yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χριστέ μου εσύ που μας αγαπάς
Χριστέ μου εσύ που βασιλεύεις για όλα τα πλάσματα της γης, κάνε να βρούν οι άνθρωποι τα λογικά τους και να μας δούν σαν ζώο ικανο για συναισθήματα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Απο κει κ περα μοσχαρι/χοιρινο δεν εχω αγορασει ΠΟΤΕ αλλα καποιες φορες που τρωω στην μανα μου μπορει να φαω λιγο,στο συνολο πιστευω να εχω φαει στηνζωη μου μιση αγελαδα κ 3-4 γουρουνια-σνιφ!
Αυτα που τρωω κανονικοτατα ειναι ψαρια κ κοτοπουλο/γαλοπουλα,αυτα τα εχω ξεκληρισει τα καημενα.
Ημουν χορτοφαγος για πολλα χρονια αλλα μετα απο εναν τραυματισμο στο γονατο επρεπε να παιρνω μπολικη πρωτεινη για να δεσει ο μυς κ δυστυχως η πρωτεινη γαλακτος κ η σογια δεν εφταναν
.Ετσι ξεκινησα τα πουλερικα κ ψαρια κ συνεχιζω.Δεν ξερω γιατι δεν μπορω να φαω τετραποδα ενω τρωω τα φτερωτα κ τα υδροβια,παντως τωρα μου ειναι δυσκολο να γυρισω παλι στην χορτοφαγια.Τουλαχιστον τρωω πολυ λιγοτερο κρεας απο αλλους,κατι δεν ειναι κ αυτο?

ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος

Προσπαθώ ελαττώνοντάς το να γίνω χορτοφάγος...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Vegeterian δεν ξερω αν μπορω να ξαναγινω αλλα σιγουρα το να τρωω το ελααχιστο δυνατο κρεας(λευκο παντα)νομιζω πως ειναι αυτο που σιγουρα μπορω να κανω εφ'ορου ζωης.Τρωω 1 φορα κοτοπουλο κ μια φορα περιπου ψαρι την εβδομαδα.Παραπανω σπανιως,δεν με τραβαει ουτως η αλλως.Ισως αργοτερα να οργανωθω καλυτερα κ με μπολικη σογια να καταφερω ναα ελαττωσω περισσοτερο κ τα πουλερικα

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
sapostol1
Δραστήριο μέλος
I haven't been eating chicken or meat or anything and you saidεγω τρωω κρεας καθημερινα αλλα ποτε δεν εχω φαει αρνακι/κατσικακι γαλακτος. Ενταξει να φας το αρνι σου, αλλα τι σε πειραζει αν ειναι ενα κιλο απο ενηλικο αρνι και οχι ολοκληρο το αρνακι στην σουβλα; Μου την σπανε οι καταχρησεις στο κρεας και σαν να μην εφτανε αυτο γεμιζουν τα πιατα τους και μετα οτι περισσευει το πετανε. Vegan/vegetarian δεν μπορω να γινω με τιποτα γιατι δεν μου αρεσουν τα λαχανικα. Αλλωστε τοσα ζωα εχω σκοτωσει σε εργαστηρια, δεν θα κανω και μεγαλη διαφορα αν σταματησω την καταναλωση κρεατος και επισης ειτε ειναι ζωο ειτε φυτο, στα ματια μου και τα 2 ειναι οργανισμοι και αφαιρω ζωη απο οτι και να φαω. Τι να κανουμε ομως; Ετσι λειτουργει η τροφικη αλυσιδα.
"Yes, but you've been wearing leather" and laughed and said "we're at the top of the food chain
and yes, you're still a fine woman" and I cringed.
Αφιερωμένο, αγαπημένη Narutoμαμά (και συμπεθέρα - lol)!
kyveli
Νεοφερμένο μέλος
Υποστηρίζω την υγειινή διατροφή, στην οποία περιλαμβάνονται φυσικά και ζωικές πρωτεΐνες. Και στο κάτω κάτω αν πω ότι λυπάμαι το αρνάκι και το κατσικάκι και την αγελαδίτσα και το γουρουνάκι τόσο, ώστε ποτέ να μην τα ξαναφάω στο σκύλο μου μετά με ποιά λογική θα τον ταΐσω BARF? Θα μου πείτε ναι αλλά ως άνθρωπος έχεις εναλλακτικές, ο σκύλος είναι σαρκοφάγο και μόνο. Γιατί όμως να πέσω στη διαδικασία υπερεπεξεργασμένων τροφών για να αντισταθμίσω την έλλειψη από τη μη πρόσληψη κρέατος?
Φυσικά όσον αφορά τις γούνες κλπ είμαι εντελώς κάθετη στο να μη φοράμε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool