Εξαιτίας της γάτας;;;

Από τη στιγμή που τους βάζω φαγητό και νερό στα πιατάκια τους, τα καθαρίζω και πετάω τις άδειες κονσέρβες και δεν ενοχλώ κανεναν γιατί το κάνω στον κήπο μου δεν πέφτει λόγος σε κανέναν να σχολιάσει τι κάνω. Αν όμως βρεθεί κάποιος που θα μ'ενοχλησει και θα με σχολιάσει, θα υποστεί τις συνέπειες:mad: :mad: :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην το λες Ασπασία. Κι εγώ το ίδιο κάνω και όμως με βρίζουν οι καλοί γείτονές μου διότι -λένε-με το τάισμα μαζεύονται γατιά και μετά τους βρωμίζουν τους κήπους. Λυπάμαι πολύ που το λέω όμως δυστυχώς η ζωοφιλία μου αυτή τους οδήγησε να σκοτώσουν με φόλα 4 από τα γατάκια που τάιζα... :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φόλα που χρειάζεται σ' αυτούς.....:mad: :mad: :mad:

Αν ήξερα ποιος που....ς το έκανε, θα την είχε φάει τη φολίτσα του!!!

Εγω οτι αδεσποτο βρω(εχω πολυ καιρο να βρω ευτυχως)το παιρνω μαζι μου, εαν πηγαινω σπιτι μου, και το βαζω στο χωρο που εχουμε για τα καινουργια αδεσποτα γατακια. Ειναι ενα πρωην τζακι στον κηπο, κλειστο απο παντου, εκτος απο μπροστα που το εχουμε καλυψει με μια ψαθα!Κατι σαν πορτουλα. Εκει εχουμε πανια και παλια μαλλινα ρουχα για να ζεσταινετε. Δεν ενοχλουμε κανενα, και εκτος αυτου, η πολυκατοικια ειναι δικια μας, οποτε, δεν εχουν δικαιωμα να μας που κατι. Η γιαγια μου, σε οποιον καινουργιο νοικαρη ερχετε, του ξεκαθαριζει απο την αρχη οτι εχουμε πολλες γατες.

Μπράβο στη γιαγια!!!:up:
Εμείς, παρόλο που είναι οικογενειακή πολυκατοικια (4οροφο για την ακρίβεια) και με μεγάλο κήπο, έχουμε κάφρους γείτονες. Έχουμε χάσει σκύλο από φόλα και δεν ξέρουμε ποιος την έριξε γιατί έχει πολυκατοικίες τριγύρο και από την άλλη μια μονοκατοικία με δύο τρελλές γεροντοκόρες. Άντε να βγάλεις άκρη....:mad:

Μια φορα ειχαμε βρει στο πιατο του σκυλου μας φολα, αλλα ευτυχως, ο σκυλος ειναι πολυ εξυπνος ή χορτατος και δεν την εφαγε!
Με τους γειτονες δεν εχουμε προβλημα, ειναι σχεδον ολοι φιλοζωοι. Μια κυρια λιγο πιο κατω απο εμας εχει περιπου 20 γατες στον κηπο της, αλλα επειδη ειναι σε μονοκατοικια τις αφηνει και μπαινουν μεσα στο σπιτι.

Σαρδέλα είστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τυχεροί!

Ναι, ευτυχως!Και για εμας και για τα ζωακια μας!:D

Μια ιδανική γειτονιά!!! Εγώ τη ψαχνω ακόμη! Και μάλλον η μονη λύση είναι να χτισει σπίτι κανείς στη μεση του πουθενά! :)

Ταξιτζού & στην Πάτρα εεε? :hmm:
Είσαι πολλά χρόνια στη δουλειά?
Κοντεύω τα 6 χρόνια τώρα! Πολύ κίνηση! η μόνη λύση είναι το αυτόματο αυτοκίνητο και απαλή μουσική! Ποτέ δεν μιλάω άσχημα ή να βρίσω χωρίς να με έχουν προκαλέσει πριν. :/:

εγω λεω μηπως να μαζευτουμε ολοι μαζι σε μια περιοχη κ να παρουμε σπιτια κ να την ονομασουμε η γατογειτονια κ να βαλουμε γυρω γυρω συρματοπλεγμα να μην πλησιαζει κανεος?

Μια ιδανική γειτονιά!!! Εγώ τη ψαχνω ακόμη! Και μάλλον η μονη λύση είναι να χτισει σπίτι κανείς στη μεση του πουθενά!
Περίπου αυτό έχω κατά νου και το προσπαθώ. Σπίτι σε χωριό και απόμερο αλλά είναι δύσκολο.
εγω λεω μηπως να μαζευτουμε ολοι μαζι σε μια περιοχη κ να παρουμε σπιτια κ να την ονομασουμε η γατογειτονια κ να βαλουμε γυρω γυρω συρματοπλεγμα να μην πλησιαζει κανεος?
Γουστάρω

Ειναι δυσκολο, ακομα και στο χωριο, να βρεις φιλοζωους. Οι περισσοτεροι εχουν αγελαδες, προβατα, κατσικες και σκυλους. Λιγοι ειναι που αγαπουν τις γατες! Και μιλαω απο προσωπικη εμπειρια.Σας εχω πει για το παιδι απο το χωριο μου που σκοτωνει τις γατες.Ε, σε ολη τη Χιο ολα τα χωρια εχουν απο ενα(ισως και περισσοτερα)παιδι του "ειδους"του!

Μια ιδανική γειτονιά!!! Εγώ τη ψαχνω ακόμη! Και μάλλον η μονη λύση είναι να χτισει σπίτι κανείς στη μεση του πουθενά! :)
Δυστυχώς ούτε εκεί ειναι απόλυτα ασφαλή τα γατάκια, αν τα έχεις και εκτός σπιτιού.Το εξοχικο μας είναι σχεδον στη μέση του πουθενα. Μέχρι στιγμής 2 γατάκια έχουν σκοτωθεί από αυτοκίνητο :(

Μακάρι να γινόταν...

ποσο μαγκας ειναι καποιος που βασανιζει γατακια...καποιος που χυνει νερα πανω τους, που τα κλωτσαει που τα δενει με σχοινια και τα εκσφεδονιζει δεκαδεσ μετρα μακρυα.

α ρε σανιδα που θελουν..αθλια ανθρωπακια μακαρι να ειχατε την ψυχη μιας γατουλας, και μακαρι να εισασταν τοσο καθαροι 5 ωρες μετα το μπανιο σας (ιδιως καλοκαιρι)

Σανίδα; Πολύ ελαστικός είσαι

Ειναι δυσκολο, ακομα και στο χωριο, να βρεις φιλοζωους.
Δεν ακούσατε ότι το καθίκι που σκότωσε τα 5 παιδιά ,είχε λέει και φυσίγια 9άρια για τα αδέσποτα σκυλιά?:mad:

Δεν ακούσατε ότι το καθίκι που σκότωσε τα 5 παιδιά ,είχε λέει και φυσίγια 9άρια για τα αδέσποτα σκυλιά?:mad:
Αλήθεια? Πρώτη φορά το ακούω! Τότε πάλι καλά που τη γλύτωσε το καημένο το σκυλάκι του ενός από αυτούς....:(

θα περαααασει μια χαρα στην φυλακη..οπως ο δουρης που αναγκαστηκε να αυτοκτονησει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back