Εντελώς άσχετος! Ερωτήσεις....

Και εμας γρατσουνιες μονο στο παιχνιδι μας κανει ή κατα λαθος...
Οταν καταλαβαινει οτι ακουμπα δερμα τα νυχια τα εχει μεσα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λυπάμαι αλλά εδώ θα σας απογοητεύσω :(
Εγώ πάντα προτιμούσα τους σκύλους....
Ίσως επειδή από μωρό ήμουν με ένα σκυλί στην αυλή και το συνήθισα. Παρ' όλα αυτά απέρριψα το ενδεχόμενο του σκυλιού για διαμέρισμα γιατί έχει την συμπεριφορά που προανέφερα.
Αλλά δεν θέλω να μπω στην διαδικασία της σύγκρισης και επειδή θα καταλήξω για άλλη μια φορά στο ότι μου αρέσουν πιο πολύ τα σκυλιά(πράγμα που δεν μου αρέσει) και επειδή θα πέσετε να με φάτε όλες μαζί! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ίσως επειδή από μωρό ήμουν με ένα σκυλί στην αυλή και το συνήθισα. Παρ' όλα αυτά απέρριψα το ενδεχόμενο του σκυλιού για διαμέρισμα γιατί έχει την συμπεριφορά που προανέφερα.
Αλλά δεν θέλω να μπω στην διαδικασία της σύγκρισης και επειδή θα καταλήξω για άλλη μια φορά στο ότι μου αρέσουν πιο πολύ τα σκυλιά(πράγμα που δεν μου αρέσει) και επειδή θα πέσετε να με φάτε όλες μαζί! :D

δεν θα σε φαμε :P Ειχα και εγω μικρη σκυλο και ξερω πως ειναι να ζεις με ενα σκυλακι. Τωρα εχω γατο και εχω διαπιστωσει οτι το καθε ζωακι εχει τα δικα του χαρακτηριστικα. Δεν μπορεις να τα συγκρινεις. Θα προτιμησω ομως τις γατες γιατι μου αρεσει η ανεξαρτησια τους :P

να σε φαμε;;; εμεις;;;; ειναι δυνατον;;;;..απλα...απο μενα αλλες συμβουλες...γιοκ!!!:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe: :P

χαχαχα οχι οχι δεν τρωμε ανθρωπους...δεν πειναω ακομα τουλαχιστον...για τα κοριτσια δεν ξερω αν πεινανε οποτε... απο εμενα γλυτωσες:hehe::hehe:
Και εγω ειχα και ακομα εχω σκυλακι τι σκυλακι δηλαδη..μια λυκοσκυλαρα ναααα με το συμπαθειο:P απο 12 χρονια την εχω και αλλο ενα ημιαιμο λυκοσκυλακι 5 ετων :D
ειναι οι λατρειες μου και τα δυο...αλλα εγω εχω αδυναμια στις γατουλες απο 2 χρονων πηγαινα στην θεια μου και επαιζα με τις γατες και ενα περιεργο πραγμα μετα απο λιγο καιρο μολις με εβλεπαν εφευγαν τρεχοντας! :hehe:Τις θεωρω τρομερα μουτρα! αλλα δεν σημαινει οτι δεν αγαπω και τα σκυλια!:hehe:

Τις απόψεις μου για σκύλο και γάτα τις έχω γράψει,βλ.¨συζήτηση επί παντός γατιστητού¨, ¨γιατί οι γάτες έχουν περισσότερες γυναίκες φίλους¨....Μην επαναλαμβάνομαι....και μου την πέσουν πάλι όλοι εδώ μέσα! ....:xtipao::xtipao::boxing::mpinelik:
ΌΜΩΣ,όπως έχω ξαναγράψει...Την σχέση με σκύλο μπορεί να την φανταστεί και κάποιος που δεν είχε ποτέ σκύλο...Τη σχέση με γάτα,κάποιος που δεν έχει ζήσει με γάτα ΔΕΝ,ΔΕΝμπορεί να τη φανταστει...Γιατί έχει μια άλλη γοητεία,μια ελευθερία και ένα δέσιμο συγχρόνως πολύ ιδιαίτερο και πιο underground...Και για να σου μιλήσω στη γλώσσα σου μιας και ακούς Βilly,πήγαινε λίγο παραδίπλα σε πυξ-λαξ μερια,και βάλε ¨μια συνουσία μυστική¨!:music:...ε...τέτοιου είδους συνουσία είναι η σχέση με γάτα..χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες αλλά ...μμμμμμμ!!!!!:hehe:
Δεν σου κρύβω ,ότι επειδή είχα μάθει να ζω με σκύλο,όταν πήρα γάτα,είδα πολλές ¨εκπτώσεις¨ στον τρόπο που εκδηλωνόταν σε σχέση με αυτά που είχα μάθει από το σκύλο...Ε,το έλυσα το πρόβλημα παίρνοντας και άλλη γάτα!:)...Η μία ,το ομολογώ,δεν θα μου έφτανε...
Απ'την άλλη πολύ μ'αρέσει που η γάτα είναι υστερική με την καθαριότητα,ενώ ο σκύλος,όσο και να τον κυνηγούσα,μια μυρωδίτσα την έχει...Ξέρω ,ακούγεται λίγο άσχημο αυτό,αλλά έτσι είναι.
Επίσης μ'αρέσει που δεν έχω το άγχος να μην πάω για καφέ μετά τη δουλειά,γιατί πρέπει να βγάλω βόλτα τον σκύλο...
Και μ'αρέσει πλέον και η ¨διακριτικότητα ¨ της γάτας στις εκδηλώσεις της...Ούτε πολλά σλουρπ σλουρπ και σάλια,ούτε να σκαρφαλώνει πάνω σου....Πιο cool πράγματα...
Κοίτα,το καθε ζωάκι έχει τα ωραία του...Όποιος έχει ζήσει και με τα δύο είδη,το ξέρει καλά...

Όσο για το θέμα της στείρωσης,δεν νομίζω ότι όλοι μας πριν ενημερωθούμε ήμασταν φαν της στείρωσης...Πιστεύω πολλοί από μας πριν ενημερωθούν,είχαν ενδοιασμούς..Εγώ τουλάχιστον είχα..Ένιωθα ότι παρεμβαίνω άσχημα στη φύση του ζώου...Τελικά,όταν έμαθα τί εστί στείρωση,αναθεώρησα...ξέρω πια πως είναι κάτι σαν αναγκαίο κακο,αν θες... με προεκτάσεις καλού!;)

Τέλος,θεωρώ ότι είναι μύθος ότι η γάτα γρατσουνάει με την ευκολία που λένε οι μη γνωρίζοντες...Οι γάτες μου έχουν απίστευτη υπομονή και ανέχονται πράγματα που ΑΠΟΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ,βλ.καθημερινό χτένισμα-δεν το γουστάρουν καθόλου-,βλ. πλύσιμο -οταν έχει υπάρξει 2-3 φορές ανάγκη-,μετά στέγνωμα με πιστολάκι κτλ...Πραγματικά,δεν μου έχουν βγάλει νύχια σε φάσεις που θα μπορούσαν να μου βγάλουν...Άντε η μεγάλη να μου κανει κανα χχχ πάνω στο χτένισμα...Θεμιτό! Είναι το ¨δεν μου αρέσει αυτό που μου κάνεις¨ στην γλώσσα τους...
Και ο σκύλος αν τον ενοχλήσεις ,θα σου δείξει τα δοντάκια του...είναι το αντίστοιχο χχχχ της γάτας!:)
Αφιερωμένο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back