Εξαφάνιση γάτου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

pagwta29

Νεοφερμένο μέλος

Η pagwta29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα.
καλημερα σας!ειμαι νεο μελος στο site και χαρηκα που ανακαλυψα οτι υπαρχει ενα site αφιερωμενο σε αυτο το υπεροχο πλασμα που ειναι η γατα!ενημερωνει και κατατοπιζει πληρως οποιον ενδιαφερεται να μαθει οτιδηποτε για την γατα.επισης πιστευω οτι ειναι κατι που ελειπε..εγω εδω κι εναμιση χρονο εχω εναν γατο τον οποιο βρηκα αφημενο στην αυλη του σπιτιου μου.τον υπεραγαπησαμε και τον περιθαλψαμε.εγινε μελος της οικογενειας μας.δυστυχως εδω και τεσσερις εβδομαδες περιπου εξαφανιστηκε..δεν του καναμε στειρωση..ειναι αναπαραγωγικη περιοδος για τις γατες.ελπιζουμε να γυρισει και τοτε θα του κανουμε στειρωση απαραιτητα.μονο να μην επαθε κατι κακο..

εαν δεν βρεθει θα παρουμε αλλο.ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος αποκτησης ενος κατοικιδιου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Θα μπορουσες να υιοθετησεις ενα γατακι. Υπαρχουν παρα πολλα που ψαχνουν ενα φιλοξενο και γεματο αγαπη σπιτι. Μπορεις να δεις και εδω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς όρισες! Ελπίζω να βρεθεί ο αλανιάρης γατούλης σου!:)
Αυτό που θεωρείται ¨αντικειμενικά¨ καλύτερη κίνηση, με την έννοια ότι σώζεις ζωούλες που ίσως catαλήξουν στη σκληρή και σύντομη ζωή του δρόμου, είναι αυτό που σου πρότεινε η Ειρήνη...:) -λίγο αντιφατικό βέβαια το να το λέω εγώ που δεν το έχω εφαρμόσει...;)- Από κει και πέρα όπως νιώθεις εσύ και ό,τι επιθυμείς!:)

Ελπιζω να τον βρεις συντομα:)

Εχεις βαλει αφισακια στους δρομους; Ισως ετσι να τον βρεις πιο ευκολα...:)

:( παιδιά το ίδιο έχω πάθει και εγώ λείπουν και οι 3 ... :( μου είπαν ότι πήγαν για αναπαραγωγή αλλα ποτε θα γυρίσουν ??? :(

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλως ηρθες:)

1ο Απαγορευονται τα greeklish:)
2ο μπορεις να ανοιξεις θεμα εδω με περισσοτερα στοιχεια της γατουλα σου:)
Μακαρι να την βρεις:)

οκ σ'ευχαριστω!!!

καλα ειναι τα γατια που εχουμε στο σπιτι να μην βγαινουν εξω.υπαρχουν κινδυνοι και δημιουργουν αδεσποτα που πεθαινουν και υποφερουν.εκτοσ αυτου μολυνονται αν ερθουν σε επαφη με αρωστα γατια.

Οι φωτογραφίες είναι του γατούλη της pagwta29 που έχει χαθεί. Απλά την βοήθησα να τις προσθέσει μήπως και κάποιος μέσα από το forum ξέρει κάτι.:/:

Συνημμένα

• laki.bmp
    laki.bmp
    3,2 MB · Εμφανίσεις: 78
  • laki2.bmp
    laki2.bmp
    900,1 KB · Εμφανίσεις: 60
αυτο ειναι το mail μου σε περιπτωση που καποιος τον εχει δει:p_eftichia@yahoo.gr

αυτο ειναι το mail μου σε περιπτωση που καποιος τον εχει δει:p_eftichia@yahoo.gr

Τι έγινε μήπως είχες κανένα νέο για τον γατούλη σου;Σε πήρε κάποιος να σου πει μήπως τον είδε κάπου στα βριλήσσια;

οχι,δυστυχως..:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back