Ενδιαφέρομαι να βρώ γατάκι Βιρμανίας!

stagonitsaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 173 μηνύματα.
Γειά σας και απο εμένα! :hello:
Είμαι ολοκαίνουργια στην παρέα και αυτό προέκυψε απο την προσπάθειά μου να βρώ ένα γατάκι Βιρμανίας στην Ελλάδα.:/:
Έψαξα παντού, :book: σε pet shops :xtipao: :beating: (ξέρω πολλοί θα διαφωνήσετε με την αγορά μέσω pet shop :mpinelik: ,αλλά δεν είχα κι άλλη επιλογή μιας και αλλού δεν έβρισκα),ρώτησα κτηνιάτρους που συνεργάζονται με εκτροφείς διαφόρων ρατσών,έψαξα στο ίντερνετ :pc: ,έψαξα και στην εφημερίδα,πουθενά όμως δε μπόρεσα να βρώ γατάκι Βιρμανίας ή έστω εκτροφείς τέτοιων γατών, εκτός απο κάποια εκτροφεία του εξωτερικού!
(Να παραθέσω σε αυτό το σημείο,πως δέν ενδιαφέρομαι για κάποιο εκτροφείο εκτός Ελλάδας, κυρίως λόγω κόστους μεταφοράς!)
Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει αν μπορώ να προμηθευτώ απο κάπου (εντός Ελλάδας) γατάκι Βιρμανίας?
Είναι τόσο μα τόσο όμορφα αυτά τα γατάκια,δε μπορεί να μην υπάρχει και στην Ελλάδα κάποια άκρη,....:worry:
Όποιος,όποια γνωρίζει κάτι σχετικό,θα παρακαλούσα πάρα πολύ να με βοηθούσε. :help:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:)
Με εκτίμηση

~Σταγονίτσαα~

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα.Απο οσο ξερω..εκτροφειο στην ελλαδα γατιων βιρμανιας δεν υπαρχει ακομα...δες εδω .. Επειδη ομως απαγορευονται η αγγελιες για αγοραπωλησιες γατιων..οποιαδηποτε επικοινωνια παρακαλω να μην γινει δημοσια.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back