Εντερεκτομή και επακόλουθα!

Να την πάω δεν έχω τον τρόπο έχει εξαντληθεί και τόσο πολύ με όλα αυτά!Θα πάρω ένα τηλέφωνο και εκεί αν και είμαι σίγουρη θα μου πούνε να τη φέρω από εκεί...

Καλυτερα να κουραστει σε ενα ταξιδι,παρα να εξαντληθει πληρως απο τις εξετασεις,τα πηγαινελα και να την χασεις απο ασχετους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ'ευχαριστώ πολύ Μάρθα μου!!Περιμένω μήνυμά σου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εξετασεις ουρων εχετε κανει;

Όχι δεν κάνανε εξετάσεις ούρων.Αύριο μπαίνει χειρουργείο το απόγευμα και οι πιθανότητες να ζήσει είναι λίγες... :cry_x: Σήμερα πήγα τη φίλησα στο μέτωπο και τη χαιρέτησα μάλλον για πάντα....

Είναι σιγουρο πως αυτη ειναι η σωστή επιλογή? εννοω διάλεξες τελικα το κατάλληλο κτηνιατρειο? αν μετανιώσες μπορεις ακομα να την πας στο αλλο κτηνιατρειο πριν γινει η επεμβαση

Πήρα τηλέφωνο του γιατρούς της και δεν τη θέλουνε με τίποτα μου είπανε ότι είναι χαμένη υπόθεση και είπανε ότι αν κάνει ενχείρηση θα πεθάνει.Έχει μέσα κακάκια που είναι πολύ σκληρά και με το δεύτερο κλίσμα που της κάνανε σήμερα δεν βγήκε σχεδόν τίποτα και το ζώο κάνει συσπάσεις στο έντερο πονάει πολύ.Ο γιατρός που την παρακολουθεί τώρα μου είπε ότι είναι μονόδρομος η επέμβαση είναι η μόνη της ελπίδα αν την αφήσουμε στον ορό ή αν την μετακινήσουμε θα πεθάνει σίγουρα.Και οι πιθανότητες να επιζήσει από το χειρουργείο είναι ελάχιστες.Είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση...

Να ευχηθούμε τοτε να τα καταφέρει οπως και τις αλλες φορες. Μια προσευχή στον Άγιο Μοδεστο θα κανω για τη μικρη σου. Να εισαι δυνατή και εύχομαι να ειναι δυνατή και αυτη και να γινει καλα.

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου κορίτσι μου!!!Θα είναι πολύ μεγάλη η νύχτα απόψε και ακόμα πιο μεγάλη η μέρα αύριο!...

Θα περιμένουμε να μας ενημερώσεις. Κουραγιο

Η γατούλα μου κατάφερε να επιβιώσει απο την επέμβαση δόξα το Θεό!Αλλά τα επόμενα 24ωρα ειναι πολύ κρίσιμα!Είχε διπλωθεί το έντερό της δεν κάνανε καθόλου καλη δουλειά οι άλλοι.Το συκώτι της το βρήκε με κάτι κηλίδες κίτρινες και αυτό τον ανυσηχεί ιδιαίτερα αλλά είναι αισιόδοξος.Πάντως με την αναισθησία δεν δυσκολεύτηκε καθόλου!Παιδιά προσευχηθείτε για το ρικάκι μου σας παρακαλώ!!!!Είναι κρίμα εδώ που έφτασε να χαθεί!!!

Ειχα έννοια να δω τι εγινε αλλα ειχε προβλημα το σάιτ. Ολα καλα θα πανε. Ειναι δυνατή. Δν σου ειπε τι σημαίνουν δηλαδη οι κίτρινες κηλίδες στο συκωτι?

Η γατούλα μου κατάφερε να επιβιώσει απο την επέμβαση δόξα το Θεό!Αλλά τα επόμενα 24ωρα ειναι πολύ κρίσιμα!Είχε διπλωθεί το έντερό της δεν κάνανε καθόλου καλη δουλειά οι άλλοι.Το συκώτι της το βρήκε με κάτι κηλίδες κίτρινες και αυτό τον ανυσηχεί ιδιαίτερα αλλά είναι αισιόδοξος.Πάντως με την αναισθησία δεν δυσκολεύτηκε καθόλου!Παιδιά προσευχηθείτε για το ρικάκι μου σας παρακαλώ!!!!Είναι κρίμα εδώ που έφτασε να χαθεί!!!

Οι προσευχές μας εισακούστηκαν. Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα που η δύκολη αυτή εγχείριση πήγε καλά :)
Εύχομαι το ίδιο καλή να είναι και η μετεγχειριτική πορεία της (τώρα που, επιτέλους, και από ιατρικής πλευράς βρίσκεται σε καλά χέρια )και να ιαθεί πλήρως.
Στέλνουμε στο Ρικάκι όλη τη θετική μας ενέργεια για καλή και ομαλή ανάρρωση. :flowers:

Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την ψυχή μου!!Το ρικάκι μου σήμερα είναι ήρεμο και βγάζει ελάχιστα σάλια(θετικό αυτό)αλλά θα μείνει αρκετό καιρό μέσα μέχρι να βεβαιωθούν ότι είναι τελείως καλά.Αυτό που θέλουνε να δούνε είναι όταν της σταματήσουνε τον ορό και την τροφή μέσω ορού να αρχίζει να τρώει κανονικά την ποσότητα που θα τους ικανοποιεί και να λειτουργήσει το έντερο να ενεργηθεί δηλαδή φυσιολογικά γιατί της κόψανε ένα κομμάτι ήτανε νεκρωμένο από την αναδίπλωση και αυτό είναι που τους φοβίζει.Όσο για το συκώτι από την στιγμή που παίρνει ορό και αν ξεκινήσει να τρώει και μετά φυσιολογικά δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί το ήπαρ είναι το μόνο όργανο που έχει την ιδιότητα να αναπλάθεται.Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα αλλά με τις δικές μου και τις δικές σας προσευχές πιστεύω ότι θα τα καταφέρει η ψυχούλα μου!!Θα σας ενημερώνω για τις εξελίξεις!Πάντως εχθές μέχρι να μου πούνε ότι ξύπνησε από την νάρκωση μου έφυγε η μισή μου ζωή!!!

ΟΙ κίτρινες κηλίδες δείχνουνε ένα ταλαιπωρημένο συκώτι λόγο ανορεξίας της γατούλας μου το τελευταίο διάστημα.Έπαθε ηπατική λιπίδωση αλλά αν αρχίζει να τρώει φυσιολογικά θα το ξεπεράσει.Όμως θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει που θα μπορέσω να βρω κάτι ειδικές αμπούλες για ηπατοπροστασία.Είχε ψάξει ο άλλος γιατρός αλλά δεν βρήκε λέει.Αν γνωρίζετε εσείς κανένα κτηνιατρείο να τις έχει όπου και να βρίσκεται ενημερώστε με να πάρω τηλέφωνο να τις παραγγείλω.

Αλικη μου,χτες ειχε προβλημα το σαιτ,χαθηκαν και καποια μηνυματα μας..τι να κανουμε,δεν ειχαμε σαιτ και δεν ξερεις τι αγωνια ειχα με την γατουλα σου!
Μπραβο! Το πρωτο βημα εγινε! Ξεπερασε την εχγειρηση και οπως φαινεται..επρεπε να γινει! Μπραβο Αλικη μου! Δεν ξερεις ποσο χαρηκα!:D
Τωρα θελουμε αναρρωση.Αλικη μου,να ξερεις οτι σε σκεφτομαστε ολοι εδω.Λες και ειναι δικια μας η γατουλα!Μεσα απο την καρδια μου ευχομαι να πανε ολα καλα!
Αν θες,σε παρακαλουμε ,γραφε μας καθημερινα τα νεα σας και πως παει η γατουλα.

Σας ευχαριστώ όλους με έχετε συγκινήσει πολύ!!Πουπουλίνα μου ξέρω ότι είχες αγωνία κορίτσι μου όπως και όλοι σας... την νιώθω την αγάπη σας και γω και το ρικάκι μου που παλεύει!!Μας δίνετε δύναμη πολύ!!Αν δεν γινότανε η επέμβαση θα πέθαινε το ζώο μου τελικά.Οι άλλοι ''γιατροί'' μας είχαν πει ότι δεν θα άντεχε την ενχείρηση λόγο ηπατικής λιπίδωσης και μέχρι στιγμής το μουτράκι μου τους έχει διαψεύσει!!Θα σας ενημερώνω συνέχεια για τις εξελίξεις και ελπίζω να έχω μόνο καλά νέα να σας πω!Το θέμα είναι ότι θα μείνει αρκετό διάστημα μέσα και ήδη μου λείπει αφόρητα...δεν θέλω καθόλου να κάθομαι σπίτι.Ελπίζω να το ξεπεράσει και να έρθει γρήγορα κοντά μου...δεν έχω θελήσει στη ζωή μου ποτέ κάτι περισότερο από αυτό!!Να προσεύχεστε καθημερινά στον 'Αγιο Μόδεστο για τη γατούλα μου και αν έχετε κοντά σας κάποια εκκλησία να ανάψετε κανένα κεράκι να πάνε όλα καλά!!

Τελικά η ψυχούλα μου δεν τα κατάφερε έφυγε σήμερα το μεσημέρι.... :cry_x::cry_x::cry_x::cry_x:

Αντίο και καλή αναπαυση στη γατούλα... Αλίκη κουράγιο...

Τι κουράγιο βρε Νίκο μου....η γατούλα μου έφυγε από ένα αχρείαστο χειρουργείο τελικά.Και τώρα θέλουνε και τα λεφτά τους από πάνω!Το καταλαβαίνεις??Της κάνανε ένα χειρουργείο που θα την σκότωνε μόνο και μόνο για να πάρουν τα λεφτά τους!!!Δεν το πιστεύω τι πέρασε η ψυχούλα μου στα χέρια όλων αυτών των τεράτων!!!Έφυγε μόνη αβοήθητη....την άφησα εκεί και μου την σκότωσαν!!

Ποσο πολυ λυπαμαι...πραγματικα,ποσο πολυ.:(..
Αχρειαστη πως εισαι σιγουρη οτι ηταν; Αν ειχε διπλωθει το εντερο της, ισως ηταν η μονη ελπιδα.
Βεβαια με τους γιατρους δεν μπορεις να εισαι σιγουρος ποτε.
Δεν ξερω τι να πω.Μονο κουραγιο καλη μου φιλη.:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back