yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Αυτό που λές με το κλουβί ειναι ακριβώς αυτο που κανω αλλα αυτο με το ενα ενα δυστυχως ειναι αδύνατο να το κανω δεν μου επιτρεπει ο χωρος και τα ωραρια μου. Εξίσου παρατήρησα οτι οταν μπανει ενα μονο γενικα την αποφευγει και παει στην αλλη ακρη του δωματιου να μη τη βλεπει... ενω οταν εβαλα ολο το κλουβι πανω στο κρεββατι τελικα ολα κοιμηθηκαν σχετικα πιο κοντα της... το να την αφησω ελευθερη ομως με καποιο απο αυτα νομιζω θα γινει του χρονου...
Εξίσου δεν μπορω να φροντισω σωστα πια με τοσες φιλοζωικές δραστηριότητες ουτε το μακρυτριχο χιονακι μου δυστυχως, οποτε υποχρεωτικά εαν θελω να βοηθήσω ολα τα ζωα χρειαζεται να εχω εναν πολύ μικρότερο αριθμό ζώων που θα ειναι και νομιμος και δεν θα με σταματαει απο το να κανω καταγγελίες απο φόβο μηπως μου κανουν εμένα μύνηση για παρνομία στον αριθμό των ζώων... Μερικές φορές το να εισαι ακτιβιστής φιλόζωος περιλαμβανει σκληρές και επώδυνες αποφασεις...που ειναι όμως αναγκαιες..το καθυστερω οσο μπορω να τα χαρίσω αλλα δυστυχώς η κατασταση με τη καλυψούλα και με το μελινακι παραμενει αμεταβλητη . Δεν αλλαξε καθόλου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου φαίνεται ότι τόσο καιρό αυτό το πείραμα οδηγεί στο να χρειαστούν "μετεκπαίδευση" και τα άλλα γατιά που τώρα έχουν γίνει πιο επιθετικά απ' ότι αν ήταν σ' ένα ήρεμο περιβάλλον.
------------------------------------
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η καλυψουλα αφου επιτεθηκε στο βουλιτσο ( ελευθερα και τα δυο) τελικα μετα απο υστερικες επιθεσεις χωρισε περιοχη και πηγε και καθησε σε ενα μαξιλαρι ενω αυτος ειναι χωμένος κατω απο το κρεββάτι... ειναι η πρωτη ιστορική μερα που τον ανεχεται εστω ( αυτος εχει κλασει μεντες φυσικα κι ας κανει το μαγγα οταν αυτη ειναι στο κλουβί).
Ευχηθειτε μας καλή τυχη για να μπορεσω να παω κι εγώ διακοπες φετος.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Παιδια δε τολμαω να το πιστεψω.. ο βουλιτσος αρνιοταν να βγει εξω το πρωι και τον αφησα με την τρελογατουλα ελευθερο.. στην αρχη πηγε να τον σκοτωσει, αλλα παραδοξως φαινεται να σταματαει οταν τη μαλώνω... ( με εχει αγαπησει και με ακουει δεν ειναι οπως παλια που επιτιθονταν και σε μένα). Τα άφησα ωρες μόνα και ...
Τωρα δεν τολμω να το πω αλλα ειναι ο βουλιτσος πανω στο κρεββατι κα η καλυψω σε ενα ντιβανακι διπλα, σο ίδιο υψος.. και κοιτιουνται και δεν επιτίθονται... τη φοβαται βεβαια αλλα το μαγαλο ζορι εχει φανερα περάσει... αυριο θα βαλω και το καλοκαιράκι μέσα.

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Χαρα στην υπομονή σου τόσους μήνες, αλλα θα ηρεμίσεις απο οτι φάινετια!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Εδω τα εχω πιασει στον υπνο σε ιστορική αποσταση το ενα απο το αλλο μετα απο μαλωμα της καλυψουλας οταν πηγε να επιτεθει και ηρεμησε
Εδώ ο φαινεται οτι ο Βουλίτσος εχει καταλαβει οτι η γρια γατα εχει το ζουμι:
julia
Διακεκριμένο μέλος

.... Έγινε μόδα βλέπω το φωτορεπορτάζ!!!!! 

Το καλύτερο νέο για να φύγω διακοπές!!!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ελπιζω του χρονου να μπορω να βγαλω και φωτο να παιζουνε μεταξυ τους .. αλλους 8 μηνες το πολύ θα κανω...
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
, να δεις που στο τέλος θα γίνουν και κολλητάρια
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Οτι εχω απιστευτη υπομονη στην εκπαιδευση γατας ειναι γεγονος παντως η καλυψουλαρα και η εμπειρια της μου εμαθε παρα πολλαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool