Εννιά ψυχούλες περιμένουν!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εχετε και μπλεδακια!:clapup:
Προσπαθηστε να τα βγαλετε ενα ενα φωτογραφιες,βοηθα παρα πολυ.Και μη σταματησετε να ανανεωνετε με αγγελιες και πληροφοριες την αγγελια τους.Επειδη καποιες φωτογραφιες δεν φαινονται,μπορειτε να κανετε κατι πολυ ευκολο για να τις βαζετε εδω:
1.Μπαινετε στο www.photobucket.com
2.Φτιαχνετε ενα λογαριασμο με το e-mail σας κι εναν κωδικο μονο.
3.Πατατε το μεγαλο μπλε κουμπι στο αλμπουμ σας που λεει "choose files".
4.Περιμενετε να τελειωσει το ανεβασμα.
5.Μολις τελειωσει,κατω απο καθε φωτογραφια σας δινει τεσσερις κωδικους.Πατατε πανω στον τεταρτο αριστερο κλικ μια φορα,γινεται μπλε,δεξι κλικ-αντιγραφη,και πατωντας δεξι κλικ στο κουτακι που απαντατε εδω στο φορουμ-επικολληση.
6.Μολις τελειωσετε με τις φωτογραφιες σας πατατε "υποβολη" και φαινονται σε μεγαλο μεγεθος εδω.
Καλη τυχη στα μωρα σας,μεγαλωνοντας τα μπλε και τα κρεμ ειδικα θα γινουν υπεροχα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν κρινω απο την μητερα (Μιλη) με το πολυ ωραιο λευκο μακρυ τριχωμα που διαθετει,τοτε τα μωρακια της θα ειναι πανεμορφα χωρις αμφιβολια!ενδιαφερομαι για ενα λευκο (η προηγουμενη γατα μου ηταν καταμαυρη!) αλλα θα ηθελα κι εγω να τα δω σε φωτο χωριστα για μια πιο ξεκαθαρη εικονα.. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα σας.
ξερω ενα ζευγαρι που εψαχνε για μπλεδακι μικρο.
θα ρωτησω αν ψαχνει ακομα κ αν ειναι θα σας στειλω το τηλεφωνο να ερθετε σε επικοινωνια:)

να βοηθησω λιγο με τις φωτο που βαλατε?:)
dsc01164.jpg

dsc01162_921045.jpg

dsc01152_254123.jpg

dsc01159_192386.jpg

dsc01158_768550.jpg

dsc01156_426165.jpg

ειναι πανεμορφα!αχ και ψαχνω τοσο καιρο να βρω!θελω ενα ασπρουλη ή αυτο το κρεμ!σε ποσο καιρο θα ειναι ετοιμα για υιοθεσια?:)

αληθεια, το γκριζακι που βλεπουμε, ειναι γκρι-ασπρο οπως λετε στο πρωτο ποστ?
αν ειναι ολο γκρι θα με ενδιεφερε παρα πολυ αλλα δε θα θελα να ενοχλησω ασκοπα στο τηλεφωνο σε περιπτωση που δεν ειναι
ψαχνω πολυ καιρο..

Πανέμορφα είναι:P Από ότι φαίνεται θα βρούνε σπίτι αμέσως...

Καλη τυχη στα μικρουλια. Ειναι πραγματικα πανεμορφα. Εκεινο ομως που δεν εχω καταλαβει ειναι αν οι μανουλες ειναι οικοσιτες η αδεσποτες?

Για οικοσιτες τις βλέπω. Η μια εχει λουρακι και οι 2 ειναι περιποιημενες.

Παντως κουκλες ΚΑΙ οι μαμαδες!

Για οικοσιτες τις βλέπω. Η μια εχει λουρακι και οι 2 ειναι περιποιημενες.

Παντως κουκλες ΚΑΙ οι μαμαδες!

Πραγματικα κουκλες και οι μαμαδες. Ομως βρε παιδια αν αφηνουμε και τα οικοσιτα να γενναν, τι θα γινει με τα ερμα τα ζωα του δρομου? Αληθεια τι θα γινουν αυτα τα χιλιαδες μικρα που σε λιγο καιρο θα περιφερονται και θα ουρλιαζουν στους δρομους?
Θα κλεισω εδω την παρενθεση ευχομενη πολλη πολλη καλη τυχη στα μωρουλια και σε ολους εμας μια μεγαλυτερη ευαισθητοποιηση στο θεμα της στειρωσης των οικοσιτων ζωων σαν ελαχιστη συνεισφορα στο θεμα των αδεσποτων στην χωρα μας.

καλησπερα σε ολους και ευχαριστω για το αμεσο ενδιαφερον ,πρωτον οι μανουλες ειναι οικοσητες,δευτερον τα μωρουλια της Ηρας απο τον Απριλιο και μετα θα μπορουν να υιοθετηθουν της Μιλης μου πιο αργουτσικα

χιονατη μου θα το προσεχω το τιγρακι σου ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και σε περιμενει μην αγχωνεσαι γλυκια μου

αληθεια, το γκριζακι που βλεπουμε, ειναι γκρι-ασπρο οπως λετε στο πρωτο ποστ?
αν ειναι ολο γκρι θα με ενδιεφερε παρα πολυ αλλα δε θα θελα να ενοχλησω ασκοπα στο τηλεφωνο σε περιπτωση που δεν ειναι
ψαχνω πολυ καιρο..

της Μιλης μου της λευκης ειναι γκρι-ασπρο της Ηρας μου της γκρι ειναι μαυρο-ασπρο:P

ειναι τρελα!θα παθω!ανυπομονω να τα δω απο κοντα!:redface:

απο κοντα να δεις ... μονο που δεν μπορω εδω να τα βαλω σε μεγαλες φωτο

και οποτε θες maria-g το σπιτι μας ειναι ανοιχτο

ναι θα επικοινωνήσω μαζί σας όταν έρθω Αθήνα:)

ενταξει κοριτσι μου να ΄σαι καλα ευχομαι καλο βραδυ και θα τα ξαναπουμε αυριο,καλο βραδυ

Καλησπέρα!Ενδιαφέρομαι κι εγώ για ένα γατάκι! Έχω ήδη μία γατούλα 5 μηνών και έψαχνα άλλο ένα γατάκι να κάνουν παρέα το ένα στο άλλο όταν δεν είμαι στο σπίτι! Ξετρελάθηκα με τα γατάκια σας. Ενδιαφέρομαι για ένα θηλυκό γατάκι της άσπρης γατούλας, όποιο και αν είναι αυτό!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back