Εννιά ψυχούλες περιμένουν!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ΚΙΚΗ.Κ

Νεοφερμένο μέλος

Η ΚΙΚΗ.Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 41 μηνύματα.
Εννιά ζουζούνια περιμένουν να υιοθετηθούν,ένα μαυρούλι τιγρέ, ένα μπέζ καραμελάκι, ένα γκρι λευκό και οι υπόλοιπες έξι χιονομπαλίτσες.Πρέπει οπωσδήποτε να βρούν ένα σπιτάκι γιατί δυστυχώς δεν μπορώ να τα κρατήσω έχω ήδη τις δύο μανούλες τους και άλλα εξι ,το ξέρω οτι είναι δύσκολο να βρεθούν γατογονείς που θα τα αγαπάνε πραγματικά αλλά μακάρι να υπάρξουν.Ηλικιακά τα τέσσερα κοντεύουν μηνών , ενώ τα πέντε είναι ακόμα ημερών οπότε θα καθυστερήσουν να βρούν και σπιτάκι λογικό.Σύντομα θα μπούν και φωτό και παρακαλώ πολύ για ότι πληροφορίες θέλετε μπορείτε να με καλέσετε στο 6976431174 σας ευχαριστώ εκ των προτέρων:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φωτογραφίες θα βοηθούσαν...:) Και η περιοχή.
Έχετε δηλ 2 θηλυκές αν κατάλαβα καλά που γέννησαν και άλλα...?:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ξέρω καλή μου οτι θα βοηθήσουν οι φωτό θα με βοηθήσει μια φίλη μου για αυτό γιατί με την τεχνολογία δεν τα πάω και καλά:). Ναι οι μανούλες είναι δύο 4 γέννησε η Ηρα και 5 η Μίλη, όσο για την περιοχή είμαι περισσό με σύνορα γαλάτσι.

Εφόσον είναι δικές σας θα μπορούσατε να τις είχατε στειρώσει πάντως... :/:
Δεν φταίνε τα κακόμοιρα τα γατάκια σε τίποτα....

Το ξέρω καλή μου και έχεις δίκιο δυστυχώς όμως δεν πρόλαβα αυτές τις δύο ,όλα τα υπόλοιπα τα έχω στειρώσει σε αυτές ενώ το είχα προγραμματίσει δυστυχώς μου συνέβη κάτι πολύ άσχημο και δεν κατάφερα να το κάνω.

Απλά Κική μου,
παρατήρησα ότι και παλιότερα έχεις μάλλον βάλει αγγελίες (ίδιο κινητό) με άλλα γατάκια , που ευτυχώς βρήκαν σπιτάκι..
θα πρέπει να έχεις αρκετά....:/:

https://www.mypetz.gr/showthread.php?p=1049393#post1049393
https://www.mypetz.gr/showthread.php?p=1032698#post1032698

Καλησπέρα, υπάρχει κανένα θηλυκό μακρύτριχο γατάκι;

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Λοιπον για να μην μπερδευομαστε την πρωτη αγγελια με τα 5 μικρουλια την ειχε βαλει μια φιλη μου που τα ειχε βρει τα μωρα και επειδη η κοπελα δουλευει πολλες ωρες την εξυπηρετησα με το να δωσω το κινητο μου και να εχω τα μωρα εγω στο δικο μου σπιτι γιατι η κοπελα εχει σκυλια και δεν μπορουσε να τα εχει στο σπιτι της, τωρα την δευτερη αγγελια με τα δυο μικρα την εβαλα εγω μονο που τα μωρα δεν ηταν γεννα δικης μου γατουλας μου τα παρατησαν στην πορτα μου καθοτι εδω στην γειτονια εχουν ενα θεμα με τις γατουλες και εξαφανιζονται χωρις λογο,τριτον δεν εχω σαν χομπι να ζευγαρωνω τις γατες μου και να γεννοβολανε συνεχεια δεν μου φταινε σε τιποτα ουτε αυτες ΑΛΛΑ ουτε και ψυχες που ερχονται στον κοσμο και τερτατον οπως και προειπα ειχα στο προγραμμα να τις στειρωσω αλλα αγαπητη μου οταν μαθαινω οτι ενας δικος μου ανθρωπος εχει καλπαζουσα μορφη καρκινου ε δεν εχω και στο μυαλο μου την στειρωση συγνωμη.Το τηλεφωνο λοιπον το δινω για να με καλεσετε σε οτι θελετε να ρωτησετε για τα μωρα και αν εχετε απορια για το πως ειναι οι μαμαδες τους η μια ειναι γκρι ανθρακι κοντοτριχη και η δευτερη ειναι ασπρη μακρυτριχη συντομα θα βαλω και φωτο των μωρων.Σας ευχαριστω.

Τα γατάκια ακούγονται πανέμορφα, είναι και μικρούλια, πολύ καλά κάνετε και τα ποωθείτε νωρίς, ώστε μόλις γίνουν σρκετά ανεξάρτητα να πάνε στα σπιτάκια τους:):)Οι φωτογραφίες τους είναι μάλλον απαραίτητες, στην εποχή της εικόνας που ζούμε!Όσο μπορείτε πιο γρήγορα ανεβάστε μερικές! Και....μην απολογείστε , καλή μου κυρία, δεν είστε υποχρεωμένη. Οι φωτογραφίες των μωρών και όχι το πώς και γιατί γεννήθηκαν, θα προσελκύσουν γατογονιούς!:):)
Καλή τύχη σε όλα τους

συμφωνω κ γω με την "ελενη ανση".
δεν χρειαζεται να απολογειστε για τιποτα!
το θεμα ειναι να βρουν σπιτακι τα μικρα κ οχι πως γεννηθηκαν...
καποιο λογο θα ειχατε που δεν τα στειρωσατε.
ευχομαι κ γω καλη τυχη στα μικρα:D:D:D

και εγώ ενδιαφέρομαι για ένα γατάκι!!!

Συμφωνώ με τις παραπάνω(#8,#9) τοποθετήσεις...Περίσσεψαν οι τιμητές τις δύσκολες αυτές μέρες.

image.php
Τα μωρα της Ηρας μου και συντομα τα μωρα της Μιλης μου και παλι υπερευχαριστω στο τηλεφωνο μπορειτε να με παρετε για οτι θελετε να ρωτησετε

Ομορφα που ειναι!!! :redface:

Ευχες να βρουν το καλυτερο σπιτακι....

Οσοι δεν εχουν κανένα γατακι, μηπως να σκεφτουν να πάρουν 2 αδελφάκια???

εχω ανεβασει και αλλες πολλες στην γκαλερι στο ''γατακια και οικογενεια'' αλλα δεν ξερω γιατι δεν τις εμφανιζει ακομα μηπως αργουν να εμφανιστουν?πριν εικοσι λεπτα τις ανεβασαμε.καλη ιδεα cloud μονο αν καποιος ειναι σιγουρος για δυο:hmm:

βαλε και εδω το link να τα δουμε!

Για να ανεβαζεις φωτό χρησιμοποιησε ενα σαιτ όπως το photobucket. Ανεβασε τις φωτο πρώτα εκει.

Επειτα, για να εισαγεις τη φωτο στο πόστ σου, κανε copy/paste το IMG-URL της φωτό από το photobucket στο σωμα του ποστ πριν την "καταχωρηση απαντησης", χρησιμοποιώντας το κουμπί εισαγωγής συνδεσμου, που ειναι ενα κουμπί με μια υδρογειο.

Οι φωτό ειναι το σημαντικοτερο κομμάτι μιας αγγελιας υιοθεσίας.

Ολοι οσοι εχουν 2 ή παραπάνω γατες απο εμας, ξερουν ότι 2 γατακια ειναι πολύ χαρουμενα μαζί. Τελεια συντροφια το ενα για το αλλο και διπλάσια χαρά για εμας.
Δεν ειναι απιθανο λοιπον να σου ζητησουν 2 γατακια μαζί, πραγμα που ελπίζω....αλλα και μεταξύ μας...πιστευω πως μπορει ευκολα να γινει, εφοσον ειναι τοσο ομορφα γατακια που δυσκολα επιλεγει κανεις μονο ενα....

image.php
και αυτα ειναι της Μιλης μου.Δεν ξερω καλη μου που να βρω το λινκ :(

πρεπει να ταισω και τα εγγονια μου αυριο θα κοιταξουμε με την κοπελα που ξερει σαφως πολυ καλυτερα απο μενα την τεχνολογια μηπως και τα καταφερουμε να τις βαλουμε προς το παρον μπηκαν δυο.καλο σας βραδυ σας ευχαριστω

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back