Jeannine
Δραστήριο μέλος
Η Jeannine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
29-02-08
12:49
Θα συμφωνήσω με την aretha! Μην σε ανησυχούν τα παγάκια. Δεν πρόκειται να κρυώσει. Αυτό το "γιατροσόφι" βοηθά σε τέτοιου είδους προβλήματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
29-02-08
13:10
Ο καλυκοϊος δεν κανει εντερικα συμπτωματα περιοριζεται στις ανω αναπνευστικες οδους, στομα και ματια![]()
Αν μου επιτρέπετε, γιατρέ μου, ο μαιτρ Αίλουρος μου είχε πει ο ίδιος ότι όσες γάτες έχουν καλυκοϊό μεταφέρουν το μικρόβιο στα έντερα μέσω του φαγητού και προκαλείται διάρροια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα.
29-02-08
13:25
ως συμπτωμα της νοσου δεν αναφερεται σε κανενα βιβλιο η διαρροια μπορει ως φορεας να φτασουν στο εντερο οι ιοι και ενδεχομενος να προκαλεσουν καποια ενοχληση και διαρροια αλλα τα συμπτωματα της ειναι διαφορετικα σε σχεση με αυτα που περιγραφονται εδω και σημαντικο ειναι οτι θα εχανε την ορεξη της

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum