Εμετός!

:clapup:Μπράβο το μωρό! "Σιδερένιος"από δω και πέρα!:flowers:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπέροχα νέα! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμετοί

Καλησπέρα και καλη χρονιά σε όλους. Είμαι νεο μέλος αυτού του πολυ ενδιαφέροντος forum. Έχω μια γάτα, την Κική, η οποία είναι 11 ετών και γενικά υγιέστατη. Τους τελευταίους 2 μήνες όμως κάνει εμετούς (περίπου 2 την εβδομάδα) ενώ κατά τα αλλα ειναι καλά. Δηλαδή και παιζει και τρωει. Την πήγα στον κτηνιατρο που την παρακολουθεί, έγιναν εξετάσεις αίματος και ακτινογραφίες και όλα ήταν φυσιολογικά. Παρ´ όλα αυτά οι εμετοί συνεχίζονται. Εγινε και υπέρηχος και ήταν και αυτός φυσιολογικός. Αν ειναι όλα φυσιολογικά τότε γιατί κάνει εμετούς; Δεν ξέρω τι να κάνω και θα το εκτιμούσα αν μπορούσατε να μου δώσετε κάποια συμβουλή. Ευχαριστω πολυ.

Απάντηση: Εμετοί

΄Ισως οι εμμετοί να προέρχονται από τριχόμπαλλες. Ο κτηνίατρος σας τι λέει γι' αυτό; Της δίνετε κάτι για να την διευκολύνει να βγάζει τις τρίχες που καταπίνει;
Στην ηλικία της είναι άκρως απαραίτητο.

Καλωσήρθες στη συντροφιά μας Feline και Καλή Χρονιά!:flowers:
Όπως είπε και η Βάσω (Claire Rentfield) μας πριν, η νούμερο ένα αιτία γι αυτό (και εφ'όσον δεν συντρέχουν άλλα οργανικά προβλήματα) είναι η τριχόμπαλες που έχει στο εντερικό της σύστημα και προσπαθεί να τις αποβάλλει μέσω του εμετού. Υπάρχουν ειδικές "παστούλες" σε σωληνάριο που μπορείς να προμηθευτείς από κτηνιατρεία ή από πετ σοπς, όπως λ.χ. η Defurr-Um Plus και που μπορείς να τις δίνεις προληπτικά 1 φορά την εβδομάδα στη συνιστώμενη για την ηλικία της δόση (συνήθως 1/4 κουτ.γλυκού αρκεί) και θα δεις μεγάλη βελτίωση. Τη συγκεκριμένη χρησιμοποιώ κι εγώ στη δική μου που έχει το ίδιο πρόβλημα, ιδιαίτερα την εποχή που χάνει το τρίχωμά της (άνοιξη και καλοκαίρι) κι έχει βοηθήσει πολύ.
Άλλη αιτία ενδέχεται να είναι η δυσανεξία σε κάποιο είδος τροφής, αυτό βέβαια θέλει αρκετό ψάξιμο:hmm:
Με το καλό να δεις βελτίωση σύντομα και θα χαρούμε πολύ να μαθαίνουμε συχνά και καλά νέα από την Κική, ανοίγοντας όποτε θέλεις ένα δικό της θέμα που μπορείς να γράφεις ό,τι την αφορά και να βάζεις φωτογραφίες της, στον ειδικό χώρο που έχουμε για να γράφουμε για τα γατούνια μας εδώ :)

Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας. Οντως της δίνω πάστα για τις τριχόμπαλες αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έκανε ποτέ στη ζωή της εμετούς οπότε μου φαίνεται περίεργο οτι ξεκίνησε ξαφνικά σε αυτή την ηλικία να κάνει τόσους εμετούς απο τριχόμπαλες. Σκέφτομαι σοβαρά να πάρω και δεύτερη γνώμη για δω τι μπορεί να είναι. Ηδη ψάχνω για καλό κτηνιατρο που θα μπορούσα να επισκεφθώ στην ευρύτερη περιοχή του Χαλανδρίου. Αν έχετε προτάσεις πολυ ευχαρίστως δεκτές. Επίσης παρατηρώ οτι σαν να πίνει περισσότερο νερό... Τι να πω... Ευχαριστώ και πάλι!

