Ενα μικρό φωκάκι προσεύχεται

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
[FONT=&quot]Ένα [/FONT][FONT=&quot]Μικρό [/FONT][FONT=&quot]Φωκάκι[/FONT][FONT=&quot] προσεύχεται[/FONT]
[FONT=&quot]Θεέ μου εσύ που βασιλεύεις για όλα τα πλάσματα της γης,[/FONT]
[FONT=&quot]κάνε να βρω γρήγορα ένα καταφύγιο που οι κυνηγοί γούνας [/FONT]
[FONT=&quot]δε θα με βρουν.[/FONT]
[FONT=&quot]Κάνε Θεέ μου να με αγαπήσουν όπως και εγώ τους αγαπώ, [/FONT]
[FONT=&quot]κάνε Θεέ μου να πάψουν να σκοτώνουν τους φίλους μου και τις μαμάδες τους [/FONT]
[FONT=&quot]κι όπως εγώ και η μαμά μου δεν τους βλάψαμε να πάψουν να μας σκοτώνουν .[/FONT]

attachment.php

[FONT=&quot]Μάθε Θεέ μου στους ανθρώπους τι είναι φύση [/FONT]
[FONT=&quot]όπως εγώ τους την δείχνω, [/FONT]
[FONT=&quot]δώσε τους ευτυχία [/FONT]
[FONT=&quot]ώστε να την μοιραστούν μαζί μου [/FONT]
[FONT=&quot]αντί να την ψάχνουν μέσα στην γούνα που μου έδωσες.[/FONT]

[FONT=&quot]Κάνε Θεέ μου τα παιδάκια να με παρατηρούν και να με θαυμάζουν [/FONT]
[FONT=&quot]αντί να θέλουν να με φοράνε νεκρό επειδή έχω ωραία γούνα, [/FONT]
[FONT=&quot]ψιθύρισέ τους πως κι εγώ έχω ψυχή.[/FONT]

[FONT=&quot]Θεέ μου εσύ που βασιλεύεις για όλα τα πλάσματα της γης, [/FONT]
[FONT=&quot]σε παρακαλώ άκουσε την προσευχή μου και[/FONT]
[FONT=&quot]προφύλαξε εμένα και τις άλλες φώκιες από τους άγριους δολοφόνους[/FONT]
[FONT=&quot] που θέλουν το δέρμα και τη γούνα μου.[/FONT]
[FONT=&quot]Κάνε θεέ μου να μη δει κανένα φωκάκι όπως εγώ τη μαμά του και τον μπαμπά του [/FONT]
[FONT=&quot]να τους χτυπούν άγρια και να τους σκοτώνουν μπροστά του.[/FONT]
[FONT=&quot]Κάνε τους ανθρώπους θεέ μου να ντύνονται με άλλα πράγματα εκτός από γούνες, γιατί είμαι μόνο μου πια[/FONT]
[FONT=&quot] και δεν ξέρω που να πάω να κρυφτώ για να μη με βρουν κι εμένα και με σκοτώσουν[/FONT]
[FONT=&quot]PSYCHANIMAL[/FONT]
[FONT=&quot]28 Νοέμβρη Ημέρα Χωρίς Γούνα[/FONT]
[FONT=&quot]Ψυχολόγοι κι Επιστήμονες Υπέρ της Προστασίας Ζώων[/FONT]​
[FONT=&quot]www.psychanimal.com[/FONT]​

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• psychanimal3.jpg
    psychanimal3.jpg
    25,9 KB · Εμφανίσεις: 75
Τόσο μα τόσο πολύ συγκινιτικό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαιρομαι το εγραψα με την ελπιδα να συγκινήσει και να μπουν στη θεση του ζωου

:cry:
Επιτέλους πότε θα σταματήσουμε να είμαστε πρωτόγονοι και να φοράμε τομάρια, κυριολεκτικά??
Πλέον αρνούμαι να πάρω μέχρι και αυτές που περνάνε για συνθετικές, γιατί μας κοροϊδεύουν και παίζει να είναι γάτα ή σκύλος από την Κίνα...

Χαιρομαι το εγραψα με την ελπιδα να συγκινήσει και να μπουν στη θεση του ζωου

:cry:
Επιτέλους πότε θα σταματήσουμε να είμαστε πρωτόγονοι και να φοράμε τομάρια, κυριολεκτικά??
Ας μην ξεχναμε οτι οι πρωτογονοι σκοτωναν για να φανε, να ντυθούν και να επιζησουν σε μια εποχη που οι παγετώνες καλυπταν την μισή Ευρώπη. Ο ανθρωπος επρεπε να φορεσει τομαρια αλλιως απλως θα επαυε να υπαρχει ως ειδος.
Σήμερα σκοτωνουμε για να κανουμε την φιγουρα μας στα καλλιτεχνικά σουαρέ στο Κολωνάκι. Αρα αν παψει να ειναι της μοδας θα παψει και να αγοραζεται
Και συμφωνω οτι οι συνθετικές κανουν μαλλον κακο γιατι διαιωνιζουν μια μοδα που πρεπει απλως να καταργηθεί τελειως.

Ακριβώς όπως το λες...υποτίθεται ότι έχουμε προάγει την επιστήμη ώστε να υπάρχει πλέον η ανάγκη να θυσιάζονται τα ζώα για την ένδυσή μας..
Δυστυχώς έχει καταντήσει η επιστημονική πρόοδος έννοια αντιστρόφως ανάλογη με τον σεβασμό στο περιβάλλον μας και τα πλάσματά του...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back