Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
ειναι πολυ ανησιχητικο που η γατα μου κανει εμετο συχνα;
εε?? ειναι??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ειναι πολυ ανησιχητικο που η γατα μου κανει εμετο συχνα;
εε?? ειναι??
αν είναι ευδιάθετη, δεν είναι και πολύ ανησυχητικό, αλλά μπορει στο μέλλον να παρουσιαστούν προβλήματα. Ο γάτος μου είχε πρόβλημα με χρόνιους εμετούς και τριχόμπαλες λόγω διατροφής.
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Πηγαίνετε μια βόλτα από τον κτηνίατρο να τον ρωτήσετε...Και αν πει ότι δεν είναι τίποτα και η γατούλα δεν είναι στη φάση που περιέγραψα (άδειο το μπολ σε χρόνο ντε τε), θα πρότεινα να αλλάξεις τη τροφή που παίρνεις..Πειραματίσου και θα βρεις την κατάλληλη που σας ταιριάζει!

Coolcat
Νεοφερμένο μέλος
Πριν από περίπου ένα μήνα βρίσκαμε μερικές φορές στο σαλόνι κάτι σαν νερό και δίπλα ένα καφέ πραγματάκι που έμοιαζε με μικρό κακάκι. Πριν από μερικές ημέρες η γατούλα μας κοιμόταν συνέχεια και δεν έτρωγε καθόλου. Υποθέσαμε πως ήταν κάποια τριχόμπαλα γιατί μετα από 3 μέρες περίπου που άρχιζε να τρώει έκανε κακάκια και έγινε καλά. Λίγο πριν την ώρα που τρώγαμε (μάλλον) άφησε στο σαλόνι πάλι αυτό το καφέ πραγματάκι με το νερό και είναι πάλι λίγο αδιάθετη. Τι μπορεί να έχει? Μήπως είναι κάτι ψυχολογικό γιατί μετακομίζουμε και η ρουτίνα της έχει αλλάζει λίγο...

gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
εαν δεν ειναι εμετος απο τριχομπαλα η απο χορταρι θα πρότεινα να πας στον κτηνιατρο ....πολλα μπορει να ειναι απο εσωτερικα παρασιτα μεχρι ενα φυτο απο μια γλαστρα που δεν πρεπει να φαει.... σιγουρα δεν μου αρεσει αυτο το καφε πραγματακι..... κλεισε ραντεβου και ρωτα τον κτηνιατρο εαν ξανακανει εμετο μηπωε πρεπει να του το πας.... μπορει να χρειαζετε και μια ακτινογραφια σε περιπτωση που ειχε καταπιει κατι που δεν πρεπει...
Η απλα μπορει να ειναι τριχομπαλες..... για τον φοβο ομως των ιουδαιων κτηνιατρο.....και αν εχεις λεφτα για εξετασεις ρωτα ποσο εχουν και πες του τι χρειαζετε ωστε να εισαι σιγουση οτι ολα ειναι καλα....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.Για τις τριχομπαλες παιρνει κατι;;Παστα..ή χορταρακι;

