Εμπλουτισμός τροφής ...

Ηλίας-77

Δραστήριο μέλος

Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 640 μηνύματα.
Θα ήθελα να εμπλουτίσω με έλαια ω-3 και άλλα συστατικά τη διατροφή του γατούλη τώρα που είναι ακόμα μικρός.Ξέρω πως βοηθούν στο νευροκινητικό σύστημα και στο τρίχωμα.
Προς το παρόν του βάζω λιγο ελαιόλαδο στη ξηρά τροφή του.
Μήπως γνωρίζετε κάτι πιό εξειδικευμένο ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ τους βάζω salmon oil έχει ω3 βοηθάει να είναι υγιεί τα νεφρά κάνει πολυ ομορφη την γούνα και γενικά βοηθάει πολύ τον οργανισμό του ζώου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πόσο salmon oil τους βάζεις, είναι σε δόσεις;

έχει κάψουλες και έλαιο..
στις κάψουλες είναι 2/3 ημερησίως για γάτες έως 5 κιλά και το έλαιο 1 κουταλιά της σούπας ημερησίως για ζώα έως 10 κιλά..
οι κάψουλες δεν μυρίζουν καθόλου σε αντίθεση με το έλαιο..και τα δυο είναι αποτελεσματικα!

Ήθελα κι εγώ να πάρω γιατί πέρα από τα καλά στην υγεία που κάνει, είχα διαβάσει ότι τρελαίνονται για την γεύση! Αυτό το παίρνετε από το φαρμακείο ή από το πετ σοπ; :redface:

Ενδιαφέρον... Και πού το βρίσκεις, Τία; Είναι ειδικά για γάτες έτσι;

Τελικά του πήρα το Grizzly Salmon Oil. Είναι σε μορφή ελαίου και μάλιστα η συσκευασία έχει αντλία για δοσομετρική χορήγηση.Δείχνει να του αρέσει πάντως...ευτυχώς.

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    3,7 KB · Εμφανίσεις: 509
...εκείνου του αρέσει και σχεδόν ένα μήνα που το χρησιμοποιώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.

Πολύ απαλό - λούτρινο - και γυαλιστερό - ιριδίζον - τρίχωμα . Που θέλω να πιστεύω πως οφείλεται και στο λαδάκι :)

Για ολα αυτα τα σκευασματα,καλο θα ειναι να κοιτατε τα συστατικα.PARABENS και διαφορα συντηρητικα,δεν ειναι και ότι καλυτερο.:/:
Δεν ξερω αν εχουν,απλα σας εφιστω την προσοχη,Παντα να κοιτατε τα συστατικα.:)

Ενδιαφέρον... Και πού το βρίσκεις, Τία; Είναι ειδικά για γάτες έτσι;
εγώ το αγοράζω online..λογικά και σε κτηνιατρείο θα υπάρχει και σε πετ σοπ!
και ναι είναι ειδικό για γατούλες!:)

Για ολα αυτα τα σκευασματα,καλο θα ειναι να κοιτατε τα συστατικα.PARABENS και διαφορα συντηρητικα,δεν ειναι και ότι καλυτερο.:/:
Δεν ξερω αν εχουν,απλα σας εφιστω την προσοχη,Παντα να κοιτατε τα συστατικα.:)
συνήθως είναι ΄΄καθαρό΄΄ έλαιο...χωρίς συντηρητικά κτλ κτλ..
πάντως όντως καλό είναι να κοιτάμε γιατι ποτέ δεν ξέρεις απο μαρκα σε μάρκα τι παίζει!:)

Tι τιμη εχει περιπου αυτο;

Απο το pet-shop κοντά στο σπίτι μου αγοράζω τη μικρή συσκευασία των 125ml ( έχει τρείς ) στα 8.50 ευρώ, αλλά κρατάει αφού χρειάζεσαι ένα πάτημα της αντλίας ανα μέρα. Η αμέσως επόμενη στοιχίζει 14,?? δε θυμάμαι..και μετά υπάρχει και το μεγάλο μπουκάλι ( αμερικάνικη εταιρεία , τα βγάζει και σε ΧΧΧ Large ! ) Μιλάω για το Grizzly Salmon Oil, έτσι ? επίσης ξέχασα να αναφέρω πως αναγράφει πάνω "φυσικό προιόν"

Σας ευχαριστουμε ηλια!!η μικρη συσκευασια ποσο διαρκει;παντως λεω για αρχη να δοκιμασω το ελαιολαδο!

Απο τις 17-8 που το πήρα έχουνε περάσει 31 μέρες και ακόμα δεν έχει τελειώσει.

Και γώ μαζί σου είμαι για το ελαιόλαδο, ελαιόλαδο του έβαζα τις πρώτες μέρες αλλά αφού μπορώ να του προσφέρω κάτι πιό εξειδικευμένο γιατί να μη το κάνω ?

54 μέρες και τερματίσαμε ! Συνεχίζουμε με το επόμενο μπουκαλάκι.

Αυτο που το βαζεις; Μαζι με τις κροκετες το δινεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι το ρίχνεις στις κροκέτες αλλα εγώ προσωπικά επειδή τους έχω μόνιμα κροκέτες στα μπολ τους δίνω με σύριγγα κάθε μέρα την δόση που αναλογεί στον καθένα.
παίρνω της Salmopet και μπορώ να πω οτι ειμαι πολύ ευχαριστημενη..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα το ψάξω! Ευχαριστω!

Αυτο παιδια λετε να κανει και για την Τασουλα μου; Απο το καλοκαιρι εχω παρατηρησει οτι το τριχωμα της ειναι λιγο πιο θαμπο απ' οτι ηταν. Βεβαια ειναι και 16 χρονων, ισως φταιει η ηλικια αλλα αν της κανει καλο να το παρω.:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back