Γειά σας και καλή Χρονιά,
Είμαι από Κύπρο και πριν 3 μήνες βρήκα ένα νεογέννητο γατάκι πεταμένο κοντά σε σκουπίδια. Στην αρχή νόμισα ότι ήτανε νεκρό και το μάζεψα για να το θάψω. Όμως μόλις το έπιασα στα χέρια μου και ένιωσε λίγη ζεστασιά, κινήθηκε δίνοντας μου σημάδι ότι είναι ακόμη ζωντανό. Το πήρα στο σπίτι και ακολουθόντας οδηγίες για ορφανά νεογέννητα γατάκια το μεγάλωσα και τώρα είναι 3 μηνών. Πριν 5 μέρες άρχισε να είναι κακόκεφο, δεν έτρωγε και έκανε συνεχώς εμετούς. Το πήρα σε γιατρό όπου διαπίστωσε ψηλό πυρετό και γαστρίτιδα. Του έβαλε δύο ενέσεις και μου έδωσε σκόνη (διαλύτες) για να του βάζω στο νερό, ως επίσης και μια πάστα (αντικατάστατο τροφής) για να το δομιμάσω να φάει. Όμως την επομένη χειροτέρευσε και το πήγα ξανά στο γιατρό όπου το άφησε για 2 μέρες για παρακολούθηση δίνοντας του ορρό και φάρμακα για τους εμετούς. Χθες 05/01/2015 ο γιατρός μου είπε ότι ο πυρετός έπεσε κάπως και ότι του έδινε κάθε 3-4 ώρες με σύριγγα , πάστα (αντικατάστατο τροφής) σε μικρή ποσότητα ώστε να μην ερεθίζετε το στομαχάκι του. Οι εμετοί αραίωσαν. Το έφερα στο σπίτι και του έφτιαξα σουπίτσα με ρύζι και λίγο στήθος κοτοπούλου. Το έκαμα σαν πολτό και του έδωσα σε μικρή ποσότητα με σύριγγα για να φάει. Στην αρχή μου έκανε ελάχιστο εμετό και του ξανάδωσα ακόμη λίγο να φάει, ήπιε λίγο νερό από μόνο του και το έβαλα να ξεκουραστεί. Σήμερα 06/01/2015 κατά τις 8 το πρωϊ, σηκώθηκε μόνο του και πήγε ήπιε λίγο νερό και μετά πήγε στο δοχείο με την άμμο και έκανε λίγη διάρροια. Του έδωσα στη συνέχεια ακόμη λίγη σουπίτσα (πολτό), κάνοντας ξανά ελάχιστο εμετό. Του ξανάδωσα πάλι ακόμη λίγο να φάει, ήπιε λίγο νερό και το έβαλα πάλι να ξεκουραστεί. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον γιατρό, μου είπε ότι σημαντικό είναι να του δίνουμε κάθε 3-4 ώρες μικρή ποσότητα φαγητού (αν δεν τρώει να το πιέζουμε λίγο να φάει). Προτιμότερο σουπίτσα με ρύζι και στήθος κοτόπουλο (σαν πολτός ) Όταν καταλάβουμε ότι το γατάκι άλλαξε λίγο προς το καλύτερο η διάθεσή του, να συνεχίσουμε την διατροφή του σε μικρή ποσότητα και την συχνή υδάτωση , μέχρις ότου συνηθίσει το στομαχάκι του και σταματήσουν οι εμετοί. Τότε αρχίζουμε σταδιακά την τροφοδότηση (σε μικρή ποσότητα πάντα) στερεάς τροφής ή κονσέρβας. Το βλέπω που είναι τόσο άκεφο και έχει χάσει βάρος και λιώννω. Μακάρι να του περάσει γιατί συνδέθηκα τόσο πολύ με το μικρό ΤΟΜ (το όνομα του) καλύτερα να είμουν εγώ άρρωστος παρά αυτό :(

Τελευταία επεξεργασία:
Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας. Οντως της δίνω πάστα για τις τριχόμπαλες αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έκανε ποτέ στη ζωή της εμετούς οπότε μου φαίνεται περίεργο οτι ξεκίνησε ξαφνικά σε αυτή την ηλικία να κάνει τόσους εμετούς απο τριχόμπαλες. Σκέφτομαι σοβαρά να πάρω και δεύτερη γνώμη για δω τι μπορεί να είναι. Ηδη ψάχνω για καλό κτηνιατρο που θα μπορούσα να επισκεφθώ στην ευρύτερη περιοχή του Χαλανδρίου. Αν έχετε προτάσεις πολυ ευχαρίστως δεκτές. Επίσης παρατηρώ οτι σαν να πίνει περισσότερο νερό... Τι να πω... Ευχαριστώ και πάλι!
Καλό θα είναι να πάρεις την δεύτερη γνώμη που λες. Υπάρχει πιθανότητα αφού για τις τριχόμπαλλες παίρνει κάποιο σκεύασμα όπως λες, να έχει κάποιο προβληματάκι στο στομαχάκι της. Το πάθαινε και ένας γάτος μου από τα 14 και μετά και έπαιρνε πάντα μαζί με το φαγητό του, χαπάκι για το στομάχι.
Μπορεί επίσης να έχει κάποια γαστρεντερίτιδα και να μην την εντόπισε ο τωρινός κτηνίατρος. Γι' αυτό βρες άμεσα καινούργιο. Στο Χαιδάρι δεν ξέρω κάποιον, δες όμως εδώ κτηνίατρους που συστήνουν τα μέλη του φόρουμ.
https://www.mypetz.gr/posts/5764402/

Ευχαριστώ και πάλι. Αυριο η μεθαύριο θα πάω και αλλού και θα σας πω νεότερα. Πολυ χρήσιμη η λίστα!

Γειά σας και καλή Χρονιά,
Είμαι από Κύπρο και πριν 3 μήνες βρήκα ένα νεογέννητο γατάκι πεταμένο κοντά σε σκουπίδια. Στην αρχή νόμισα ότι ήτανε νεκρό και το μάζεψα για να το θάψω. Όμως μόλις το έπιασα στα χέρια μου και ένιωσε λίγη ζεστασιά, κινήθηκε δίνοντας μου σημάδι ότι είναι ακόμη ζωντανό. Το πήρα στο σπίτι και ακολουθόντας οδηγίες για ορφανά νεογέννητα γατάκια το μεγάλωσα και τώρα είναι 3 μηνών. Πριν 5 μέρες άρχισε να είναι κακόκεφο, δεν έτρωγε και έκανε συνεχώς εμετούς. Το πήρα σε γιατρό όπου διαπίστωσε ψηλό πυρετό και γαστρίτιδα. Του έβαλε δύο ενέσεις και μου έδωσε σκόνη (διαλύτες) για να του βάζω στο νερό, ως επίσης και μια πάστα (αντικατάστατο τροφής) για να το δομιμάσω να φάει. Όμως την επομένη χειροτέρευσε και το πήγα ξανά στο γιατρό όπου το άφησε για 2 μέρες για παρακολούθηση δίνοντας του ορρό και φάρμακα για τους εμετούς. Χθες 05/01/2015 ο γιατρός μου είπε ότι ο πυρετός έπεσε κάπως και ότι του έδινε κάθε 3-4 ώρες με σύριγγα , πάστα (αντικατάστατο τροφής) σε μικρή ποσότητα ώστε να μην ερεθίζετε το στομαχάκι του. Οι εμετοί αραίωσαν. Το έφερα στο σπίτι και του έφτιαξα σουπίτσα με ρύζι και λίγο στήθος κοτοπούλου. Το έκαμα σαν πολτό και του έδωσα σε μικρή ποσότητα με σύριγγα για να φάει. Στην αρχή μου έκανε ελάχιστο εμετό και του ξανάδωσα ακόμη λίγο να φάει, ήπιε λίγο νερό από μόνο του και το έβαλα να ξεκουραστεί. Σήμερα 06/01/2015 κατά τις 8 το πρωϊ, σηκώθηκε μόνο του και πήγε ήπιε λίγο νερό και μετά πήγε στο δοχείο με την άμμο και έκανε λίγη διάρροια. Του έδωσα στη συνέχεια ακόμη λίγη σουπίτσα (πολτό), κάνοντας ξανά ελάχιστο εμετό. Του ξανάδωσα πάλι ακόμη λίγο να φάει, ήπιε λίγο νερό και το έβαλα πάλι να ξεκουραστεί. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον γιατρό, μου είπε ότι σημαντικό είναι να του δίνουμε κάθε 3-4 ώρες μικρή ποσότητα φαγητού (αν δεν τρώει να το πιέζουμε λίγο να φάει). Προτιμότερο σουπίτσα με ρύζι και στήθος κοτόπουλο (σαν πολτός ) Όταν καταλάβουμε ότι το γατάκι άλλαξε λίγο προς το καλύτερο η διάθεσή του, να συνεχίσουμε την διατροφή του σε μικρή ποσότητα και την συχνή υδάτωση , μέχρις ότου συνηθίσει το στομαχάκι του και σταματήσουν οι εμετοί. Τότε αρχίζουμε σταδιακά την τροφοδότηση (σε μικρή ποσότητα πάντα) στερεάς τροφής ή κονσέρβας. Το βλέπω που είναι τόσο άκεφο και έχει χάσει βάρος και λιώννω. Μακάρι να του περάσει γιατί συνδέθηκα τόσο πολύ με το μικρό ΤΟΜ (το όνομα του) καλύτερα να είμουν εγώ άρρωστος παρά αυτό :(

Ποιά ακριβώς ήταν η διάγνωση του κτηνιάτρου για την αιτία; Εννοώ οι έμετοι ήταν αποτέλεσμα κάποιου παράσιτου, μόλυνσης από ιό, σου είπε κάτι σχετικά;:hmm:Όπως και να'ναι, ας παρακολουθείς το μικρό, ας είσαι διαρκώς σε επικοινωνία με το γιατρό για τυχόν αλλαγές και πιστεύω όλα θα πάνε καλά και οι πρώτες μέρες της νέας χρονιάς θα φέρουν την ίαση στο μικρό Τομ. Περαστικά του και Καλή Χρονιά και σε σας :flowers:

Καλησπέρα και πάλι σε όλους! Έχω νεότερα σχετικά με τη γατουλα μου την Κική η οποία κάνει εμετούς εδώ και 2 μήνες. Απο την τελευταία φορά που μιλήσαμε πήγα σε άλλους 2 κτηνιατρους (μετά από τον δικό μου στον οποίο πήγα αρχικά). Απο τον 1ο δεν έμεινα ευχαριστημένη γιαυτο και πήγα στον 2ο. Τελικά η γάτα μου επιβεβαιώθηκε οτι εχει υπερθυρεοειδισμό με ειδικές αιματολογικες εξετάσεις οι οποίες έγιναν. Μου ήρθε κάπως απότομο βέβαια στην αρχή (ούτε που ήξερα τι ειναι...) αλλα το συζητήσαμε λεπτομερώς με τον κτηνιατρο και έχω ηρεμήσει... Και εδώ πρεπει να σας πω για αυτον τον κτηνιατρο ο οποίος έκανε και τη διάγνωση. Δεν είμαι σίγουρη αν επιτρέπεται να αναφέρω όνομα (αν επιτρεπεται θα το αναφερω) οπότε και δεν το κανω προς το παρόν. Έχω παει σε πάνω απο 15 κτηνιατρους τόσα χρόνια για τα ζώα μου αλλα σαν και αυτόν πραγματικά δεν έχω δει. Δεν τον γνώριζα πριν αλλα είχα δει την κλινικη γιατί ειναι κοντά στην περιοχή που μένω και πήγα γιατί με εντυπωσίασε το βιογραφικό του που είδα στο site της κλινικής. Ειναι ο μόνος απ´ όσο ξέρω με πολύχρονη και επίσημη μετεκπαίδευση στην παθολογια της γάτας τις ΗΠΑ και πραγματικά οτι και να πω ειναι λίγο. Μεχρι που εχουν ειδικο εξεταστηριο για γάτες στην κλινικη στο οποίο δεν μπαίνουν σκυλιά ποτέ για να ειναι πιο ήρεμες οι γάτες! Δεν ειναι φθηνός αλλα σε σχέση με αυτό που προσφέρει και τισ γνωσεισ που εχει δεν ειναι ακριβός. Το ραντεβού διήρκησε 50 λεπτά, εξέτασε τη γατα μου με τροπο που δεν έχω ξαναδεί, και μετά μιλήσαμε αλλη μισή ώρα αφού ήρθαν τα αποτελέσματα για να μου εξηγήσει τι θα κάνουμε. Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα αλλα είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη. Είμαι σίγουρη οτι η Κικη ειναι ασφαλής στα χέρια του και οτι θα πάμε καλα. Και βέβαια με θυμώνει και με θλίβει το γεγονός οτι οι 2 άλλοι κτηνιατροι στους οποίους πήγα πριν ούτε που τους πέρασε απο το μυαλό ο υπερθυρεοειδισμος... Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Anyway... Και πάλι καλή χρόνια σε όλους!

Αν και με αυτό το πρόβλημα, πιστεύω οτι θα τα πάει μια χαρά η Κικίτσα σου γιατί είχε την τύχη να πέσει σε καλά χέρια :)
Εύχομαι όλο και καλύτερα να είναι και καλή χρονιά και σε σας :flowers:

καλημερα.
η κυρα Μουγκα χθες το βραδυ εφαγε κανονικα,επαιξε και κοιμηθικε οπως καθε βραδυ,το πρωι μας ξυπνησε γιατι εκανε ηχους σαν να κανει εμετο.σηκωθηκαμε ειχε κανει μια γουλια διαφανο σαν σαλια,της δωσαμε λιγο defur,μετα εφαγε κανονικα,ξαναεπαιξε λιγο,αραξε,και μετα απο λιγο εκανε παλι εμετο αυτο που εφαγε (κονσερβα wiskas).απο τοτε ξαναεκανε 2 φορες παλι λιγο αυτο το διαφανο.
γενικα δειχνει μια χαρα,αλλα δε μου το χει ξανακανει αυτο.
απο τι να ειναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ πιθανον να ειναι απο τριχομπαλες.Εμενα συχνα μου το κανει η πουπυ και το εκανε και ο μπουκακος μου.Απο εκει και περα θα παρατηρησεις την συνολικη εικονα.Αν τρωει οπως πριν ,παιζει και γενικα δενε χει αλλαξει τιποτε στην συμπεριφορα της,λογικα ειστε οκ.Σαφως βεβαια αν εξακολουθιισει να κανει εμετους τοτε θα πρεπει να το κοιταξετε.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

της βαλαμε λιγο να φαει τωρα που γυρησαμε,λιγακι.μας υποδεχτηκε οπως καθε φορα και γενικα καλα φενεται,απλα με τοσα που χει περασει αγχωνομαι κ εγω λιγο παραπανω...

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα! :)

Καταρχήν μπράβο για την όμορφη προσπάθεια, το σάιτ βοηθάει πολύ εμάς τους ανίδεους από γάτες (τουλάχιστον μιλάω για μένα προσωπικά) κι έτσι γράφω για 1η φορά και θέλω την άποψή σας για κάτι..Για πάμε..

Έχω έναν γάτο, 10 μηνών,στειρωμένο, που τρώει ξηρά τροφή (με χαρά!) χθες όμως το απόγευμα άρχισε ασταμάτητη διάρροια.Το πρωί είχε φάει κανονικά τις κροκέτες του και ενδιάμεσα δεν του είχα δώσει κάτι άλλο.Άρχισε να πίνει πολύ νερό και αφού άρχισαν οι διάρροιες φυσικά δεν έφαγε το βράδυ.Δείχνει ότι θέλει να φάει αλλά ψευτοτρώει 2-3κροκετούλες.Πήρα τον κτηνίατρο και μου είπε να του δώσω λίγο ωμό κοτόπουλο.Δεν του έδωσα γιατί δεν είχα χθες!Όλο το βράδυ ο κακομοίρης το πέρασε αγκαλιά με τη λεκάνη ώσπου γύρω στις 3 τα ξημερώματα έκανε εμετό και έβγαλε νααα μια μαγέλη τριχόμπαλα και όχι μόνο..και κρόσια από το χαλί και κουβάρια από τρίχες...!Δεν ξέρω από τριχόμπαλες αλλά ήταν έτσι μακρόστενο σαν σε μορφή τσιγάρου και από μια αναζήτηση που έκανα στο ίντερνετ πρέπει να ήταν τριχόμπαλα.Κάπου εκεί οι διάρροιες σταμάτησαν λίγο λίγο..όχι αμέσως!Τώρα από το πρωί δεν έχει ξανακάνει ούτε εμετό ούτε διάρροια,είχε και λίγη όρεξη για παιχνίδι αλλά καθόλου για φαί..Και θέλω να μου πείτε τώρα το βραδάκι κατά τις 9 που θα του δώσω καταρχήν ωμό κοτόπουλο ή να το βράσω λίγο για σαλμονέλα και τέτοια;(Μην με κατασπαράξετε, προειδοποίησα είμαι ανίδεη από γάτες!)και επίσης να το συνοδεύσω με λίγο βρασμένο ρύζι για να είναι πιο ελαφρύ;και το κρέας κομματάκια μικρά ή όπως είναι;ή είναι καλύτερα να του το δώσω σε μικρές μερίδες;

Κάθε άποψη ευπρόσδεκτη..Α!Και καλή Αποκριά σε όλους :)

Καλησπέρα. Έχω ακούσει από φίλη κτηνίατρο πως στη διάρροια βοηθά πολύ το ζουμάκι από το βραστό ρύζι. Οπότε θα πρότεινα οπωσδήποτε να βάλεις και ρύζι. Τώρα όσον αφορά το ωμό δεν ξέρω αν θα τον βοηθήσει, εφόσον δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός του (εκτός αν του κάνες ωμοφαγία). Προσωπικά θα θεωρούσα το βρασμένο κοτόπουλο ασφαλέστερη επιλογή για το στομάχι του...

Καλησπέρα asourvin και καλωσήρθες στην παρέα μας:)

Όπως ακριβώς τα είπε η aba (Φωτεινή) από πάνω, ζουμί από ρυζάκι (ή και λίγο ρυζάκι μαζί), το δε το κοτόπουλο σαφώς θα του το βράσεις, στη θέση σου δεν θα διακινδύνευα το ωμό. Το κρέας αν του δώσεις αύριο, καλύτερα σε κοματάκια μικρά (όχι και "ψείρες"βέβαια), μπουκίτσες που θα μπορεί άνετα να μασήσει με τα δοντάκια του.
Για το θέμα των τριχόμπαλων τώρα (άτιμο πράμα οι τριχόμπαλες), επειδή κι η δική μου έχει παρόμοιο πρόβλημα, με εμετούς και "τριχομπαλο-τσιγάρα", βρήκαμε μεγάλη ανακούφιση με την ειδική παστούλα για γάτες "Defurr-UM PLUS", που θα του βάζεις 1/4 κουταλιού του γλυκού. Αυτό , όταν με το καλό συνέλθει, μπορείς να το κάνεις 1 φορά την εβδομάδα, προληπτικά. Τουλάχιστον εμάς μας έχει βοηθήσει πολύ και οι εμετοί έχουν μειωθεί, σχεδόν εκλείπουν θα έλεγα.
Καλά Κούλουμα και καλή ανάρρωση στον ζουζούνο σου! :flowers:

Χθες το βράδυ είχαμε λίγο διάρροια πάλι αλλά πολύ λίγο,και σήμερα του έδωσα το κοτοπουλάκι βρασμένο(το τίμησε δεόντως σε αντίθεση με το ρύζι που ούτε το άγγιξε!) και τώρα το απόγευμα έφαγε κανονικά τις κροκέτες του και με μεγάλη όρεξη.Φαίνεται όλο και να καλυτερύει.. :) Κάτι με πάστα πρέπει να πάρω οπωσδήποτε θεωρώ γιατί είναι και πολύ μακρύτριχος και άρχοντας (όλη την ώρα καθαρίζεται!).Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Καλή σαρακοστή :)

Εμετός

Εχθές το βράδυ λίγο μετά που τελείωσε το φαγητό του ο μικρός μπήκε στην αμμολεκανη και έκανε εμετο. Είχε κίτρινο χρώμα και τις καφέ κροκετες που έφαγε. Λίγα δευτερόλεπτα μετά έπαιζε και έτρεχε με την αδερφούλα του σας να μη συνέβη τίποτα. Τι μπορεί να φταίει;

Πρώτη φορά έχω γατάκια και δε γνωρίζω πολλά. Διάβαζα π.χ. κάτι για τριχομπαλες. Σήμερα όλα καλα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back