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
χορταρακι!Καλησπερα.Για τις τριχομπαλες παιρνει κατι;;Παστα..ή χορταρακι;![]()
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Πριν από περίπου ένα μήνα βρίσκαμε μερικές φορές στο σαλόνι κάτι σαν νερό και δίπλα ένα καφέ πραγματάκι που έμοιαζε με μικρό κακάκι. Πριν από μερικές ημέρες η γατούλα μας κοιμόταν συνέχεια και δεν έτρωγε καθόλου. Υποθέσαμε πως ήταν κάποια τριχόμπαλα γιατί μετα από 3 μέρες περίπου που άρχιζε να τρώει έκανε κακάκια και έγινε καλά. Λίγο πριν την ώρα που τρώγαμε (μάλλον) άφησε στο σαλόνι πάλι αυτό το καφέ πραγματάκι με το νερό και είναι πάλι λίγο αδιάθετη. Τι μπορεί να έχει? Μήπως είναι κάτι ψυχολογικό γιατί μετακομίζουμε και η ρουτίνα της έχει αλλάζει λίγο...![]()
βασικά με προβληματίζει που είναι αδιάθετη μετά τον εμετό. Συνήθως όταν ταλαιπωρούνται από τριχόμπαλες, δεν τρώνε (ή τρώνε ελάχιστο) πριν κάνουν εμετό την τριχόμπαλα. Όταν την βγάλουν τρώνε κανονικά. Επίσης όταν έχουν τριχόμπαλα και δεν τρώνε, παραμένουν ευδιάθετα (τουλάχιστον ο δικός μου δεν έδειχνε αδιαθεσία) και έχουν όρεξη για φαγητό αλλά όταν πλησιάζουν το πιάτο, το μυρίζουν και απομακρύνονται. Στη θέση σου αν συνεχιζόταν αυτό, θα την πήγαινα στον κτηνίατρο.
niamania
Νεοφερμένο μέλος
το θεμα ειναι πως σε ιδιο περιστατικο που ετυχε ενω απουσιαζα παρουσια της αδερφης μου μολις τον ειδε να αρχιζει τα γκουχ γκουχ τον επιασε τον εβαλε να πιει νερο και ηρεμησε! εγω φωναξα να μην το ξανακανει γιατι ανησυχω οτι θα τον πνιξει .... εχω δικιο η απλα ανησυχω πολυ????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
ο γατουλης μου ειναι 5 μηνων και πριν απο 10 μερες εκανε ενα γκουχ γκουχ εβγαλε ενα καφε πραγμα και μετα το ξαναεφαγε! (ιου) υπεθεσα επειδη μου εριξε κατω την τροφη οτι εφαγε μεχρι που εσκασε..το θεμα ειναι πως σε ιδιο περιστατικο που ετυχε ενω απουσιαζα παρουσια της αδερφης μου μολις τον ειδε να αρχιζει τα γκουχ γκουχ τον επιασε τον εβαλε να πιει νερο και ηρεμησε! εγω φωναξα να μην το ξανακανει γιατι ανησυχω οτι θα τον πνιξει .... εχω δικιο η απλα ανησυχω πολυ????
δεν ξερω ακριβως την περιπτωση! αλλα νομιζω πως καλα εκανες! η αδελφη σου ειναι μικρη? δεν ανησυχεις πολυ αγαπας τον γατουλη σου και δεν θες να παθει κακο! ε αυτο δεν ειναι κακο! παντως νομιζω πως ισως ειναι καλο να τον δει ο/η κτηνιατρος του! να σε ρωτησω για τριχομπαλες περνει κατι???
niamania
Νεοφερμένο μέλος
απο τοτε που εκανε εκεινες τις 2 φορες δεν εχει ξανακανει....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flora.m123
Δραστήριο μέλος
) και μην τον πηγαίνετε να πιεί νερό για να μην κάνει, είναι επικίνδυνο, αν εσύ πας να κάνεις εμετό και σε βάλει κάποιος να πιείς νερό για να μην κάνεις δεν υπάρχει κίνδυνος να πνιγείς; Αν συνεχιστούν οι εμετοί ρωτήστε τον κτηνίατρο..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niamania
Νεοφερμένο μέλος
flora.m123
Δραστήριο μέλος
AlexiaVgd
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα σε όλους!!
Πριν από λίγες ημέρες βρήκα στον κήπο μου 3 νεογέννητα γατάκια!
Δεν αντιμετωπίζω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά χτές τα 2 μου γατάκια έκαναν κάτι σαν εμετό.....(πράσινο με κάτι κομματάκια μέσα) Συγνώμη για την ανάλυση αλλά χρειάζομαι επιγόντος βοήθεια!!!! Διάβασα ότι μπορεί να είναι από σκουλικάκια που κατάπιαν ενώ έπιναν γάλα από την μητέρα τους! Όμως η μητέρα τους τα παράτησε μόλις τα γέννησε..
Μπορείτε να με βοηθήσετε ;;;;; 
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
γεια σου! για να μην εχεις επιπλοκες διοτι ειναι και παρα πολυ μικρα ακομα το καλυτερο ειναι να τα δει ενας κτηνιατροςΚαλημέρα σε όλους!!Πριν από λίγες ημέρες βρήκα στον κήπο μου 3 νεογέννητα γατάκια!
Δεν αντιμετωπίζω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά χτές τα 2 μου γατάκια έκαναν κάτι σαν εμετό.....(πράσινο με κάτι κομματάκια μέσα) Συγνώμη για την ανάλυση αλλά χρειάζομαι επιγόντος βοήθεια!!!! Διάβασα ότι μπορεί να είναι από σκουλικάκια που κατάπιαν ενώ έπιναν γάλα από την μητέρα τους! Όμως η μητέρα τους τα παράτησε μόλις τα γέννησε..
Μπορείτε να με βοηθήσετε ;;;;;
AlexiaVgd
Νεοφερμένο μέλος

Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα! Φροντίζουμε ένα αδεσποτάκι που ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Σε συννενόηση με γιατρό του δίνουμε flagyl γιατί έχει διάρροια και αναπνευστικό. Εχθές ήταν πολύ καλύτερα, ζητούσε χάδια και έφαγε με όρεξη (ενώ πριν μετά βίας σήκωνε κεφάλι).
Τώρα που πήγα να του δώσω να φάει λιγάκι, μόλις το μύρισε έκανε έναν κίτρινο αφρώδη εμετό, μια πολύ μικρή ποσότητα.
Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό;
Ρωτάω γιατί βρίσκομαι σε αγωνία μέχρι να βρω τη φίλη μου να τον πάμε στο γιατρό.
TerAs
Νεοφερμένο μέλος
Η γάτα μου απο μικρή το είχε συνήθειο να κάνει εμετούς. Τον τελευταίο καιρό οι εμετοί έχουν αυξηθεί, είναι και 15 χρονών. Τις έδινα μέχρι τώρα μαγειρεμένο φαγητό αλλά τώρα έχει δυσκολέψει στο φαγητό. Έχει αδυνατίσει πολύ. Τις πήρα ξηρή τροφή. Τα γαριδάκια που τις δίνω πολλές φορές τα καταπίνει αμάσητα και τελικά ακόμα και την επόμενη μέρα μπορεί να τα βγάλει αν ξαναφάει. Δεν ξέρω αν φταίει ότι μέχρι τώρα έτρωγε μια φορά την μέρα, αλλά γενικά πλεον δεν τελειωνει το πιάτο της αλλα το αφήνει για πιο μετα και γενικά για να φάει μερικές φορές θέλει χάδια. Έχει αλλάξει συνήθειες ... πχ ειναι πιο νευρική.
Το ερώτημα μου είναι αν υπάρχει κάποιο σκεύασμα που θα βοηθήσει το στομάχι της όσον αφορά την πέπψη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool