ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
βασικα εχει λυσαξει στην πεινα και ειναι και κοκαλο ο καημενος,αδυνατος και τον λυπηθηκα,του δωσα λιγο ψητο κοτοπουλακι,ηθελε κι αλλο,αλλα ειπα αστο και βλεπουμε,δε ξερω τι φταιει γμτ.εχει ορεξη,παει και βολτιτσα,αλλα τα ξημερωματα τρεις μερες τωρα εβγαλε πολυ εμετο.μονο το πρωι ομως.τι να φταιει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
ο γιατρός τι λέει; η Ήρα μου που έκανε για ένα διάστημα εμετούς κάθε πρωί είχε τριχόμπαλα που δεν μπορούσε να βγάλει και μια άλλη φορά κολίτιδα αλλά τότε τα πράγματα ήταν άσχημα, είχε αίμα και βλέννα στα κακά της, είχε αφυδατωθεί, πονούσε και δεν είχε όρεξη για τίποτα, ασε.. περασμένα ξεχασμένα, αλήθεια τα κακάκια του πατσίνο κάνει καλά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
τα κακακια εδω και μηνες ειναι υδαρα,γιαυτο και χανει βαρος πιστευω,ο γιατρος οτι μου ειπε το εχω ξαναγραψει,αυριο ερχεται και η τροφη που παραγγειλα,royal canin+12 ελπιζω να δουμε διαφορά.
skevimijaki
Νεοφερμένο μέλος

γεια σας παιδιά! τον γατούλη μου τον λένε mija και είναι 4 χρονών προς 5 και δεν είναι στειρωμένος! εδώ και 3 μέρες άρχισε να κάνει εμετό 2 φορές την μέρα.. είναι συνήθως συνεχόμενοι πρωινοί πριν από το φαγητό και είναι μικρής ποσότητας σάλιου! κατά τα άλλα είναι καλά, ζωηρούλης και τρώει με απίστευτη όρεξη, χαδιάρης και δεν δείχνει να είναι άρρωστος. το θέμα μας είναι ότι φοβόμαστε το κλουβί και πολύ δύσκολα θα μπει για να πάμε στο γιατρό. αν δεν είναι κάτι σοβαρό να μην ταλαιπωρήσω το ζωάκι. μήπως έχετε καμιά ιδέα??
cruelitsa
Νεοφερμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

xristos33333
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Χρηστο καλησπερα.

Εξακολουθει ο εμετος;Ακομα δεν τρωει;Αν ναι,πρεπει οπωσδηποτε να επισκεφτεις εναν κτηνιατρο.Πολλα μπορει να εχει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristos33333
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ομως πιστευω οτι ο γατουλης πρεπει να παει οπωσδηποτε κτηνιατρο.Δεν κανει να αδυνατιζουν πολυ οι γατες,και το οτι τρωει λιγο βρεγμενο ψωμακι και σαλαμακι,δεν ειναι ικανο να τον θρεψει και δειχνει οτι δεν παει κατι καλα.
Μακαρι να πανε ολα καλα και ευχομαι περαστικα σας.

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
ζουζου
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σε όλους!
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την γατούλα μου είναι (11 χρονών περίπου) από χτες. Δεν έφαγε. Πήγα στο πιάτο της ξεκίνησε να μασάει την ξηρά τροφή (της παίρνω την Royal Canin sterilized +7 years) και της έπεφτε από το στόμα. Σα να μην μπορούσε να την μασήσει. Υπέθεσα ότι πονάνε τα δόντια της και πήγα και της πήρα φακελάκια ultra light, αλλά και πάλι έφαγε 1 και κάτι πολύ αργά και μετά πήγε και ξάπλωσε (άλλες φορές για αυτά τα φακελάκια μπορεί να φάει και το χέρι μου μέχρι να το βάλω στο πιατάκι).
Το πρωί που σηκώθηκα είχε κάνει εμέτο σε 4 σημεία στο σπίτι. Ήταν ξαπλωμένη στο χαλί στον ήλιο και δεν ήταν πολύ βαριεστημένη. Μίλησα με τον κτηνίατρο και με καθυσήχασε. Μου είπε να της δώσω primperan για τον εμετό και epadoren για το στομάχι. Της ξεκίνησα το πρώτο και περιμένω να περάσει η ώρα να δώσω το δεύτερο και μετά απο μία ώρα να την ταίσω.
Ανησυχώ μήπως είναι κάτι σοβαρό γιατί τον εμετό τον έκανε πάνω απο 7 ώρες μετά που είχε φάει. Δεν θα έπρεπε να τα έχει χωνέψει τόσες ώρες;
Αν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία ας με διαφωτίσει περισσότερο.
Ευχαριστώ θερμά για το χρόνο σας και εύχομαι καλό Σ.Κ σε όλους!
updated: έφαγε πριν 1 ώρα, περίπου μισή από μια μικρή κονσέρβα (ξηρά δεν ήθελε ούτε σήμερα) και πήγε κατευθείαν στην άμμο της και έκανε διάρροια. Τώρα κοιμάται στο καλαθάκι της.
ζουζού
sourikata80
Νεοφερμένο μέλος
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
με τον εμετό βγάζει το φαγητό που έφαγε ή υγρό?
περαστικά εύχομαι

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

ζουζου
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Ήδη σήμερα είναι λίγο πιο ευδιάθετη. Ήρθε ο κτηνίατρος την είδε και μου είπε ότι μάλλον κάτι έφαγε και την πείραξε γι αυτό και ο εμετός. (το φαί της έβγαλε Tia όχι υγρά). Από το πρωί ήταν πιο χαδιάρα, ήρθε και μου τριβότανε και ήθελε να φάει.
Συνεχίζω όμως την αγωγή για 2 μέρες ακόμα μην τυχόν υποτροπιάσει.
Να είστε όλοι καλά και πάλι ευχαριστώ πολύ.
ζουζού
sourikata80
Νεοφερμένο μέλος
Η μία από τις γάτες μου, η Κλαίρη, μαδάει περισσότερο από τις υπόλοιπες.
Και παρά το ότι της δίνω πάστα για τριχόμπαλες αυτή κάνει αρκετές φορές εμετό με τριχόμπαλα.
Τις τελευταίες 5 μέρες, κάνει σα να προσπαθει να κάνει εμετό. Θεώρησα οτι πρόκειται για τριχόμπαλα γιατί έβγαζε μόνο λίγα υγρά.
Όμως χτες είδα ότι τα υγρά αυτά ήταν σκούρα. Δεν ανησύχησα πολύ γιατί είπα μήπως είναι από το φαγητό.
Όμως σήμερα έκανε πάλι εμετό που είχε πολύ σκούρο χρώμα, σχεδόν μαύρο.
Με τρόμαξε πάρα πολύ γαμώτο..Λέτε να είναι κάτι κακό?
Αυρίο είναι κλειστά και τα κτηνιατρεία!
Βοηθήστε! Μπορεί να είναι κάτι φυσιολογικο?
sourikata80
Νεοφερμένο μέλος
Με έχει φάει η αγωνία τι μπορεί να έχει η Κλαίρη.Ο σκούρος εμετός συνεχίζεται.
Αύριο θα πάω στο γιατρό, αλλά μέχρι τότε θα ανησυχώ ασταμάτητα!
Στο μεταξύ κατά τα άλλα είναι μια χαρά, δεν έχει κάποιο άλλο συμπτωμα.
Έχεις κανείς άλλος παρόμοια εμπειρία??
gatotinaki
Νεοφερμένο μέλος
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Γιάννη μου μήπως το μικρό τρώει πολύ λαίμαργα; Η δικιά μου κάνει εμετό όταν τρώει πολύ ή πολύ γρήγορα και την πειράζει στο στομάχι..Εγώ όταν μου κάνει εμετό και μετά νιαουρίζει για να φάει της δίνω γάλα για γατάκια...Για να μην της δώσω πάλι κροκέτες και φάει τον άμπακο!Αφού όμως η συμπεριφορά της είναι κανονική κατά τα άλλα δεν πιστεύω να είναι κάτι ανησυχητικό... Εγώ θα'λεγα (αν και αργοπορημένα
) να της δώσεις λίγες κροκετούλες πριν την πας, μη λυσσάει και από την πείνα το μωρό..Μήπως φταίει η τροφή; Μήπως άλλαξες πρόσφατα τροφή;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool