Εμετός!

Απάντηση: Κίτρινος εμετός σαν σαπουνάδα/ούρα ..

Όχι πρώτη φορά έκανε κ μετά από λίγο έφαγε κανονικά κ μπήκε στη ρουτίνα του. Διάρεια ποτέ δεν έιχε, επίσης μένει μέσα μονίμως κ από διάθεση κάθε άλλο! Καπετάν φασαρίας :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να προσέχεις την διατροφή του..
ίσως τον πείραξε κάτι που έφαγε...
η μπορεί απλά να κρύωσε..
πέρα απο την ξηρά τροφή τι άλλο τρώει?
πάντως αν δεις οτι ξανακάνει καλό είναι να πάει στον γιατρό.
περαστικά :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε! Όπως είπα κ πιο πάνω εδώ και 6+ μήνες που το έχω τρώει συστηματικά ξηρά τροφή. Ναι θα το κοιτάξω εάν επαναληφθεί :upside:

η διατροφή είναι το άλφα και το ωμέγα..
καλο θα ήταν να του δίνεις μέσα στην βδομάδα και βραστό κοτόπουλο ή ψαράκι..
γιατί μόνο τα friskies δεν νομίζω να επαρκούν για να παίρνει ότι χρειάζετε..
αλλα και πάλι αν πάρεις μια καλή ξηρά τροφή πιστεύω θα σου βγει οικονομικότερα...
γιατί θα χορταίνει πιο εύκολα και θα είναι και καλυμένος!:)
απο κει και πέρα εσύ ξέρεις καλύτερα!
να το χαίρεσαι το ζουζούνι σου και εύχομαι να μην ξανακάνει εμετό!!

Απάντηση: Επείγον!! - εμετός

s o s καλησπέρα εμενα η γατούλα μου μετά τη στείρωση κάνει εμετό με αίμα δε ξέρω τι να κάνω έχω τρελαθεί αύριο την πάω σε κτηνίατρο...δε ξέρω όμως από τι μπορεί να είναι...ευχαριστώ

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ο εμετός μετά τη στείρωση είναι σύνηθες φαινόμενο...σχεδόν κανόνας...Αλλά το αίμα;;;; Θα σου πρότεινα να πάρεις τηλ τον κτηνίατρο να τον ρωτήσεις...Τώρα κιόλας!

σήμερα είναι κλειστός μου ειπε αν δε τη δει δε μπορεί να ξέρει μπορεί μου είπε να είναι απο τη νάρκωση.Έχει στον εμετό της βλέννα με λίγο αίμα.Αλλα χτες έκανε αρκετές φορες σήμερα άλλες 3...πφφφφφ... στα ξαφνικά όμως

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Αγαπούλα μου πήγαινέ την σε κάποιον άλλο κτηνίατρο άμα χρειαστεί!! Κι αυτός πως γίνεται να έχει επείγον περιστατικό και να δηλώνει κλειστός; Έχει να κάνει με ζωές! Μπορεί να εξαρτάται η ζωή της από το πόσο γρήγορα θα βοηθηθεί!!!

ο πατσινο κανει καθε πρωι κατα τις 6 παντα την ιδια ωρα εμετο,το ειχα ξαναδει και νομιζα οτι ειναι κακα,αλλα δεν ειναι,μυριζει ομως ασχημα σαν διαροια,αλλα ειναι εμετος,τον ειδα σημερα το πρωι και τρελαθηκα,το φαγητο του το τρωει κανονικα,δεν κανει αλλους εμετους μες την ημερα,τι μπορει να ειναι?

Του δινεις για τις τριχομπαλες τιποτα? Αλοιφη, χορτο? Αν και καθε μερα εμετος μου φαινεται περιεργο:hmm:...Παρε το γιατρο ενα τηλεφωνο

Μίλα με τον κτηνίατρο. Ακόμα και αν πει κάποιος εδώ κάτι που φανεί σωστό, κανείς δεν μπορεί να ξέρει στα σίγουρα, άρα υπάρχει ρίσκο να κάνουμε ζημιά..:worry:

πως είναι ο πατσίνο; πήγατε στον γιατρό; τι είπε;:hmm:

πως είναι ο πατσίνο; πήγατε στον γιατρό; τι είπε;:hmm:
απο εκεινη τη φορα που ειχα γραψει που του βγαλαμε τα δοντακια και καναμε αιματος δεν ξαναπηγαμε,δε χρειαστηκε,αλλα και τι αλλο να κανω?αν δεις στο θεματακι του θα δεις λεπτομερειες,σχετικα καλα βγηκε το αιμα του,ενα μικρο προβλημα στο σικωτι ανευ σημασιας μου ειπε.αλλα φιλεναδα,το βλεπω το ζωακι μου,δεν εχει πολλα ψωμια ακομα δυστυχως.μεσα σ εξι μηνες εχει αλλαξει παρα πολυ,εχει χασει κιλα,εχει δυσανεξια σε πολλα τροφιμα,κανει διαροιες και εμετους.παρ ολα αυτα ακομα κανει τη βολτα του και χαζευει τη βροχη στον κηπο.του παραγγειλα και τροφη royal canin+12 και περιμενουμε κι εμεις.
ειναι στιγμες που ερχεται και γουργουριζει πανω μου και κανει ζυμαρακια,αλλα μεγαλωσε η ψυχουλα μου,περπαταει αργα,δεν εχει πλεον ηχο η φωνη του,ειναι ο γατουλης μου.

ειναι ο γατουλης μου.

όλα καλά θα πάνε, είπαμε η συνταγή είναι αγκαλίτσες και φιλάκια! και θα σου χουρχουρίζει για πολύ ακόμα! ;)

Ο Πατσίνο έχει αγάπη στη ζωή του. Έχει τη μανούλα του. Μακάρι όλα τα γατάκια του κόσμου να είχαν μια μανούλα...σαν κι εσένα

ευχαριστω για τα καλα σας λογια,αλλα να,δε νιωθω καλη μανουλα,δε ξερω τι εχω παθει,προσπαθω να τα κανω ολα τελεια αλλα νιωθω οτι κατι μου ξεφευγει και ανχωνομαι.τη μια νιωθω οτι παραμελω τα μικρα,μετα ασχολουμαι με τα μικρα και νιωθω οτι αφηνω στην ακρη τον πατσινο.μετα αφου τα ρυθμισω τα γατακια,νιωθω οτι παραμελω τα παιδια μου,κι οταν νιωθω οτι ολα τα εχω υπο ελενχο,μαλον δεν ειμαι καλη συζυγος.αλλα κι οταν ολοι ειναι χαμογελαστοι νιωθω οτι πρεπει να καθαρισω ξανα και ξανα το σπιτι.νορμαλ ειναι αυτα?η τα χω παιξει?

Ρένα, γενικότερα το άγχος ενώ μπορεί να είναι ένας θετικός υποκινητικός παράγοντας στην ζωή μας, όταν χάνουμε τον έλεγχο μπορεί να αποβεί καταστροφικό.
Δεν χρειάζεται να νιώθεις οτι κάτι παραλείπεις ή οτι κάτι δεν κάνεις σωστά, ο κάθε άνθρωπος προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί και να βοηθήσει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. :)
Μίλα και με τον κτηνίατρο πάντως και ανέφερε του για τους εμετούς που κάνει ο γάτος ώστε να σου πει τι όντως συμβαίνει.

προσπαθω να τα κανω ολα τελεια αλλα νιωθω οτι κατι μου ξεφευγει και ανχωνομαι

στη ζωή μας δεν χρειαζόμαστε τελειότητα, αγάπη θέλουμε και αφου τους τη δίνεις μην αγχώνεσαι για τίποτα!:)

πηρα το γιατρο και μου ειπε να μην του δωσω φαγητο σημερα και πρωι-μεσημερι-βραδυ 2cc priberan,τον καημενο γμτ,πειναει κι οτι τρωει το βγαζει,σημερα ξεκινησε εμετους απ τις 5 το πρωι,εγω με μια σφουγγαριστρα στο χερι,αυπνη,ψυχολογικα χαλια,μ ενα προβλημα υγειας δικο μου,που το αμελω γιατι δε γινεται να ταξιδεψω και ν αφησω παιδακια και ζωακια πισω.ολη μερα κλαιω,κι ολη νυχτα,τα δε γατακια,αποφασισαν να κανουν την επανασταση τους,και το σκασαν και τα κυνηγουσα,τα βρηκα,δεν τ αφηνω μονα εξω,αλλα τρομαξα,σαν τη τρελη με τις πυτζαμες ετρεχα.ο αντρας μου στη τσιτα,δε βοηθαει οταν ειναι κι αυτος ετσι,βασικα ουτε εκεινος κοιμηθηκε.ΑΠΟΓΝΩΣΗ...

προσπάθησε να μην απογοητεύεσαι όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα...μήπως του περάσει με το πριμπεραν, αλλιώς ρώτα τον γιατρό για το σιρλοτόν, ορισμένες φορές έχει καλύτερα αποτελέσματα και ανακουφίζει απο την παλινδρόμηση, επίσης πρόσεχε μη πάθει αφυδάτωση, ωστόσο το γεγονός οτι έχει όρεξη για φαγητό είναι πολύ καλό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back