spokspok
Νεοφερμένο μέλος
Και κάτι ακόμη, αν μια γάτα νοσεί από τα παραπάνω και γεννήσει, κολάνε και τα γατάκια;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως γνωρίζει κανείς πόσο περίπου κοστίζει η εξέταση αίματος για Λευχαιμία και Aids;
Και κάτι ακόμη, αν μια γάτα νοσεί από τα παραπάνω και γεννήσει, κολάνε και τα γατάκια;![]()
Έκανα τις εξετάσεις αυτές στη μια μου γατούλα πριν από 3 μήνες περίπου.
Μου κόστισε μόνο 20 ευρώ και τις κάναμε μαζί με τη στείρωση για να μη χρειαστεί να ξαναναρκωθεί η γατούλα.
Το FIV(Aids) μεταδίδεται σίγουρα από τη μαμά στα γατάκια..Η Λευχαιμία, δεν είμαι σίγουρη, αλλά νομίζω ότι και αυτή μεταδίδεται

Ένα πάρα πολύ σύνηθες σύμπτωμα των 2 αυτών ασθενειών είναι η στοματίτιδα και η ουλίτιδα. Συνοδεύεται από κακοσμία τους στόματος.
Έλεξέ το και αυτό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spokspok
Νεοφερμένο μέλος
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Τιιιιι??????????????? Παναγία μου!!!20 Ευρώ; Και εμένα μου ζήτησαν 70; Πωπω!!!
spokspok
Νεοφερμένο μέλος
Νομίζω πάντως ότι ο καθένας χρεώνει ό,τι θέλει...

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Έκανα τις εξετάσεις αυτές στη μια μου γατούλα πριν από 3 μήνες περίπου.
Μου κόστισε μόνο 20 ευρώ και τις κάναμε μαζί με τη στείρωση για να μη χρειαστεί να ξαναναρκωθεί η γατούλα.
Νομίζω ότι αυτή η τιμή είναι πάρα πολύ καλή, συνήθως ακούω ότι κοστίζει περίπου 70 - 80 ευρώ.
Οπότε είσαι πάρα πολύ τυχερή.

Ζωή, απ' όσο ξέρω αυτές οι 2 ασθένειες συνήθως μεταδίδονται από τη μητέρα γάτα στα μικρά της.

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομίζω ότι αυτή η τιμή είναι πάρα πολύ καλή, συνήθως ακούω ότι κοστίζει περίπου 70 - 80 ευρώ.
Οπότε είσαι πάρα πολύ τυχερή.
Ζωή, απ' όσο ξέρω αυτές οι 2 ασθένειες συνήθως μεταδίδονται από τη μητέρα γάτα στα μικρά της.![]()
Ναι αλλά μήπως εννοούσε ο γιατρός μαζί με νάρκωση?? (νομίζω είναι αρκετά ακριβό το αναισθητικό..εγώ τις εξετάσεις τις έκανα μαζί με τη στείρωση..και οι τιμές δεν είναι δικιές της αλλά του εργαστηρίου που τα στέλνει..)
Ναι ήταν πολύ καλη η τιμή..Ή 20 ή 25 ευρώ ήταν
Και εγώ είχα χαρεί πολύ τότε
boubou93
Νεοφερμένο μέλος
spokspok
Νεοφερμένο μέλος
Το έψαξα λίγο τελικά μετά τις απαντήσεις και βρήκα με 40 Ευρώ..
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Το έψαξα λίγο τελικά μετά τις απαντήσεις και βρήκα με 40 Ευρώ..
Καλή τιμή!!!

elenaki1
Νεοφερμένο μέλος
Όχι βέβαια να πληρώσει κανείς 100 ευρώ πάνω, αλλά προσωπικά σε κάτι τέτοιο δε θα τσιγγουνευόμουν. Η Κλαίρη μας είχε υποτίθεται aids, μέχρι που το πήγαμε σε καλό γιατρό και εργαστήριο και μας ηρέμησαν. Είναι 12 ετών και υγιέστατη.
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Παντως αν σκεφτει κανεις τις ηλικιες που εφτασαν τα γατια μου, δεν νομιζω να ειχαν κατι τετοιο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna 21
Δραστήριο μέλος
Αγαπητοί συμφορουμίτες, θέτω το ερώτημα, πόσοι από εσάς έχετε κάνει τις σχετικές εξετάσεις στα γατούλια σας; Το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου τώρα που ωριμάζει η σκέψη να πάρουμε δεύτερο γατάκι μες στο σπίτι. Επιπλέον, όσοι από εσάς το κάνατε, το κάνατε με μερική νάρκωση; Εμένα έτσι μου είπαν, πως μάλλον θα χρειαστεί για να καταφέρουν να βρουν φλέβα και πως το κόστος ανέρχεται περί τα 60€.
εκανα το καλοκαιρι τη σχετικη εξεταση στο γατουλη μου. το προτεινε η κτηνιατρος γιατι εκανε ουλιτιδα πολυ αποτομα. εγω οσο και να ηθελα να σιγουρευτω οτι ειναι οκ (πρωην αδεσποτος) δεν το ειχα βαλει στο προγραμμα γιατι ειχα διαβασει εδω τις τιμες και δεν μπορουσα να δωσω τοσα λεφτα. μου χρεωσε την εξεταση 17 ή 20 ευρω (ειχα κανει κ εμβολιο και ειχα δωσει 25 ευρω νομιζω)! την ρωτησα λοιπον τι γινεται με τις τιμες και μου ειπε οτι ο καθενας "βαραει"οσο θελει... αυτη μου χρεωσε μονο το κοστος του αντικειμενου. επισης ειπε οτι ειναι η πιο αξιοπιστη μεθοδος (ειναι αυτο που βαζουν το αιμα σε εναν υποδοχεα και περιμενουν να δουνε ποσοι κυκλοι θα εμφανιστουν και τι περιεχομενου) και την εμπιστευομαι. δεν τον ναρκωσε για να του παρει αιμα. αν δεν ειναι δυσκολη περιπτωση γατας προσωπικα δε βλεπω το λογο. μπορω αν θες να σου στειλω τα στοιχεια της κτηνιατρου ειναι στο πανοραμα θεσ/νικης και κανει γενικα πολυ καλες τιμες (και ασχολειται και με αδεσποτα με ιδιαιτερη ευαισθησια, το διαπιστωσα μονη μου)
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Λέγεται Βάσω μου πως πλέον ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των αδέσποτων γατιών είναι φορείς των εν λόγω ασθενειών... Ίσως παλιότερα να μη συνέβαινε αυτό, δεν ξέρω αν είναι φαινόμενο των τελευταίων ετών. Αλλά δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση αν πάρω δεύτερο γατάκι η μικρή μου να κολλήσει κάτι, αλλά ούτε και το αντίστροφο.
Φωτεινή μου αν είσαι αποφασιμένη να το κάνεις και έτοιμη να δεχτείς τα ενδεχόμενα "κακά" αποτελέσματα, καν'το!
Κρίμα που δεν το σκέφτηκες πριν να το κάνεις παράλληλα με τη βιοψία, την ώρα που θα ήταν ναρκωμένη, ώστε να ταλαιπωρηθεί λιγώτερο η Μίσι σου.
Εγώ, είχα τις αμφιβολίες μου το κατά πόσο ήθελα να "γνωρίζω", αλλά προχώρησα και το κάναμε παράλληλα.
Και τα αποτελέσματα, δυστυχώς, δεν ήταν καλά. Αρνητική για aids και λευχαιμία,
θετική για λοιμώδη περιτονίτιδα
΄Επαθα σοκ και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, αλλά το προτιμώ, από το ένα κατά τα άλλαυγιέστατο γατί ξαφνικά να μου καταρρεύσει κι εγώ να αναρωτιέμαι πώς έτσι ξαφνικά
Τουλάχιστον τώρα ξέρω τι να περιμένω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool