε ποτέ αποπαρασίτωση; Το πιο σωστό φυσικά είναι να τον δει ένας γιατρός. Στη χειρότερη κάλεσε έναν να σου πει τη γνώμη του. Πολλά περαστικά σας εύχομαι! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nasia2009
Νεοφερμένο μέλος
Η nasia2009 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
16-10-14
22:43
Ο γατούλης μου έχει διάρροια και κάνει εμετό 2 μέρες τώρα, λογικά έχει γαστρεντερίτιδα τι να κάνω;
Δεν μπορώ να τον βλέπω έτσι χάλια, πεινάει, αλλά ό,τι τρώει το ξερνάει...
Δεν μπορώ να τον βλέπω έτσι χάλια, πεινάει, αλλά ό,τι τρώει το ξερνάει...

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
16-10-14
23:52
Ο κτηνίατρός σας τι λέει?
Εκείνος διέγνωσε τη γαστρεντερίτιδα ή το υποθέτεις?
Το οτι έχει όρεξη και τρώει είναι σημάδι καλό οτι δεν είναι κάτι σοβαρό. Θα σου συνιστούσα να επικοινωνήσεις το συντομότερο με το γιατρό να σου πει τι μπορείς να κάνεις, ώστε να το βοηθήσει με κάποια αγωγή που θα ακολουθήσετε για τη διάρροια και τον εμετό (εξ αιτίας του οποίου ,εκτός των άλλων, κινδυνεύει και με αφυδάτωση)
Εύχομαι περαστικά του και γρήγορα
Εκείνος διέγνωσε τη γαστρεντερίτιδα ή το υποθέτεις? Το οτι έχει όρεξη και τρώει είναι σημάδι καλό οτι δεν είναι κάτι σοβαρό. Θα σου συνιστούσα να επικοινωνήσεις το συντομότερο με το γιατρό να σου πει τι μπορείς να κάνεις, ώστε να το βοηθήσει με κάποια αγωγή που θα ακολουθήσετε για τη διάρροια και τον εμετό (εξ αιτίας του οποίου ,εκτός των άλλων, κινδυνεύει και με αφυδάτωση)

Εύχομαι περαστικά του και γρήγορα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki