aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Μολις ειναι ετοιμο το ενυδρειο, gwgw θα σου πω να μου πεις περισσοτερα για τις συναντησεις και θα ερθω να μαθω, γιατι δεν εχω ιδεα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος

ασε που περναμε φανταστικα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meow1
Νεοφερμένο μέλος
τι γίνεται?? Ανοίξαμε παράρτημα του goldfish.gr
. Είδα διαφημιστικό φυλλάδιο του Carrefour και έχουν ξανά σε προσφορά το ενυδρείο των 96 λίτρων, μαζί με την βάση του, στην τιμή των 99 ευρώ. Εγώ, το δικό μου τό είχα πάρει απο το κατάστημα των Αμπελοκήπων, στο οποίο είχαν φέρει αρκετά!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα!!!οι μονομαχοι οχι μονο δεν ειναι κοινωνικα ψαρια,αλλα ακριβως το αντιθετο! [ ... ] οσο για τον υδροκοσμο,προσωπικα δεν εχω παει ποτε,εχω ακουσει ομως οτι ειναι καταπληκτικο μαγαζι,ο ιδιοκτητης ξερει πολλα και εχει μεγαλη ποικιλια.παρ'ολα αυτα,λενε οτι οι τιμες ειναι πολυ πολυ τσουχτερες,και λογω μιας κοντρας με το συλλογο,οσα μελη του πανε εκει,συναντανε μια πολυ "αποτομη" αντιμετωπιση.αυτος ειναι κι ο λογος που δεν δοκιμασα ποτε να παω εκει![]()
Τι να σου πω για τον Hydrocosmo, πάντως ο Ανδρέας που το έχει είναι πολύ έμπειρος και πολύ καθαρός από όσους είχα επισκεφτεί μαζί με την φίλη μου για να φτιάξουν το ενυδρείο της και έχει φτιάξει ένα καταπληκτικό μεγάλο, δεν ξέρω όμως ποσά λίτρα.
Ειλικρινά, δεν εμπιστεύομαι κάθε λογής Petshop. Ο λόγος είναι ότι εκεί έχουν τόσα πολλά ζώα να κοιτάξουν που δεν νομίζω να προλαβαίνουν. Ένας φίλος μου, είχε φτιάξει ενυδρείο από petshop στο Μαρούσι, ότι ψαριά έπαιρνε από εκεί στο τέλος ψοφάγανε.
Αν και ακολούθησε βήμα - βήμα τις οδηγίες τους. Στο τέλος τον έστειλα στον Hydrocosmo και συζήτησαν για πολλή ώρα για το χόμπι αυτό. Πήρε από εκεί αρκετά ψαριά και του κρατήσανε αρκετά χρόνια. Έχει και 2 πιο μικρά ενυδρεία για καραντίνα. Τώρα μάλιστα, σκοπεύει με την βοήθεια του Ανδρέα να φτιάξουν ένα μεγαλύτερο ενυδρείο που θα διακοσμεί το σαλόνι του.
Όσο για τις τιμές του, μπορεί να είναι τσουχτερές. Αλλά τα φέρνει από έξω, τα περνάει από καραντίνα πριν τα πουλήσει. Αυτό μου αρέσει από αυτόν, ότι προσέχει επιμελώς για την υγειά των ψαριών και κάνει ευτυχισμένους τους πελάτες. Όμως οι τιμές διαφέρουν συνήθως από τα ψαριά.
Για τους μονομάχους, με εξέπληξε αυτό που είπες ότι είναι αντικοινωνικά!!! Η φίλη μου έχει στο γραφείο της ένα μικρό ενυδρείο με 2 μονομάχους και είναι ευχαριστημένη. Τώρα τι να πω;;;
Αυτάάάάά!!!
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
???αρσενικους??αν ειναι αρσενικοι και δεν εχουν σκοτωθει ακομα ειναι πολυ τυχερη.αλλα ακομα και αρσενικο-θηλυκο να ειναι δεν κανει να μενουν μαζι.στρεσαρει πολυ το ενα η παρουσια του αλλου.η κατασταση με τα πετ-σοπς ειναι οντως χαλια.κανονικα ολοι οι σωστοι επαγγελματιες θα επρεπε να περνουν τα ψαρια απο καραντινα 2 εβδομαδων πριν τα βγαλουν προς πωληση.ξερω αρκετους που το κανουν,ειναι ομως δυστυχως η μειοψηφια.πολλοι επισης που εχουν πετ-σοπ με πολλα ειδη ζωων δεν εχουν τις απαραιτητες γνωσεις με αποτελεσμα ο πελατης που βλεπει τα ψαρακια του να ψοφανε σιγα-σιγα να απογοητευεται και να τα παραταει

Γωγω
Δραστήριο μέλος
στους μονομαχους ειναι αυθεντια...(και οχι μονο εκει..)

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
ελπιζω να μην πειραζει την Mariel που χρησιμοποιω το δικο της θεμα..
βεβαια δεν εχει χρυσοψαρα, αλλα το επομενο που ετοιμαζω 60λτ θα εχει χρυσοψαρα...

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!για πες διαστασεις,ψαρακια κτλ.βλεπω αρλεκινους και νεον.εχεςι διοξειδιο?Αγγελικη,το καλοκαιρι ειναι πιο "ανωδυνα"τα πραγματα.στη διακοπη και να σταματησει ο θερμοστατης δεν τον χρειαζεσαι αφου το νερο μενει ζεστο ουτως η αλλως.υο μονο προβλημα θα ηταν το φιλτρο αν η διακοπη κρατησει πολλη ωρα.ευτυχως μεχρι στιγμης εδω δεν εχει τυχει να εχουμε μεγαλης διαρκειας διακοπη.παντως για το ψαρακι σου,και παλι καλα που εζησε ενα χρονο στη γυαλα.σε ενυδρεια σιγουρα ζουν παραπανω

Γωγω
Δραστήριο μέλος
πανεμορφο Γωγω!!για πες διαστασεις,ψαρακια κτλ.βλεπω αρλεκινους και νεον.εχεςι διοξειδιο?
ευχαριστω πολυ κουκλα, να εισαι καλα..εχω ομως πολυ δουλεια ακομη..ηθελα να βαλω riccia σε ολο το δαπεδο..αλλα δε μου καθεται..
οχι δεν εχω διοξειδιο..δυστυχως ακομη και παιδευομαι με excell..σκοπευω πρωτα να παρω αντιστροφη οσμωση..και μετα διοξειδιο..
το ενυδρειο ειναι το rio125
απο ψαρακια δεν εχω αρλεκινους...
ειναι νεον, ζεβρακια, ραμιρεζι,δυο πορτοκαλι γκουραμι, δυο γατοψαρα και σαλιγκαρια..

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγγελικη,ακομα και με ευκολο τροπο μπορεις να φτιαξεις ενα πολυ ομορφο ενυδρειο,σκεψου το

Γωγω
Δραστήριο μέλος
εχεις δικιο,περασατα ραμιρεζι για αρλεκινους!μ'αρεσουν κι εμενα πολυ τα ραμιρεζι,αλλα δεν εχω κουραγιο για αντιστροφη οσμωση και τετοια....![]()
Αγγελικη,ακομα και με ευκολο τροπο μπορεις να φτιαξεις ενα πολυ ομορφο ενυδρειο,σκεψου το![]()
πιστεψε με και γω δε θα το επαιρνα αποφαση..αλλα τα παιδια εδω στη θεσσαλονικη είναι παρα πολυ καλα, και σε οτι προβλημα ειχα και εχω προσφερθηκαν απιστευτα να με βοηθησουν...τοσο πολυ που δε το περιμενα...
αγγελικουλα, παρτο αποφαση και εμεις εδω είμαστε...μη φοβασαι τπτ..!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
βρε βρε..τελικα ειμαστε πολλοι οι ψαραδες εδω μεσα!!!!

πολυ ωραιο το ενυδρειο σου, εννοω το σχημα, πολυ θα μου αρεσε να εχω ενα τετοιο... επειδη δε φαινονται καλα, τι ψαρακια εχεις?
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Έτσι, έχω ξεμείνει με 4 καρχαρίνια, και 2-3 γλύφτες. Ψάχνω να τα δώσω κάπου, ίσως σε μεγαλύτερο ενυδρείο... Από την άλλη τα λυπάμαι κιόλας... Θα ήθελα να τα δώσω πάντως για να βάλω δίσκους!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
Ξεκίνησα με όλα τα γνωστά μικρά, neon, πλάτυ, αρλεκίνους, μονομάχο, silver shark (καρχαρίνια). Δυστυχώς τα 4 καρχαρίνια έχουν γίνει πια θεόρατα και ό,τι βάλω μέσα μικρό το τρώνε...Έτσι, έχω ξεμείνει με 4 καρχαρίνια, και 2-3 γλύφτες. Ψάχνω να τα δώσω κάπου, ίσως σε μεγαλύτερο ενυδρείο... Από την άλλη τα λυπάμαι κιόλας... Θα ήθελα να τα δώσω πάντως για να βάλω δίσκους!
σε καταλαβαινω..οι δισκοι ειναι οι βασιλιαδες του γλυκου νερου..αλλα ειναι πολυ ευαισθητα ψαρια και θα χρειαστεις πολυ εξοπλισμο (δε ξερω αν εχεις) οπως οσμωσεις, οξυγονα κτλ...
γιατι δε κανεις μια ερωτηση στο φορουμ https://www.aquatek.gr
σιγουρα καποιος θα τα θελει..
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
συμφωνω με τη Γωγω παντως,αν βαλετε εκει μια αγγελια ολο και καποιος θα βρεθει να παρει τα καρχαριακια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool