Εμφάνιση παράξενης συμπεριφοράς

danaek

Νεοφερμένο μέλος

Η danaek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Καλησπερα σας, έχω ένα γάτο 2,5 χρονων. Εδώ και 3-4 ώρες, ο γατουλης βρισκεται σε υπερδιέγερση. Γενικά είναι τέρας ηρεμίας, ζήτημα να εχει κανει ενα χχχ στη ζωή του. Και υπερβολικά καλόβολος. Τώρα συνεχώς γλύφει τα πόδια και τα χέρια του. Με μανία μπορώ να πω. Και τα κουναει λες και εχει πατησει σε νερο. Πήγα να δω τις πατουσες του μην εχει πατησει κατι, αλλα δεν με αφηνει με τίποτα μεχρι που πλέον κρύβεται και πριν καμια ωρα έκανε εμετό(δευτερη φορά στη ζωή του, γενικά ούτε τριχόμπαλες βγάζει). Ξαπλώνει και δε βολεύεται με τίποτα, αρχίζει και κουνάει κυρίως πόδια. Δεν ξερω αν πρεπει να ανησυχήσω ή όχι. Να τον παω τωρα σε γιατρο; Ή να περιμένω μεχρι το πρωί;

Ευχαριστώ πολύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Εμφανιση παραξενης συμπεριφορας

Εγώ θα έλεγα να τον πας άμεσα σε γιατρό. Το είχε πάθει κάποτε μια γατούλα μου και όταν την πήγα μου είπαν πως είχε πάθει ισχαιμικό επεισόδιο.
Βέβαια μπορεί και εύχομαι να είναι κάτι άλλο του γατούλη σου αλλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...
Εγώ πάντως στην θέση σου θα τον πήγαινα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Εμφανιση παραξενης συμπεριφορας

Έφυγα!

Καλά έκανες!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Πώς είναι το πλασματάκι;

Το βρα΄δυ δεν κοιμηθήκαμε καθόλου κάναμε 8 εμετούς διαφανείς με λίγο κίτρινο. Και μέχρι το πρωί έκανε αυτό με τα πόδια του. Πήγαμε στον Αίλουρο τελικά το πρωί και μου είπε μήπως είναι αλλεργικό (επειδή έγλυφε έντονα τις πατούσες), αλλά ότι δεν μπορεί να δώσει κορτιζόνη με τους εμετούς. Γι'αυτο μου λέει πήγαινε τώρα στο νοσοκομείο για εξετάσεις αίματος και ακτινογραφία. Πήγαμε στο Αττικό στη διαδρομή ήταν υπερβολικά ήσυχος, σε σημείο μεγάλης ανησυχίας. Φτάσαμε, μας είδε η γιατρός, σύστηνε και εκείνη τα ίδια. Αλλά του βρήκανε ένα πρηξιματάκι κάτω στο πηγούνι. Δυστυχώς τα κόστη σε αυτά τα νοσοκομεία είναι πολύ υψηλά και δεν μπορούσα να τα κάνω όλα. (45 η επισκεψη και 35*3 εξετάσεις = 150). Έτσι της είπα να κρίνει αυτό που θεωρεί ποιο αναγκαίο. Οι αιματολογικές του βγήκανε τέλειες. Έτσι του έκανε μια ένεση με primperan και epadorem. Μου έδειξε πως να του κάνω και εγώ άλλη μία σήμερα το βράδυ, για να μην το βγάλει σε περίπτωση που κάνει εμετό. Στην ουσία δεν έχουμε καταλάβει τι έχει πάθει. Μάλλον κλίνει η γιατρός σε κάτι αλλεργικό. Η μόνη στιγμή που αγρίεψε ήταν όταν του έπιανε τα πόδια του. Μου είπε η γιατρός για 4 μέρες σε σιρόπι τα παραπάνω φάρμακα και να τν ταϊσω ή κοτόπουλο ή i/d της hills. Προς το παρόν με μικρά ελεγχόμενα ταϊσματα έχει φαέι μισή κονσέρβα. Και κυρίως δεν έχει κάνει εμετό και έχει σταματήσει και αυτό με τα πόδια του. Νομίζω πως συνέρχεται σιγά σιγά. :)

'Αντε με το καλό, περαστικά του!:flowers:

Μακάρι να συνέλθει εντελώς και να μη σας μείνει ούτε καν η ανάμνηση!! :)
Περαστικά μέσα από την ψυχή μου!:flowers:

Ωχ ο καλό μου... Πολλά περαστικά σας!

Είμαστε πολύ καλύτερα! Λίγο ακόμη σα βούδες ακόμη αλλά εμετο-free!

:clapup::clapup::clapup:

Σιδερένιος από δω και πέρα!:flowers:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back